ciocolataaa Reputație: 225 Postat Februarie 8, 2015 Telefon: ciocolataaaaa Oras:Bucuresti Telefon: ciocolataaaaa Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2015 BRUNETE, vino la noi pentru a-ti indeplini orice fantezie legata de sex oral, normal si anal adanc si sa te satisfac sa te fac sa gemi de placere ca la noi gasesti sexul adevarat, cu siguranta vei reveni, 50 de lei
piticu Reputație: -419 Postat Februarie 8, 2015 Oras:București Oras:București Postat Februarie 8, 2015 Sigur am mai văzut pozele astea pe aici.
laury Reputație: 24166 Postat Februarie 8, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 8, 2015 Iar este vreo tzeapa!
inspector g Reputație: 864 Postat Februarie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2015 Tipa din stanga, prima poza pare cam speriata sau doar mi se pare mie? Inca o poza cu fatuca asta mai speriata:http://sex-matrimoniale.com/img/sex-90/2778966/Brunete-cu-pofta-de-01.jpg Dar mai apare o pasarica in anunturile de pe alte site-uri si nu pare sa fie niciuna din astea doua.
ciocolataaa Reputație: 225 Postat Februarie 8, 2015 Telefon: ciocolataaaaa Oras:Bucuresti Telefon: ciocolataaaaa Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 8, 2015 Tipa din stanga, prima poza pare cam speriata sau doar mi se pare mie? Inca o poza cu fatuca asta mai speriata:http://sex-matrimoniale.com/img/sex-90/2778966/Brunete-cu-pofta-de-01.jpg Dar mai apare o pasarica in anunturile de pe alte site-uri si nu pare sa fie niciuna din astea doua.Poate cine stie o fi victima la vreun "traficant" de marmelada ...
apo Reputație: 445 Postat Februarie 8, 2015 Oras:Uniunea Europeana Oras:Uniunea Europeana Postat Februarie 8, 2015 Parcă e fetiță din The Ring 1
korpse30 Reputație: 243 Postat Februarie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2015 Parcă e fetiță din The Ring))))))) aia nu baga mana la pasarica... parca
crysty_6 Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 20, 2015 am mers eu la ele cu un prieten. Eu am ales-o pe cea fara tatuaje(e fix genul meu. Anal face decat cea cu tatuaje. Revin la tipa mea, frumoasa, curata, foarte draguta si ascultatoare. Pasa e frumoasa, micuta, te simti ok. Pt pretul asta e mai mult decat ok.noteoral nep: 8(la indemnul meu a mers si la outze) nu face finalizare oralnormal 10: ascultatoare, primitoare, sunete placute.anal: nu facefk: m-ar fi lasat, m-am dus aproape dar nu am vrut mai mult.gift: 50 fin, 100 oraEu o sa mai trec pe la ea. Bafta baietii!
stragopoulis Reputație: 66 Postat Februarie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 20, 2015 cam in ce zona sunt fetele? ca nu s-a specificat deloc.mersi
tevezis Reputație: 1096 Postat Februarie 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 20, 2015 salut am fost si eu ,locatia este undeva pe la unirii mai exact in blocul cu zizi mall , nu recomand nimanui ,sunt naspa si au o atitudine care lasa de dorit ,jeg ,miros de tigara zici ca esti intr-un club din centru vechi telefoanele sunau ca in ,gara" 2
crysty_6 Reputație: 0 Postat Martie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2015 Nu stiu la cine ai fost tu dar nu ai nimerit bine. Locatia lor este pe langa Mall Vitan.
pfotenexpress Reputație: -9 Postat Martie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 11, 2015 Outcall ?
inspector g Reputație: 864 Postat Martie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 11, 2015 Pfotenexpress, Amigo, la tine doar atat merge tastatura ? Pune pana pe telefon si suna si intreaba. Din 14 posturi, in 10 intrebi de outcall, din care 8 mesaje sunt doar cu : Outcall?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum