vyypuss Reputație: -425 Postat Septembrie 4, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Desert Telefon: [email protected] Oras:Desert Postat Septembrie 4, 2012 @Afriq ce dracu bre, aici suntem toti sub anonimat intr-un cerc virtual, din ce imi aduc eu aminte? Matale ce facusi ? Iti postasi poza din buletin (ma refer la prima poza) :slap2 :slap2
Afriq Reputație: 1265 Postat Septembrie 4, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2012 Nu nenea... asta e monumentul pe care mi l-au ridicat amantele! Poza din avatar e cea din buletin... Iar asta e cea din pasaport!
kazi_sixx Reputație: 122 Postat Decembrie 21, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 21, 2022 Sunt cu o tipa de mai multi ani . Am avut o perioada in care am fost certați și fiecare a avut diverși parteneri. Ea spune că l-a cunoscut pe unul care avea pula destul de mare comparabil cu mine , și care avea mult mai multă rezistența in pat ...mai precis putea sa dea mai multe runde pe noapte. Zicea că a fost super bine cu el și toate cele ....și totuși nu l-a mai vrut și s-a întors la mine . Acum am o dilema ...nu sunt bogat și nici foarte dotat ...de ce nu l-a mai vrut pe ăla și s-a întors la mine ? De menționat că mi-a spus că și cu mine s-a simțit bine ...deși eu mă incadrez in categoria 14-15 centimetri . Sincer nu inteleg de ce s-a întors la mine , atâta timp cât ăla o futea mult mai bine în comparație cu mine ? Repet ...nu sunt bogat ....deci nu ar avea cum să aibă un interes financiar .... Mi se pare aiurea ....adică tu ca femeie daca gasesti unul care te fute de îți sar piulițele , de ce l-ai părăsi și te-ai intoarce la tipul care nu este așa dotat?
Postări Recomandate