Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator adonixxx
Reputație: 0
Postat

Salutare confrați!

După ce am tot citit pe forum cât de greu este să ajungi la Mona începusem să mă obișnuiesc cu gândul că pentru mine, care ajung destul de rar la București, va fi mai greu să reușesc. Faptul că am înțeles anumite trucuri de abordare de la voi, motiv pentru care le mulțumesc tuturor celor ce au contribuit pe acest topic, m-au condus către reușită, astfel că ieri am fost în vizită la doamna noastră. Tot ce pot să vă spun este că realitatea bate filmul, cel puțin pentru mine: am petrecut o grămadă de timp povestind înainte despre una sau alta, am aflat lucruri care m-au făcut să o respect pentru ceea ce face și pentru cum o face iar apoi am trecut la acțiune. Mai sunt lucruri de descoperit, am simțit asta, dar nu e ceva de neînțeles – era doar prima întâlnire și e normal ca Mona să fi avut o anumită reținere în a spune prea multe.

Despre acțiune ce să vă spun, eram atât de entuziasmat de faptul că am ajuns acolo încât asta m-a condus către imposibilitatea de a termina treaba. Ăla micu’ a fost în stare de funcționare, hard as a rock, s-au prestat de toate și de o parte și de alta, și deasupra și sub, dar nu a vrut să scuipe nimic, a ținut tot pentru el.

Am început cu niște săruturi timide, de școlărei, pe canapea, apoi i-am lins păsărica până a cerut strămutarea în pat, ca să ne putem desfășura mai bine. Acțiunea a continuat cu un 69 în care am fost când eu când ea deasupra, apoi s-a urcat pe mine. Se mișcă demențial și geme exact cu îmi place mie, nici să se trezească tot blocul, dar nici să nu o auzi. Despre formele pe care le vedeam nu cred că mai e nimic de spus: apetisantă din cap până în picioare. Evident, pentru cine știe să aprecieze o tânără de vârsta ei.

Am continuat cu un doggie style în care am încercat ambele intrări, dar am stat destul de puțin în intrarea de rezervă deoarece am avut senzația că se simte mai bine dincolo. Dat fiind faptul că se apropia timpul de final, am renunțat la gumiță și a luat-o din nou la supt, cu intenția de a mă termina, însă, așa cum am precizat, partea asta a rămas să o facem data viitoare.

Și acum notele:

Locatie: 9, o garsonieră îngrijită, perfectă pentru așa ceva. A fost ușor de găsit. Baia mai veche, dar e lesne de înțeles că nu se apucă să facă investiții acolo, atât timp cât îi satisface necesitățile. Prosop curat, geluri etc. 

Igienă: 10. Prosopul folosit a ajuns direct în mașina de spălat, baia curată, totul curat și aranjat în garsonieră ca atunci când aștepți oaspeți.

Doamna: aspect fizic 10, evident ținând cont de standardele mele. Nu mi-aș fi dorit să fie nici mai slabă, nici siliconată, și cred că nici mai tânără, e foarte bine așa cum e. Un plus pentru mine a constituit faptul că e foarte drăguță la față, pe placul meu, dar și că dă senzația unei persoane foarte echilibrată.

Oral: 10, suficient de adânc dar delicat, cu atenție din când în când și pentru biluțe.

Normal: 10 deși am încercat doar două poziții. Se implică în acțiune și asta mi-a plăcut.

Anal: 10. Am apreciat că e foarte strâmtă, probabil dacă aș fi stat acolo mai mult aș fi terminat.

Atitudine/GFE: 10++. Nu am cuvinte să descriu cât de bine m-am simțit în compania ei.

Halatul clasic: 200 RON, dar am plecat cu părerea de rău că nu am lăsat ceva mai mult pentru cât am stat (o oră și jumătate) și pentru cât de bine m-am simțit. Cu siguranță o să repar acest lucru data viitoare.

Până atunci, vă doresc tuturor ciocane tari!

• Like 14
  • Oras:bucuresti
Postat

Am vazut ca exista pareri diferite in legatura cu seriozitatea programarilor. Ce pot sa va spun, o cunosc inca de la inceputurile ( zic eu), ei in domeniu, cand lucra pe Cantemir, apoi am mai fost la ea pe Unirii, acum vad ca este cu resedinta de flotant pe Nerva Traian si, revenind nu mi-am luat teapa niciodata, ba inca am mirosit ca Mona era in stand by ( nicidecum foc continu ). In legatura cu analul, mie unul nu prea mi s-a parut stramt, stiu eu acum ce sa zic ,poate.....  dar si poate.. Oricum, este o femeie( vreti pustoaice din cluburi treceti mai departe) prezentabila, cu bagaj intelectual si prestatie fara repros 

• Like 3
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Mii de scuze pentru intrazierea de aseara,stiu ca m-ai iertat si apreciez asta pentru ca ai sufletul frumos asa cum esti si tu,multumesc ca m-ai lasat sa te cunosc!

• Telefon: 0734758401
  • Oras:DRISTOR_BABA NOVAC
  • Indisponibila
  • Telefon: 0734758401
  • Oras:DRISTOR_BABA NOVAC
  • Indisponibila
Postat

Buna!

M a rugat Mona sa va transmit ca astazi nu lucreaza! Este racita si va anunta cand revine. Pupici!

• Like 2
  • Oras:Catedala Mantuirii
Postat

Mona ,mai esti racita ? vroiam sa te mai vizitez odata ca tare mi-a placut compania 

• Oras:Bucuresti
Postat

parinte da laso'n pula goala de treaba acu le iei la rand pe toate cu prosteala...cate zile mai ai pana incepe postu si se deschide sezonu la putzopalmare?

• Like 1
Postat

Mona ,mai esti racita ? vroiam sa te mai vizitez odata ca tare mi-a placut compania 

Parintelee chiar mai vizitat???.....nu am simptit miros de tamaie :slap2 :laugh2 .Ce rau ai fost sa nu-mi dai niciun indiciu :boob

• Like 5
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Parintelee chiar mai vizitat???.....nu am simptit miros de tamaie :slap2 :laugh2 .Ce rau ai fost sa nu-mi dai niciun indiciu :boob

Mona, sa inteleg ca i-ai dat perversa? ;)

Postat

:atm :boob :doggystyle sunt in forma ,maxima.....

Auuuu! Nu mai zice din astea ca am promis ca sunt in post de pasarica pana saptamana viitoare! Ca ... Colectiv! :no2

Vizitator Eutuel123
Postat

Cum putem lua legatura cu tine in cel mai usor mod ? Un mesaj?

Postat

Cum putem lua legatura cu tine in cel mai usor mod ? Un mesaj?

Daca nu raspund la apelul tau imi lasi mesaj....daca

Vizitator Eutuel123
Postat

Ti-am lasat mesaje, pm ai?

Postat

Da te-am vizitat de vreo doua ori ,dar am venit imbracat sport .Promit ca data viitoare vin si cu cadelnita sa tamai locatia . :laugh2  :laugh2

Postat

:atm :boob :doggystyle sunt in forma ,maxima.....

Stiu ca esti mereu in forma ,dupa raceala se pare ca ai luat doza dubla de medicamente si neuronii au luat-o razna....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...