Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Primesti si trolli?

• Minus 1
  • Oras:Calea vitan
Postat

Weekendul asta lucrezi?

Buna weekendul asta nu...va anunt cand  sunt disponibila,pup :girly

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Trolivprimeshti?

• Minus 1
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
Postat

Ce am pățit eu cu Mona acum ceva timp,offf,ce amintiri,stateam pe canapea si ea intre picioarele mele facandu-mi oral de imi pierdeam cunostinta,ce finalizari in gurita ei... picioarele nemaiascultandu-ma.

Poate amintirile vor deveni realitate din nou,curand !

• Like 4
Postat

Ce am pățit eu cu Mona acum ceva timp,offf,ce amintiri,stateam pe canapea si ea intre picioarele mele facandu-mi oral de imi pierdeam cunostinta,ce finalizari in gurita ei... picioarele nemaiascultandu-ma.

Poate amintirile vor deveni realitate din nou,curand !

TE ASTEPT CU MARE PLACERE :boob  :girly  :felatie  :sexanal

• Like 1
  • Oras:rm sarat
  • Oras:rm sarat
Postat

ai limita de varsta ( am 23) si daca cim ul se plateste extra?

Postat

ai limita de varsta ( am 23) si daca cim ul se plateste extra?

Buna serviciile mele includ cim :boob  :hug1

• Like 2
Postat

Buna dimineata ,programul meu pentru sata este de la 11.00-22-00 :gifs_ojos

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna dimineata ,programul meu pentru sata este de la 11.00-22-00 :gifs_ojos

Hei :). Numarul din titlu mai este de actualitate? Incerc sa te sun si imi intra casuta vocala de ceva timp. Multumesc 😬

• Like 1
Postat

Hei :). Numarul din titlu mai este de actualitate? Incerc sa te sun si imi intra casuta vocala de ceva timp. Multumesc

Buna nr meu 0731357196 :girly

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Salut!!Cu mare întârziere, ce mare?,Ani:)Am reusit printr.o coincidență sa o cunosc pe Faimoasa Mona!Mergând intr.o zi pe la Cryss de la Top,am dat de o asemenea Frumusete de Femeie,cu forme care bate la cur, pardon fund:)) multe pustoiace de 20 ani,cu zâmbetul pe buze,îmbrăcată sexy,ce sa mai zic,Impecabilă pt vârstă Ei,ma gandesc cum arata acum vre.o 5 ani cand am inteles ca nu prindeau nici clientii casei loc mai in fata.Asa ca mi.am făcut o programare pt a doua zi si drept la Ea am aterizat!Cum este colega de ap,cu Cristina sex total dl Top,în casa era o curățenie impecabilă,lumina difuza ca in disco, Ne,am pus la o țigare,o cola rece,un dush bun cu zeci de geluri,papuci si prosop curate parfumate,si de aici 2 ore de dezmat Total,totul protejat,asezonat cu saruturi senzuale cum numai Mona stie,si finalizari de vis!!Note,ce note sa mai dau pentru o asa prezenta si asa gazdă,no coment,cine stie sa aprecieze o Doamnă care cere respect,notele sunt de prisos!Cadoul de asemenea pentru 2 ore si ceva care au trecut infernal de repede,acolo peste 600,ca merita si mai mult,,,alta data iau 3 ore sa,mi ajunga pana revin in Tara!Te sărut Mona,Multumesc mult pt Momentele minunate si sa,ti meargă din plin!!kiss Baby!!

• Like 3
Postat

Salut!!Cu mare întârziere, ce mare?,Ani:)Am reusit printr.o coincidență sa o cunosc pe Faimoasa Mona!Mergând intr.o zi pe la Cryss de la Top,am dat de o asemenea Frumusete de Femeie,cu forme care bate la cur, pardon fund:)) multe pustoiace de 20 ani,cu zâmbetul pe buze,îmbrăcată sexy,ce sa mai zic,Impecabilă pt vârstă Ei,ma gandesc cum arata acum vre.o 5 ani cand am inteles ca nu prindeau nici clientii casei loc mai in fata.Asa ca mi.am făcut o programare pt a doua zi si drept la Ea am aterizat!Cum este colega de ap,cu Cristina sex total dl Top,în casa era o curățenie impecabilă,lumina difuza ca in disco, Ne,am pus la o țigare,o cola rece,un dush bun cu zeci de geluri,papuci si prosop curate parfumate,si de aici 2 ore de dezmat Total,totul protejat,asezonat cu saruturi senzuale cum numai Mona stie,si finalizari de vis!!Note,ce note sa mai dau pentru o asa prezenta si asa gazdă,no coment,cine stie sa aprecieze o Doamnă care cere respect,notele sunt de prisos!Cadoul de asemenea pentru 2 ore si ceva care au trecut infernal de repede,acolo peste 600,ca merita si mai mult,,,alta data iau 3 ore sa,mi ajunga pana revin in Tara!Te sărut Mona,Multumesc mult pt Momentele minunate si sa,ti meargă din plin!!kiss Baby!!

:ellao  :luv

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 4 guests

• Creează nouă...