doppel Reputație: 1 Postat Iunie 10, 2011 Postat Iunie 10, 2011 Niste anunturi din editia online.anuntul.ro mi-au atras curiozitatea: Am scoica dulce buna de lins D-na 45 de ani, din bucuresti draguta, plinuta cu sanii marii, epilata jos, ingrijita, foarte curata, tandra si pasionala. Pasionata de Cunnligus si Felatie cu Finalizare in Gura !Nu mimez nu joc teatru, chiar vreau sa ma simt bine! Doresc domn trecut de 45 de ani, manierat, finutz, pasionat Cunnilngus si poz. 69 ! o relatie discreta si pasionala !Contra Ajutor Financiar ! Am eu locatie unde ne putem intilni. OFER SI CER DISCRETIE Mai multe detali pe mes id Lyliana64 sau mail [email protected] Vrei sa dai LIMBI citeste jos - si acelasi text I-am dat un mail si... Liliana fac 46 de ani in august,plinuta 162cm/65kg, sanii marii, ingrijita epilata total..nu caut barbati genul armasar sau dotati,( ptr mine un penis normal ar fi intre 13-16 cm) Imi place mult cunnilngus , eu sa-ti fac felatie! si sex vaginal dar protejat si nu in exces, ador jocurile, facem 69 , sau ma lingi tu intai , pe urma eu ti-o sug, penetrare vagianala circa 7-10min. si iar 69 cu finalizare in gura mea Nu imi place sa mimez sa joc teatru ,o fac pasional si vreau sa ne simtim bine amindoi Pretentile finaciare sunt de 1,5 mil de lei, ptr circa o ora jumate ( 90 de min) intre orele 10-17. ok ,tel.0721692489 Te Pup liliana Cred ca e o poezie "spusa" pe mail.... Am vorbit la tel, sta in zona Zona Coletina linga obor, bloc la strada, pentru amatori.... Tipa iese din standardele mele, oldies but goldies.... asa ca cine vrea.... sa ne povesteasca si noua.... Bafta! 1
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2011 Postat Iunie 12, 2011 Suspect epatita chttp://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:cjEAAnvVQkMJ:ddc.10.forumer.com/a/posts.php%3Ftopic%3D655%26start%3D+lyliana64&cd=2&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&client=firefox-a&source=www.google.ro
ciocan Reputație: 382 Postat Iunie 12, 2011 Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Postat Iunie 12, 2011 Hepatita C este de 2 tipuri, transmisibila si non-transmisibila. Interferon-ul nu este neaparat tratament pt. hepatita C, ci este folosit pt. mai multe tipuri de boli, destul de grave ce e drept.Am un prieten foarte bun care e bolnav de hepatita C, insa e varianta non -transmisibila, facuta pe sistem nervos din cate i-au spus doctorii si pot sustine cu mana pe inima ca nu se transmite, pt. ca am baut dupa el, am mancat cu aceeasi lingura, am mers in concedii impreuna si eu nu am contactat niciodata vreo forma de hepatita....si nu sunt singurul din anturajul apropiat lui.Nu vreau sa-i iau apararea doamnei , vreau numai sa fiti informati corect.Bafta!
cosmyn89 Reputație: 4 Postat Mai 28, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 28, 2013 Salut..am fost eu in vizita la LilianaAm citit abia apoi despre ea pe site..sincer m-am speriat si am intrebat-o. Interferonul este pentru fiul ei ce a avut hepatita C ,dar nu mai are.Am fost la ea cam acum un an si doamne ajuta nu am luat nimic.Locatia este ok, am inceput cu un pahar de suc, apoi a facut un oral,dar cam il musca pe ala mic cu dintii,am trecut la 69 unde am si terminat in gura ea. Apoi am mai stat la un pahar de suc si a trecut din nou la oral,urmat de normal pe la spate si ea desupra. pret :100 lei pentru o ora si jumatate. Puncte forte: prosop curat,te asteapta facuta baie,miros placut al pielii ,epilata total,comunicativa.. Sincer eu as fi revenit (fiind si un pasionat de persoane mai in varsta) ,dar dupa informtia asta prefer sa nu..P.S sunt la primul post..pe viitor daca am facut greseli promit sa le rectific 1
Afriq Reputație: 1265 Postat Mai 29, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 29, 2013 asteptam si niste note... ca la regulament!
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 29, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Mai 29, 2013 Hepatita C este de 2 tipuri, transmisibila si non-transmisibila. Interferon-ul nu este neaparat tratament pt. hepatita C, ci este folosit pt. mai multe tipuri de boli, destul de grave ce e drept.Am un prieten foarte bun care e bolnav de hepatita C, insa e varianta non -transmisibila, facuta pe sistem nervos din cate i-au spus doctorii si pot sustine cu mana pe inima ca nu se transmite, pt. ca am baut dupa el, am mancat cu aceeasi lingura, am mers in concedii impreuna si eu nu am contactat niciodata vreo forma de hepatita....si nu sunt singurul din anturajul apropiat lui.Nu vreau sa-i iau apararea doamnei , vreau numai sa fiti informati corect.Bafta!Si eu am avut in familie o matusa, care a nascut a alaptat fara se stie de infectie, si toti copii ei sunt bine, deci daca ai in familie nu inseamna ca esti si tu infectata,
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum