Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare

Am reusit si eu sa ajung la doamna Mona!

Programat prin SMS,revenit cu un telefon ptr confirmare cu 1:30h inainte,mi s-a comunicat adresa,ajuns la destinatie am sunat,am asteptat circa 5 min ptr ca ajunsesem mai devreme.

Am urcat,dupa ușă ma astepta Mona in sutien,chilotei si pantofi cu toc.

Era ca si cum urma sa fac dragoste/sex cu fosta profesoară din scoala dupa care râvneam.. ðŸ˜

Am fost invitat in camera unde am luat loc pe canapea,am fost servit cu o Cola,am fumat o tigara,am mai socializat putin dupa care am mers la dus.

Cand am revenit ne-am imbratisat,mângâiat..sărutat,i-am luat sfârcurile erectile la lins/supt..dupa care a cazut prosopul si m-am pus pe pat iar doamna Mona a luat tot pitonul in gurița ei,era TUN!! limbi pe la ouțe,deep,bătut peste buze..dupa cateva minute m-a intrebat dacă vreau sa ma...mi-a montat prezervativul si s-a suit pe mine..lady on top..uhhh..ce frecuș..urmatoarea pozitie a fost căpriță..am dat cateva minute iar cand am simtit ca erup..a scos prezervativul,m-am intins..a continuat cu oral până am izbucnit in gurița ei care parca astepta!!...uhhh,imi tremurau picioarele,ce senzatie!! A mai supt nițel,m-am sters si am mai fumat o tigara pe canapea,am mai baut putin suc si am mai corespondat despre diverse.

Cum stateam eu pe canapea,ea ma mângâia pe picioare,pe la peleu,ouțe si uite asa a crescut..observand asta s-a pus caprita pe canapea si mi s-a facut un oral senzatie..dupa s-a pus in fata canapelei si a continuat pana i-am spus ca vreau sa incerc si a 3-a gaurica..zis si facut..nu vroiam sa renunt la oralul de vis dar trebuia incercata si la anal doamna Mona. A montat prezervativul dupa care s-a pus caprita pe pat iar eu in picioare..waaaww ce priveliste aveam in fata,totul se reflecta in oglinda iar erectia era cum trebuia..am introdus-o in funduletul Monei usor,dupa am marit ritmul,am pompat cateva minute iar ca o ultima pozitie am zis sa o intind pe pat cu picioarele desfacute si sa o penetrez din nou normal.

Ca si final,m-am ridicat in picioare,mi-a mai oferit un ultim oral,combinat si cu manuta la cererea mea,m-a mai sarutat pe la sfarcuri,limbute la oute,explozia venind in scurt timp!

Dusul de final,imbracat..mi-a spus sa mai stau la o tigara si la un suculet dar chiar ma grabeam.

-MONA- .....

Este o femeie care arata foarte bine la varsta ei (42 anisori declarati).

Este amabila,face cam tot ce ii ceri in limita bunului simt!

Ca minus pot spune ca o prinzi foarte greu..dar o data vizitata,daca iti memoreaza nr de tel cred ca e mai usor sa ajungi la ea!

Locație: 9 - usor de ajuns,Mircea Vodă-strada laterala,pat mare,oglinzi,geluri dus.

Mona: 9 - matură draguta,amabila,sâni frumosi,fund demential.

Oral: 9.5 - neprotejat,limbi peste tot,CIM bombă.

Normal: 9 - contre,te trage in ea.

Anal: 9 - intra usor,geme.

Mălaiul : 200 coco românești dați la final pe masă.

Door 2 door - 1h/2 finalizări bune!!

Te pup Mona,sper sa ne mai revedem sa incercam mai multe " nebunii " . 😘

• Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Uitandu ma mai sus mai simt unul dintre cei norocosi :rax2 care au reusit sa ajunga la doamna Mona. Acestea fiind spuse, am vizitat o astazi pe Mona la locatia deja bine cunoscuta. Intampinat de doamna ce purta pantofi rosii, corset cu animal print :crazylove si niste chilotei rosii am fost poftit in garsoniera. Actul s a desfasurat in stilul deja stiut al doamnei Mona care odata inceputa actiunea devine un "cougar" :bow2. Pe scurt serviciile oferite de Mona, sunt de nota 10, fiind o femeie foarta placuta atat din punct de vedere estetic cat si al caracterului. Pentru toate acestea si pentru multe altele, sarut mana doamna :hihat 

• Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member

• Creează nouă...