stalingrad Reputație: 44 Postat Februarie 3, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 3, 2015 Pisicuts, am observat azi două schimbări de culoare din albastru în mov, fără ca premisa actuală de avansare să fie întrunită (5.000 postări):- https://nimfomane.com/forum/user/70055-altu2/;- https://nimfomane.com/forum/user/46882-camarro/Deci, ați revenit la vechiul sistem?Precizez că nu am vreo problemă cu treaba asta deoarece, în mod cert, exemplele date de mine își meritau promovarea. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 e vorba in principal de recenzare si contributie pe forum...Nu trebuie sa ajungi la mii de postari daca esti un recenzor bun si contribui la dezvoltarea formului..Automat cresti la grade mai mari pe masura ce contribui la forum. 2 4 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114298 Postat Februarie 3, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Februarie 3, 2015 salut Stalingradpromovarea este pe sistemul nou dar mai facem si exceptii: cei doi membrii din cluj au fost promovati pe sistemul vechi :wave 7 Link spre comentariu
stalingrad Reputație: 44 Postat Februarie 3, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Februarie 3, 2015 Am înțeles, mulțumesc!Foarte bine, există mulți useri cărora le displace logoreea, dar care pun un obol major la dezvoltarea comunității. Nu voi da exemple căci, pe de o parte, le știi foarte bine și tu, iar, pe de altă parte, nu vreau să înceapă din nou avalanșa de propuneri de avansare, făcute de toți neaveniții.Vorba aia, dacă ai nelămuriri sau dorești sugestii, apelează la Cassy. Femeia asta cred că se fute, respiră, bea apă, mănâncă și citește Nimfomane... 7 1 Link spre comentariu
kevin333 Reputație: 43 Postat Februarie 3, 2015 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Februarie 3, 2015 Salutare, Am si eu o intrebare , evident pt Pisicuts.....Ti-am mai scris de cateva ori si te-am rugat sa imi reactivezi userul pe care il foloseam inainte " kevin33"....Pentru ca nu am primit nici un raspuns , am fost nevoit sa imi fac alt cont cu acest ....kevin333 Lamureste-ma si pe mine , de ce e asa de greu ? ....sa-mi raspunzi......sau sa-mi activezi din contul ...... Contez pe maturitatea ta....si pe faptul ca nu am avut polemici cu nimeni pe acest forum , care sa duca la blocarea contului meu... Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Februarie 3, 2015 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 3, 2015 Salutare, Am si eu o intrebare , evident pt Pisicuts.....Ti-am mai scris de cateva ori si te-am rugat sa imi reactivezi userul pe care il foloseam inainte " kevin33"....Pentru ca nu am primit nici un raspuns , am fost nevoit sa imi fac alt cont cu acest ....kevin333 Lamureste-ma si pe mine , de ce e asa de greu ? ....sa-mi raspunzi......sau sa-mi activezi din contul ...... Contez pe maturitatea ta....si pe faptul ca nu am avut polemici cu nimeni pe acest forum , care sa duca la blocarea contului meu... O fi din cauza ca decat sa-ti toci nervii cu tot felul de cereri... mai bine iti bagi pula in ele si te faci ca nu le vezi? Link spre comentariu
mod1 Reputație: 586 Postat Februarie 3, 2015 Oras:Montreal Oras:Montreal Partajează Postat Februarie 3, 2015 Salutare, Am si eu o intrebare , evident pt Pisicuts.....Ti-am mai scris de cateva ori si te-am rugat sa imi reactivezi userul pe care il foloseam inainte " kevin33"....Pentru ca nu am primit nici un raspuns , am fost nevoit sa imi fac alt cont cu acest ....kevin333 Lamureste-ma si pe mine , de ce e asa de greu ? ....sa-mi raspunzi......sau sa-mi activezi din contul ...... Contez pe maturitatea ta....si pe faptul ca nu am avut polemici cu nimeni pe acest forum , care sa duca la blocarea contului meu... Cum adica sa reactivam contul ? Link spre comentariu
kevin333 Reputație: 43 Postat Februarie 3, 2015 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Februarie 3, 2015 Mi-am reinsatalat sistemul de operare si am pierdut parola pt acest forum....Am incercat variant cu , recuparatul , dar nu am primit nimic......I-am trimis chiar o solicitare lui pisic , dar ......NIMIC Daca crezi ca se poate , te rog trite-mi o parola pt userul "kevin33" , pe adresa de mail [email protected] merci Link spre comentariu
kevin333 Reputație: 43 Postat Februarie 3, 2015 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Februarie 3, 2015 Amada.....in ele ....de intrebari ? ....sau in ele .....de femei ? Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Daca crezi ca se poate , te rog trite-mi o parola pt userul "kevin33" , pe adresa de mail [email protected]Aici ii contul respectiv...stiu ca va plac link-urile https://nimfomane.com/forum/user/20015-kevin33/ Link spre comentariu
kevin333 Reputație: 43 Postat Februarie 3, 2015 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Februarie 3, 2015 Merci Apuci......se pare ca unora ( dintre moderator ) le este greu sa caute......sper ca nu le este greu sa si.....citeasca. Link spre comentariu
mod1 Reputație: 586 Postat Februarie 3, 2015 Oras:Montreal Oras:Montreal Partajează Postat Februarie 3, 2015 Merci Apuci......se pare ca unora ( dintre moderator ) le este greu sa caute......sper ca nu le este greu sa si.....citeasca. Faptul ca tu ti-ai uitat parola nu e problema noastra a moderatorilor ci problema ta. Contul tau este activ si functional daca nu mai stii parola poti folosi setarea de recover password. Link spre comentariu
kevin333 Reputație: 43 Postat Februarie 3, 2015 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Februarie 3, 2015 Cred ca vorbesc singur.... Tu nu intelegi ca am dat cateva zile la rand click pe butonul de recuperare parola ....si primesc mesajul ca in cateva minute , primesc mail de comfirmare ???Si tot astept .....a venit toaman...a trecut....e iarna iar....si paote cine stie , odata cu ghioceii , rasare si parola mea..... ps Si care e totusi , PROBLEMA voastra , a moderatorilor ? nu intra in Fisa postului si obligatia de-a oferii consultant membrilor ?sau pt asta trebuie , platit , nu ? Link spre comentariu
leonidass Reputație: -570 Postat Februarie 3, 2015 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Partajează Postat Februarie 3, 2015 Cred ca vorbesc singur.... Tu nu intelegi ca am dat cateva zile la rand click pe butonul de recuperare parola ....si primesc mesajul ca in cateva minute , primesc mail de comfirmare ???Si tot astept .....a venit toaman...a trecut....e iarna iar....si paote cine stie , odata cu ghioceii , rasare si parola mea..... ps Si care e totusi , PROBLEMA voastra , a moderatorilor ? nu intra in Fisa postului si obligatia de-a oferii consultant membrilor ?sau pt asta trebuie , platit , nu ?Nerabdator mai esti😊 Mai asteapta si tu putin..1-2 ani si se rezolva....sunt cereri multe.😈😈😈😈 Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Februarie 3, 2015 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 3, 2015 Cred ca vorbesc singur.... Tu nu intelegi ca am dat cateva zile la rand click pe butonul de recuperare parola ....si primesc mesajul ca in cateva minute , primesc mail de comfirmare ???Si tot astept .....a venit toaman...a trecut....e iarna iar....si paote cine stie , odata cu ghioceii , rasare si parola mea..... ps Si care e totusi , PROBLEMA voastra , a moderatorilor ? nu intra in Fisa postului si obligatia de-a oferii consultant membrilor ?sau pt asta trebuie , platit , nu ? M-ai distrat mai devreme, dar acum te porti prea urat...Nu este nimeni obligat sa-ti faca nimic.Daca nu te-a dus capul sa salvezi parola pe undeva, nu mai da vina pe cei care te pot bana in orice moment pentru ca nu-ti mai vezi de lungul nasului...Dupa cum spuneam, e mult mai ok sa-ti bagi pula, altfel te fut toti in cur... 1 Link spre comentariu
kevin333 Reputație: 43 Postat Februarie 3, 2015 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Februarie 3, 2015 Amada , iti multumesc pentru incurajare ....si evident pentru sfat....ai mare dreptate , nu merita sa mai imi irosesc pretiosul meu timp liber...Leonidas , parafarzand locatia ....ta , pana sa ajungi la Pisicuts ( sa iti resolve o problema ) , te mananca moderatorii.... Pentru linistea celor , de sus.....( din forum) , nu tin mortis sa imi recapat contul/parola......cunosc si altii , care ( au urmat sfatul Amadei ) , si-au pierdut vechile conturi....Nu e o pierdere, nu pentru mine....poate doar o chestier de mandrie..... Link spre comentariu
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Cred ca vorbesc singur.... Tu nu intelegi ca am dat cateva zile la rand click pe butonul de recuperare parola ....si primesc mesajul ca in cateva minute , primesc mail de comfirmare ???Si tot astept .....a venit toaman...a trecut....e iarna iar....si paote cine stie , odata cu ghioceii , rasare si parola mea..... ps Si care e totusi , PROBLEMA voastra , a moderatorilor ? nu intra in Fisa postului si obligatia de-a oferii consultant membrilor ?sau pt asta trebuie , platit , nu ?Daca l-ai luat cu fisa postului, intreaba-l daca are carte de munca la pisicuts si sa vezi ce repede te serveste. Bea un ceai de tei in care spargi un ou crud. A doua zi iti aduci aminte ce parola foloseai. Bafta. 4 Link spre comentariu
drradu Reputație: 199 Postat Februarie 4, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Partajează Postat Februarie 4, 2015 Problema e asta: "Platinum Member" Link spre comentariu
stalingrad Reputație: 44 Postat Februarie 5, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Februarie 5, 2015 Ăsta-i motivul pentru care dispăruși de pe site, Kevin?! Posibil să fie o problemă cu adresa de mail furnizată (dacă resetarea parolei presupunea trimiterea unui mail). Eu am pățit-o odată, pe mailul ce-l aveam nu îmi intrau mesajele de la administratori și pace bună. Nu mai știu cum am rezolvat, parcă mi-am făcut o nouă adresă, pe alt server, apoi l-am rugat pe Pisicuts să-mi trimită un nou mail. Pisicuts, îl puteți ajuta cumva pe Kevin? E păcat să-și piardă vechiul cont, pentru al cărui statut a muncit, săracul. Eu am o sugestie: Kevin, înverzește-te o perioadă (costul e minim) și cred că administratorii nu vor avea ceva împotrivă să-ți trimită în căsuța de mesaje noua parolă. 2 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114298 Postat Februarie 5, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Februarie 5, 2015 Amada , iti multumesc pentru incurajare ....si evident pentru sfat....ai mare dreptate , nu merita sa mai imi irosesc pretiosul meu timp liber...Leonidas , parafarzand locatia ....ta , pana sa ajungi la Pisicuts ( sa iti resolve o problema ) , te mananca moderatorii.... Pentru linistea celor , de sus.....( din forum) , nu tin mortis sa imi recapat contul/parola......cunosc si altii , care ( au urmat sfatul Amadei ) , si-au pierdut vechile conturi....Nu e o pierdere, nu pentru mine....poate doar o chestier de mandrie..... ti-am trimis parola pe mailul userului vechi cel cu [email protected] Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Buna Pisicutz, Asa cum ti-am mai scris si in rubrica " Ajutor" , datorita faptului ca mi-am reinstalat sistemul de operare pe laptop , am pierdut toate parolele , implicit cea pentru acest forum. Mentionez ca am accesat butonul : " Am uitat parola " , dar fara nici un rezultat.....mail-ul pe care il primesc de fiecare data de la voi , este ceva de genul ......" cererea d-voastra va fi rezolvata ". Pentru a putea lua contact cu voi , mi-am creeat un alt cont pe forum , foarte asemanator cu cel initial ( kevin33 ). Te rog sa ma ajuti cu recuperarea parolei pierdute. Multumesc ti-am trimis parola pe mailul userului vechi cel cu [email protected]Pisic, motto-ul tau sigur e "graba strica treaba" )Au trecut doar 3,5 luni Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Februarie 5, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Februarie 5, 2015 Daca crezi ca se poate , te rog trite-mi o parola pt userul "kevin33" , pe adresa de mail [email protected] Link spre comentariu
kevin33 Reputație: 394 Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Dragii mei prieteni , am invins !!! .....ma rog , am reusit sa imi recapat parola......Multumesc Apuci pentru ajutor , multumesc Stalingrad....ca esti acelasi tip de treaba , pe care l-am cunoscut (indirect , ce-I drept ) , multumesc Cassy , pentru ca esti atenta , si intelegatoare....imi sunteti dragi ....va iubesc si va respect ... Si pentru ca ....nu-mi place sa las lucrurile nerezolvate......sau neclarificate , trebuie sa recunosc , ca totusi , vina imi aprtine in mare parte.....am patit ceea ce patise si Stalingrad....uitasem nu doar parola......ci , se pare ca si mail-ul care il folosisem la inregistrare.....de aceea , ori de cate ori incercam sa recuperez parola uitata....nu primeam nimic pe mail , dat de mine...... Multumesc , Pisicuts , pentru ajutor....si intelegere......ce-I drept , vorba lui Apuci , putea sa nu treaca atata timp....si sa primesc acel mesaj de la tine ..... Back to work ! 6 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Februarie 5, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Februarie 5, 2015 Yesss, wb Nu uita sa-ti dezactivezi contul provizoriu Multumesc , Pisicuts , :clapp Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3992 Postat Februarie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 5, 2015 Totul e bine cand se termina cu bine... BTW, ce culoare are "apuci"? Link spre comentariu
Postări Recomandate