Sari la conținut

VREAU AMANT

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Lasa-l ma sa invete, asa se caleste pentru viata :))

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Te plesnesc cat esti de mare....stai cuminte si lasa bagaboantele ca nu 'e' de tine =))

:laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

Te plesnesc cat esti de mare....stai cuminte si lasa bagaboantele ca nu 'e' de tine =))

Imi plac astia tari in taste ca tine , mi ar placea sa iti intorc si obrazul celalalt dar nu imi sta in caracter 

Nu vrei sa te potolesti cu off topicul pe aici ?ne plictisesti  baiatule mare:)))

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Poate e' bun la karaoke  :laugh2

• Like 2
  • Oras:pretutindeni
Postat

Imi plac astia tari in taste ca tine , mi ar placea sa iti intorc si obrazul celalalt dar nu imi sta in caracter

Nu vrei sa te potolesti cu off topicul pe aici ?ne plictisesti baiatule mare:)))

Aha,nu esti nou de-te dreaq....stii sa dai quote la postare =))

Ce-i ala off-topic? iegzista asa ceva pe forum-ul asta?

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Mai lasa-l o ora ......il bunghim care e'  :laugh2

• Like 1
Postat

adevaru' ca pt dobitoci ca tine asta e singurul forum existent si nu poti decat sa concluzionezi ce ai zis :)))

asa sunteti voi astia prostii va puneti pe avarii nu va dati batuti niciodata :))) chiar vreti sa va aratati adevarata valoare

Vizitator
Postat

io incerc sa-l protejez si tu ce faci? il trimiti direct in 'miez'? :)

La bai dacice  :laugh2

Vizitator
Postat

Cred ca e EA :)

Iezact......stie sa o suga  :laugh2

Postat

adevaru' ca pt dobitoci ca tine asta e singurul forum existent si nu poti decat sa concluzionezi ce ai zis :)))

asa sunteti voi astia prostii va puneti pe avarii nu va dati batuti niciodata :))) chiar vreti sa va aratati adevarata valoare

Gata pizdica,te-ai 'nervat deja? :) ia-o incet, asta-i doar inceputul :)

Postat

nepoate , afirma te pe fb ,afirma te in fata unei fete, unde ai o imagine si existi cu adevarat nu in viata virtuala aici ! 

undeva unde nu trebuie sa dai bani sa se intample ce ai vrea sau ti ar placea ma aneule :)))) ai "combinat" si tu vreo fata la viata asta amarata a ta ? 

Sau le combini numa la telefon ? stiu ca se uda cand le zici ca le ai gasit anuntul si vrei sa te duci la ele :))))))))) futuz neamu' ma tii

Vad ca esti membru VIP pe site de curve , ba mai mult ai 2 mii si ceva de postari esti rupt de bataturi sunt convins 

• Like 1
Vizitator
Postat

nepoate , afirma te pe fb ,afirma te in fata unei fete, unde ai o imagine si existi cu adevarat nu in viata virtuala aici ! 

undeva unde nu trebuie sa dai bani sa se intample ce ai vrea sau ti ar placea ma aneule :)))) ai "combinat" si tu vreo fata la viata asta amarata a ta ? 

Sau le combini numa la telefon ? stiu ca se uda cand le zici ca le ai gasit anuntul si vrei sa te duci la ele :))))))))) futuz neamu' ma tii

Vad ca esti membru VIP pe site de curve , ba mai mult ai 2 mii si ceva de postari esti rupt de bataturi sunt convins 

https://www.youtube.com/watch?v=LKKXXFtFhu4

• Oras:aer
Postat

Nu cred ca imi doresc sa fiu clientul tau atat de mult pe cat mi as dori sa ne cunoastem sau ceva de genul...

Cam asta e pe scurt asa ... am sa astept raspunsul tau :)

Nu iti doresti sa fii clientul ei, din lipsa acuta de bani, sau pur si simplu te excita gandul de a fute ceva moca? :)

• Like 2
Postat

Voi onanistii sau in termenii vostrii labagii sunteti ca tiganii va luati apararea unu la altu'  :)))) 

Postat

Pă feisbuc e viata reala? nu e tot virtuala?

Fă,esti nebuna?....nu stiam :)

Hai ca-ti dau cu like,de-te dreaq :) sa te exciti ca pă feisbuc.....realo :)

Postat

Nu iti doresti sa fii clientul ei, din lipsa acuta de bani, sau pur si simplu te excita gandul de a fute ceva moca? :)

ca sa dau raspuns si al treilea rupt de labica .... sincer ... eu mi am incercat o ca si cum , chiar a zis niste lucruri care iti trebuie cred ca un pic macar mai putina minte decat aveti voi ca sa le spui ..

:))))) 

nu am in excess dar te asigur , ca am cheltuit mai multi bani in plimbarile mele decat ai avut tu in viata asta ma boschetarule :)))))

Postat

Voi onanistii sau in termenii vostrii labagii sunteti ca tiganii va luati apararea unu la altu'  :)))) 

Mai respira, mai pune cate-o virgula pe ici,pe colo :)

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Pă feisbuc e viata reala? nu e tot virtuala?

Fă,esti nebuna?....nu stiam :)

Hai ca-ti dau cu like,de-te dreaq :) sa te exciti ca pă feisbuc.....realo :)

nu chiar , da pe fb as putea sa vad si eu ce bubos mic de 18 ani comenteaza pe aici ...  :)))))) 

e un pic mai real ca si cum , my bad :))))

Postat

pe langa asta , sunteti atat de dobitoci incat va luati de mine ca am lasat un com in care mi am manifestat interesul fata de irina ... si s a ajuns la a fi acuzat ca eu sunt ea :))) sunteti exact tiparul lor frate 

4 pereti , un desktop sau laptop ca mai nou are orice lesinat , conexiune la internet = > Kings :))))) 

Postat

ca sa dau raspuns si al treilea rupt de labica .... sincer ... eu mi am incercat o ca si cum , chiar a zis niste lucruri care iti trebuie cred ca un pic macar mai putina minte decat aveti voi ca sa le spui ..

:))))) 

nu am in excess dar te asigur , ca am cheltuit mai multi bani in plimbarile mele decat ai avut tu in viata asta ma boschetarule :)))))

Am inteles!...deci ai avut bani, te-ai plimbat, te-ai lafait, s-a dus pe pula totul, ai ramas cu putin, putin care nu acopera o ora de futai...pai zi asa, din prima! :)

Vizitator
Postat

nu chiar , da pe fb as putea sa vad si eu ce bubos mic de 18 ani comenteaza pe aici ...   :)))))) 

e un pic mai real ca si cum , my bad :))))

• Like 2
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...