korpse30 Reputație: 243 Postat Februarie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 1, 2015 Salutare futaciosi! A venit timpul unei recenzii mai putin pozitive, ca asa e viata asta Nu stiu cum nu aveam eu ce face pe la munca si trebuia sa frec menta 1 ora, asa ca m-am gandit sa caut ceva rapid pe AT in zona. Pac pac.... vazut pozele atasate ca-s suspecte, dar am zis sa sun. La mine nu-i un criteriu eliminatoriu ca fata are sau nu are poze reale. Voce placuta la telefon. explicat servicii, luat mana de pe mouse si dus am fost Ajuns in locatie, ma asteapta o domnisoara draguta. bruneta, par cret, ochii negri + un catel. Parea singura in apartament, zona Nerva Traian. Decid sa raman, ma pune sa ma dezbrac si a disparut. A venit intr-un tarziu si a inceput sa se dezbrace. Am cerut sa ma duc la dush, parea ca nu are nici un gand sa ma trimita ea (atentie!!!). Intors, inceput un oral prost, cu dinti si alte cele, am comentat sa-l trateze mai usor pe ala micu ca poate ne mai trebuie...ma rog... Pana la urma am zis ca la normal o sa fie mai bine daca nu are lame in pi.da Normal inceput misionar, apoi m-am enervat ca nu schita nimic si am cerut . Privelistea e buna de aici, fund ok si mai presus de toate nu vezi daca se stramba. :wallbash A se intelege, nu sunt vreun exterminator, am un instrument mediu spre mic Asa cum am vb la inceput, am zis ca ultima parte sa fie , bineinteles ca a inceput cu miorlaieli de genul ca ori vreau normal, ori vreau finalizare orala Am terminat pe la spate, gandindu-ma cu ura la ce aveam de facut cand ma intorceam al birou. Nu stiu daca s-a mai gandit cineva la linii de cod in timp ce... Finalizat, primit un servetel umed, fata nici gand sa se duca la dus, s-a imbracat in tinuta in care m-a primit. Brusc devenise glumeata, comunicativa, zambareata. PLM. Prea tarziu Concluzii: No fucking way, nu asa Note: Oral: 4Normal: 5 Aspect - Nici nu mai conteaza la cum se poartaLocatie - 7 Eu nu revin decat daca suntem pe-o insula doar noi 2... Sanatate si virtute!! 8
inspector g Reputație: 864 Postat Februarie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 1, 2015 Si nu ai zis nimic de poze daca sunt reale sau nu. Eu zic doar atat Vad ca nici tu nu ai platit nimic...
korpse30 Reputație: 243 Postat Februarie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2015 Platit 150 de lei de la inceput pentru toata non-distractia . Scuze, viteza. De poze, mi-am dat seama de la inceput ca nu-s reale...ce dracu, ca nu-s chiar retard...doar jumate 1
grey Reputație: 413 Postat Februarie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2015 Slaba grasa inalta pitica ? are o asemanare macar ? Stiu ca se mai poarta sa nu fie poze reale dar la unlele macar fizic seamana.
xxx.xxx Reputație: 816 Postat Februarie 19, 2015 Oras:xxx Oras:xxx Postat Februarie 19, 2015 PUFOASA si sexy. Blonda matura te astept la mine ptr a-ti oferi servici de neuitat. Sex oral nep. normal in diferite pozitii mici fantezii, cunni., anni., masaj erotic, body. Locuiesc singura. Poze reale,0767915770 150 L 2
xxx.xxx Reputație: 816 Postat Februarie 28, 2015 Oras:xxx Oras:xxx Postat Februarie 28, 2015 0767915770 BLONDA, matura, te astept la mine pt. a-ti oferi servicii de neuitat. Sex oral nep. normal in diferite pozitii mici fantezii, cunni. anni., masaj erotic, body. Locuiesc singura. Poze reale 2
claudiugeo Reputație: 53 Postat Martie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 2, 2015 Salut baieti...zilele trecute am sunat si eu la domnita,am luat numarul de pe anuntul,am sunat si m-am programat in jumatate de ora.ajung in fata la Porto caffe si sun domnita,iji raspunde si imi zice sa sun din nou in 10 min....am sunat si ce crezi...?....nu a mai raspuns la telefon....in concluzie am luat Teapa! 1
piticu59 Reputație: 148 Postat Martie 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 15, 2015 Cred ca merge de mutat la De evitat 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum