angel and demon Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2015 Oras:elvetia Oras:elvetia Postat Februarie 3, 2015 Ofer servicii totale doamnelor si domnisoarelor,oriunde in tara si peste hotare,asigur discretie totala
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2015 Postat Februarie 3, 2015 Te-ai saturat de laba.......este ? Nu semnaliza , ca stim........... 9
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 3, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 3, 2015 dece il dai de gol colegu? 3 1
angel and demon Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2015 Oras:elvetia Oras:elvetia Autor Postat Februarie 3, 2015 Te-ai saturat de laba.......este ? Nu semnaliza , ca stim...........ai vrea sa faci banii care ii fac eu prin ceea ce fac. scuze in romania inca se mai poarta mentalitatea comunismului.munca este doar in fabrica. eu zic sa te abtii de la comentarii inutile si sa iti vezi de treaba ta
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 3, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 3, 2015 ai vrea sa faci banii care ii fac eu prin ceea ce fac. scuze in romania inca se mai poarta mentalitatea comunismului.munca este doar in fabrica. eu zic sa te abtii de la comentarii inutile si sa iti vezi de treaba tasi daca faci bani asa frumos afara dece dumnezeu vrei sa stai aici unde nu se fac bani?si din poza in care esti nu se vede sa ai bani multi.daca nu ai amg-ul lui picpoc nu ne demonstrezi ca ai bani multi,sau ca se fac bani multi din meseria asta! 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2015 Postat Februarie 3, 2015 ai vrea sa faci banii care ii fac eu prin ceea ce fac. scuze in romania inca se mai poarta mentalitatea comunismului.munca este doar in fabrica. eu zic sa te abtii de la comentarii inutile si sa iti vezi de treaba taEu ti-am zis sa nu semnalizezi.........tu pwla .....https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCAQ3ywwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D4z1GKZldpjQ&ei=rrfQVNuPK9jcauiSgDg&usg=AFQjCNEf2pTkaRleBypgtRTjOfQcAxgEsA&sig2=1I0WaSnlrhWZ4nRYoaPhPQ 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2015 Postat Februarie 3, 2015 Si inca ceva.... cu flocii aia ce ai de gand ? 1
angel and demon Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2015 Oras:elvetia Oras:elvetia Autor Postat Februarie 3, 2015 Si inca ceva.... cu flocii aia ce ai de gand ?bine tu pisi esti ok
angel and demon Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2015 Oras:elvetia Oras:elvetia Autor Postat Februarie 3, 2015 si daca faci bani asa frumos afara dece dumnezeu vrei sa stai aici unde nu se fac bani?si din poza in care esti nu se vede sa ai bani multi.daca nu ai amg-ul lui picpoc nu ne demonstrezi ca ai bani multi,sau ca se fac bani multi din meseria asta!bani se fac dar afara dar totusi casa mea este in romania si dc nu. nu inteleg cum ar trebui sa fiu imbracat sau aranjat.si nu cred ca trebuie sa tinem discutia asta aici doar ca sa demonstrez cuiva fara referire doar la tine ca se fac bani sau nu
tendoi Reputație: -550 Postat Februarie 3, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Februarie 3, 2015 Lasati baiatul. 3
Galibier Reputație: 19 Postat Februarie 3, 2015 Oras:Molsheim Oras:Molsheim Postat Februarie 3, 2015 angel&demon, toti e gelosi pe tine, ca n-are valoarea ta si n-are ce fotografia
angel and demon Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2015 Oras:elvetia Oras:elvetia Autor Postat Februarie 3, 2015 Lasati baiatul.ms nu imi fac griji si nici nervi
angel and demon Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2015 Oras:elvetia Oras:elvetia Autor Postat Februarie 3, 2015 angel&demon, toti e gelosi pe tine, ca n-are valoarea ta si n-are ce fotografiafiecare crede ce vrea romania e un stat democratic. deci?
tendoi Reputație: -550 Postat Februarie 3, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Februarie 3, 2015 ms nu imi fac griji si nici nervi Sa nu iti faci, dar daca iti cade ceva la futut, ii spui si de mine? Fut si eu ce ramane de la tine, ca ma gandescca n-o sa poti sa le futi pe toate. 1 3
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2015 Lăsați băieții să facă ce vor.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2015 Postat Februarie 3, 2015 Deci...................... https://www.youtube.com/watch?v=nlw6GbkkYbM
indubitabil Reputație: 2178 Postat Februarie 3, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Februarie 3, 2015 am o garsonieră închiriată la o fată .....
indubitabil Reputație: 2178 Postat Februarie 3, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Februarie 3, 2015 fiecare crede ce vrea romania e un stat democratic. deci? demonocratic, ai uitat limba română în cur
indubitabil Reputație: 2178 Postat Februarie 3, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Februarie 3, 2015 ai vrea sa faci banii care ii fac eu prin ceea ce fac. scuze in romania inca se mai poarta mentalitatea comunismului.munca este doar in fabrica. eu zic sa te abtii de la comentarii inutile si sa iti vezi de treaba ta da tu in ce sistem social ai avansat deja?
roberto Reputație: 4138 Postat Februarie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2015 Si se face piesa asta 2
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 4, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 4, 2015 Si inca ceva.... cu flocii aia ce ai de gand ?asteapta la programare la Randunica,ca acolo deja este pregatit drujba!
cosmin r Reputație: -982 Postat Februarie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 4, 2015 Bai lasati baiatu' in pace oameni rai ce sunteti! Flocii sunt ok, se poarta, da' pe mine ma ingrijoreaza pata aia mica si lucitoare de sub cap, mai la baza asa. O fi Camembert? Dar tu nu ne baga in seama dude. Fute tu acolo si mai zi-ne si noua sa nu murim prosti.As avea o singura problema: pe curve le inteleg, pe gigalai nu. Cum sa iei nene bani de la muiere? Viceversa, viceversa, viceversa! 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum