Sari la conținut

Alina - 0785906322 / 0764173871 / 0784671221 (Unirii)

Postări Recomandate

• Oras:Unirii
Postat

Hahahaha cplm facea acolo, daduse drumul la vreun submarin si il admira cum pluteste?

Sa-ti iei si niste spuma si lumanarele si petale de trandafiri pentru situatii de-astea!

Da o sa fiu pregătită și ptr astfel de situatii! :)) :)) :))
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am ajuns și eu la Alina ieri. Pot sa va zic că are un fizic de brazilianca, cu carnea tare și un fund f mișto și sâni drăguți ( mie mi-a plăcut pt că mi-a adus aminte de o fostă prietenă).

Ca atitudine este o fata deșteaptă și dezghețată, dar mi s-a părut un pic distanta/rece. Poate că depinde de click, eu nefiind o persoana f volubilă.

Acțiunea a fost ok, nimic wow pt că nici eu nu eram in formă :)

Note:

Aspect: 9

GFE: 8

Normal: 9.5

Oral : 8 (destul de scurt)

• Like 2
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Am ajuns și eu la Alina ieri. Pot sa va zic că are un fizic de brazilianca, cu carnea tare și un fund f mișto și sâni drăguți ( mie mi-a plăcut pt că mi-a adus aminte de o fostă prietenă).

Ca atitudine este o fata deșteaptă și dezghețată, dar mi s-a părut un pic distanta/rece. Poate că depinde de click, eu nefiind o persoana f volubilă.

Note:

Halatul?

Vizitator spirielf
Reputație: 0
Postat

Disponibila sau de maine? Poze noi se poate?;))

Postat

Note:

Multumesc frumos ptr recenzie! Te pup :*:*
Postat

Baga poze ca ele te tin in viata si in piata...si tu chiar ai ce arata si cu ce ne-ntarata!

O sa atașez saptamana aceasta poze noi ! :*:*
Postat

Am reusit astazi sa o vizitez pe Alina.

Programare:

E complicat cu programarea de pe o zi pe alta, la ora de deschidere a programului domnitei. Am mai ratat-o odata acum vreo luna din cauza asta, azi am avut mai multa rabdare si am reusit. Si-a cerut scuze pentru intarziere, I-am promis ca o sa o pedepsesc si asa a fost. Stie ea la ce ma refer :maninlove

Alina:

Frumoasa, corp superb, sani minunati, cur apetisant, piele fina, o adevarata desfatare a simturilor. iti vine sa ii saruti fiecare centimetru patrat. 

Fire placuta, deschisa, prietenoasa, cu ea poti sa te simti in largul tau, orice fantezii ai avea.

Actiunea:

Oral neprotejat finalizat cu CIM, urmat de o repriza de cunni, apoi un pic de dominare soft si iar un oral finalizat cu COB. Totul condimentat cu FK deosebit de placut.

Oralul nu a fost senzational, dar reactia la cunni a fost magnifica. Pacat ca doar 1 data  :X

Amenda:

350 / ora + extra 100 / CIM = 450

Cam mult, dupa  parerea mea. Cu extra-urile astea ajunge in zona 'de lux' a tarifelor si, chiar daca e foarte buna, parca totusi nu as zice ca e de acolo.

De revenit?

As reveni cu cea mai mare placere, doar ca, din cauza preturilor, sau mai bine zis a extra-urilor, m-as gandi bine inainte.

Multumesc, Alina, pentru timpul petrecut azi impreuna, m-am simtit minunat, sper ca si tu la fel.

:inlovee 

• Like 9
Postat

Am reusit astazi sa o vizitez pe Alina.

Programare:

E complicat cu programarea de pe o zi pe alta, la ora de deschidere a programului domnitei. Am mai ratat-o odata acum vreo luna din cauza asta, azi am avut mai multa rabdare si am reusit. Si-a cerut scuze pentru intarziere, I-am promis ca o sa o pedepsesc si asa a fost. Stie ea la ce ma refer :maninlove

Alina:

Frumoasa, corp superb, sani minunati, cur apetisant, piele fina, o adevarata desfatare a simturilor. iti vine sa ii saruti fiecare centimetru patrat. 

Fire placuta, deschisa, prietenoasa, cu ea poti sa te simti in largul tau, orice fantezii ai avea.

Actiunea:

Oral neprotejat finalizat cu CIM, urmat de o repriza de cunni, apoi un pic de dominare soft si iar un oral finalizat cu COB. Totul condimentat cu FK deosebit de placut.

Oralul nu a fost senzational, dar reactia la cunni a fost magnifica. Pacat ca doar 1 data  :X

Amenda:

350 / ora + extra 100 / CIM = 450

Cam mult, dupa  parerea mea. Cu extra-urile astea ajunge in zona 'de lux' a tarifelor si, chiar daca e foarte buna, parca totusi nu as zice ca e de acolo.

De revenit?

As reveni cu cea mai mare placere, doar ca, din cauza preturilor, sau mai bine zis a extra-urilor, m-as gandi bine inainte.

Multumesc, Alina, pentru timpul petrecut azi impreuna, m-am simtit minunat, sper ca si tu la fel.

:inlovee

Mulțumesc frumos ptr recenzie! M am simtit foarte bine cu tine:*:*:*
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...