andreea91 Reputație: 34465 Postat Februarie 4, 2015 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Postat Februarie 4, 2015 Poze furate domnilor probabil se simte atat de urata si nasoala incat trebuie sa imi foloseasca pozele! http://www.oradea.net/anunturi/satena-ofer-companie-anunturi-gratuite-516568.html 6
brokoli Reputație: 3273 Postat Februarie 5, 2015 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Postat Februarie 5, 2015 o recomandare pentru tine, Andreea: Atunci cand postezi un anunt undeva, pe un site, pune-ti pozele in care sa apara si numarul de telefon, dar incearca sa il scrii in asa fel incat sa aiba in fundal o imagine complexa, culori si forme diverse, neregulate.Spre ex.: peste picioare, peste o mana, un tablou, etc.Daca il scrii pe fundalul peretelui, care este uniform, si are o singura culoare, pozele furate vor fi usor editate si se va sterge numarul tau fara a lasa urme vizibil evidente. 3
brokoli Reputație: 3273 Postat Februarie 6, 2015 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Postat Februarie 6, 2015 asa, vezi, acum pozele din anunturile tale de pe oradea.net si publi24 nu mai pot fi furate 1
andreea91 Reputație: 34465 Postat Februarie 6, 2015 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Autor Postat Februarie 6, 2015 Da asa e, multumesc pentru sfaturi "brokoli" 1
koningdaniel Reputație: 968 Postat Februarie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2015 Cu siguranta e o urata si o nasoala, dar trebuie sa recunosc ca are gusturi. A ales preferata mea din Oradea, si din pozele tale, le-a ales pe cele mai reusite. Poze furate domnilor probabil se simte atat de urata si nasoala incat trebuie sa imi foloseasca pozele! http://www.oradea.net/anunturi/satena-ofer-companie-anunturi-gratuite-516568.html 1
andreea91 Reputație: 34465 Postat Februarie 6, 2015 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Autor Postat Februarie 6, 2015 Multumesc pentru complimente "koningdaniel" 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum