Sari la conținut

Cuvinte de învățătură

Postări Recomandate

• Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

Când alergi, la un moment dat, o voce în capul tău îţi spune că nu mai poţi, că trebuie să te opreşti. Atunci, fie te opreşti, fie alergi mai departe. Alergând, vei învăţa să continui şi în cele mai grele momente.

Will Smith

• Oras:-
Postat

"Spun unii ca e mai bine sa faci dragoste decat razboi, dar daca aveti chef de amandoua, casatoriti-va!"   :laugh2 :laugh2  - Jerry Seinfeld

• Like 2
  • Oras:Bu***esti
Postat

Iarba poate parea mai verde de partea cealalta a gardului, dar ai grija de cele mai multe ori este doar gazon artificial.

Postat

Iarba poate parea mai verde de partea cealalta a gardului, dar ai grija de cele mai multe ori este doar gazon artificial.

Pai si femeia vecinului pare mai frumoasa, ai grija sa nu te trezesti cu un pistol sprijinit la tampla! :laugh2

Postat

"A ramane in picioare pe parcursul unei vieti, depinde mai degraba de altceva; depinde de capacitatea pe care o ai de a-ti hrani continuu iluziile care te trag inainte! Oamenii care ajung sa piarda iluziile care-i trag inainte si care devin lucizi (eminamente lucizi) sunt oameni care se prabusesc. Deci daca noi am privi viata cu luciditate absoluta ... am innebuni" - Gabriel Liiceanu

Postat

Pai si femeia vecinului pare mai frumoasa, ai grija sa nu te trezesti cu un pistol sprijinit la tampla! :laugh2

Sau cine stie poate se baga si el la un menage-a-3 ;)

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

,,Cine le acorda celorlalti mai mult spatiu, are mai  multa libertate de a respire.''   ;)

• Like 6
  • Oras:Bucuresti
Postat

"Noi suntem rapidisti din tata-n fiu, in afara de fiul meu, care e stelist." - Nicolae Vacaroiu

• Like 1
  • Minus 1
Postat

"Am vorbit chiar zilele trecute cu mai mulţi parteneri de afaceri. Oameni serioşi, din lumea interlopă" - Gigi Becali

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

"Am vorbit chiar zilele trecute cu mai mulţi parteneri de afaceri. Oameni serioşi, din lumea interlopă" - Gigi Becali

=)) =))

asta da colegu!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...