raulduke Reputație: 12 Postat August 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2015 A mai dat cineva de ea?
raulduke Reputație: 12 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 21, 2015 Salut colegi,Am revenit astazi la domnita fiind pe la Plaza. Sunat, stabilit in 40 min, respectat programarea de ambele parti. O revedere reusita care mi-a placut mai mult ca data trecuta. Dupa igienizarile obisnuite, am trecut la actiune in pat cu pupaturi pe corp, fara fk, am lins frumosii sani si piersicuta dulce. Domnita facut un oral protejat foarte bun, apoi tot in pozitia pe la spate capritza, inceput un normal protejat cu gemete, contre, mangaieri, alternari de ritm lent cu rapid...am simtit de data asta ca ne-am sincronizat foarte bine, implicare, pasiune, acel click...finalizare in balon. Deoarece am mai recenzat, notez experienta in sine cu 9, raport pret-calitate foarte bun. Cadoul 50 lei finalizarea, 30 min dtd. Recomand si sper sa revin.Toate bune va doresc!Laury, Am vazut ca tu erai un client frecvent al domnisoarei.Mai stii cumva ceva de ea?Multam. Raul
laury Reputație: 24072 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 21, 2015 Raul,Fata este retrasa si maritata.Spor la alte fete!
inspector g Reputație: 864 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 21, 2015 Ai luat-o de nevasta?
laury Reputație: 24072 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 21, 2015 Ai luat-o de nevasta? Nuuuuuuu
inspector g Reputație: 864 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 22, 2015 Nuuuuuuu Aha... deci tu nu, inseamna ca te-a luat ea de sot Pai sa fie intr-un ceas bun (cu cuci)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum