Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Te-ai saturat de laba.......este ?

Nu semnaliza , ca stim...........

• Like 9
  • Oras:elvetia
Postat

Te-ai saturat de laba.......este ?

Nu semnaliza , ca stim...........

ai vrea sa faci banii care ii fac eu prin ceea ce fac. scuze in romania inca se mai poarta mentalitatea comunismului.munca este doar in fabrica. eu zic sa te abtii de la comentarii inutile si sa iti vezi de treaba ta

• Oras:cluj-napoca
Postat

ai vrea sa faci banii care ii fac eu prin ceea ce fac. scuze in romania inca se mai poarta mentalitatea comunismului.munca este doar in fabrica. eu zic sa te abtii de la comentarii inutile si sa iti vezi de treaba ta

si daca faci bani asa frumos afara dece dumnezeu vrei sa stai aici unde nu se fac bani?

si din poza in care esti nu se vede sa ai bani multi.

daca nu ai amg-ul lui picpoc nu ne demonstrezi ca ai bani multi,sau ca se fac bani multi din meseria asta!

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Eu ti-am zis sa nu semnalizezi.........tu pwla .....

https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCAQ3ywwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D4z1GKZldpjQ&ei=rrfQVNuPK9jcauiSgDg&usg=AFQjCNEf2pTkaRleBypgtRTjOfQcAxgEsA&sig2=1I0WaSnlrhWZ4nRYoaPhPQ

• Like 1
Vizitator
Postat

Si inca ceva.... cu flocii aia ce ai de gand ?

• Like 1
Postat

si daca faci bani asa frumos afara dece dumnezeu vrei sa stai aici unde nu se fac bani?

si din poza in care esti nu se vede sa ai bani multi.

daca nu ai amg-ul lui picpoc nu ne demonstrezi ca ai bani multi,sau ca se fac bani multi din meseria asta!

bani se fac dar afara dar totusi casa mea este in romania si dc nu. nu inteleg cum ar trebui sa fiu imbracat sau aranjat.si nu cred ca trebuie sa tinem discutia asta aici doar ca sa demonstrez cuiva fara referire doar la tine ca se fac bani sau nu

• Oras:Molsheim
  • Oras:Molsheim
Postat

angel&demon, toti e gelosi pe tine, ca n-are valoarea ta si n-are ce fotografia

Postat

angel&demon, toti e gelosi pe tine, ca n-are valoarea ta si n-are ce fotografia

fiecare crede ce vrea romania e un stat democratic. deci?

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

ms nu imi fac griji si nici nervi

Sa nu iti faci, dar daca iti cade ceva la futut, ii spui si de mine?

Fut si eu ce ramane de la tine, ca ma gandescca n-o sa poti sa le futi pe toate.

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:-----------
Postat

fiecare crede ce vrea romania e un stat democratic. deci?

demonocratic, ai uitat limba română în cur

Postat

da tu in ce sistem social ai avansat deja? 

Postat

Si inca ceva.... cu flocii aia ce ai de gand ?

asteapta la programare la Randunica,ca acolo deja este pregatit drujba!

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Bai lasati baiatu' in pace oameni rai ce sunteti! Flocii sunt ok, se poarta, da' pe mine ma ingrijoreaza pata aia mica si lucitoare de sub cap, mai la baza asa. O fi Camembert? :blushing2

Dar tu nu ne baga in seama dude. Fute tu acolo si mai zi-ne si noua sa nu murim prosti.

As avea o singura problema: pe curve le inteleg, pe gigalai nu. Cum sa iei nene bani de la muiere? Viceversa, viceversa, viceversa! :laugh2

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...