tendoi Reputație: -550 Postat Februarie 11, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Februarie 11, 2015 Lasa-l ma sa invete, asa se caleste pentru viata ) 2 3
eucu_m Reputație: 149 Postat Februarie 11, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 11, 2015 Te plesnesc cat esti de mare....stai cuminte si lasa bagaboantele ca nu 'e' de tine
daniel2002 Reputație: 3 Postat Februarie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2015 Te plesnesc cat esti de mare....stai cuminte si lasa bagaboantele ca nu 'e' de tine Imi plac astia tari in taste ca tine , mi ar placea sa iti intorc si obrazul celalalt dar nu imi sta in caracter Nu vrei sa te potolesti cu off topicul pe aici ?ne plictisesti baiatule mare:)))
cosmin r Reputație: -982 Postat Februarie 11, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 11, 2015
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2015 Postat Februarie 11, 2015 Te plesnesc cat esti de mare....stai cuminte si lasa bagaboantele ca nu 'e' de tine Poate e' bun la karaoke 2
cosmin r Reputație: -982 Postat Februarie 11, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 11, 2015 Masurati-va in off topic va rog! 1 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 11, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 11, 2015 Imi plac astia tari in taste ca tine , mi ar placea sa iti intorc si obrazul celalalt dar nu imi sta in caracter Nu vrei sa te potolesti cu off topicul pe aici ?ne plictisesti baiatule mare:)))Aha,nu esti nou de-te dreaq....stii sa dai quote la postare Ce-i ala off-topic? iegzista asa ceva pe forum-ul asta? 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2015 Postat Februarie 11, 2015 Aha,nu esti nou de-te dreaq....stii sa dai quote la postare Ce-i ala off-topic? iegzista asa ceva pe forum-ul asta?Mai lasa-l o ora ......il bunghim care e' 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 11, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 11, 2015 Poate e' bun la karaoke io incerc sa-l protejez si tu ce faci? il trimiti direct in 'miez'? 1
daniel2002 Reputație: 3 Postat Februarie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2015 Aha,nu esti nou de-te dreaq....stii sa dai quote la postare Ce-i ala off-topic? iegzista asa ceva pe forum-ul asta?adevaru' ca pt dobitoci ca tine asta e singurul forum existent si nu poti decat sa concluzionezi ce ai zis ))asa sunteti voi astia prostii va puneti pe avarii nu va dati batuti niciodata )) chiar vreti sa va aratati adevarata valoare
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 11, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 11, 2015 Mai lasa-l o ora ......il bunghim care e' Cred ca e EA
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2015 Postat Februarie 11, 2015 io incerc sa-l protejez si tu ce faci? il trimiti direct in 'miez'? La bai dacice
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2015 Postat Februarie 11, 2015 Cred ca e EA Iezact......stie sa o suga
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 11, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 11, 2015 adevaru' ca pt dobitoci ca tine asta e singurul forum existent si nu poti decat sa concluzionezi ce ai zis ))asa sunteti voi astia prostii va puneti pe avarii nu va dati batuti niciodata )) chiar vreti sa va aratati adevarata valoareGata pizdica,te-ai 'nervat deja? ia-o incet, asta-i doar inceputul
daniel2002 Reputație: 3 Postat Februarie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2015 nepoate , afirma te pe fb ,afirma te in fata unei fete, unde ai o imagine si existi cu adevarat nu in viata virtuala aici ! undeva unde nu trebuie sa dai bani sa se intample ce ai vrea sau ti ar placea ma aneule ))) ai "combinat" si tu vreo fata la viata asta amarata a ta ? Sau le combini numa la telefon ? stiu ca se uda cand le zici ca le ai gasit anuntul si vrei sa te duci la ele )))))))) futuz neamu' ma tiiVad ca esti membru VIP pe site de curve , ba mai mult ai 2 mii si ceva de postari esti rupt de bataturi sunt convins 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2015 Postat Februarie 11, 2015 nepoate , afirma te pe fb ,afirma te in fata unei fete, unde ai o imagine si existi cu adevarat nu in viata virtuala aici ! undeva unde nu trebuie sa dai bani sa se intample ce ai vrea sau ti ar placea ma aneule ))) ai "combinat" si tu vreo fata la viata asta amarata a ta ? Sau le combini numa la telefon ? stiu ca se uda cand le zici ca le ai gasit anuntul si vrei sa te duci la ele )))))))) futuz neamu' ma tiiVad ca esti membru VIP pe site de curve , ba mai mult ai 2 mii si ceva de postari esti rupt de bataturi sunt convins https://www.youtube.com/watch?v=LKKXXFtFhu4
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 11, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Februarie 11, 2015 Nu cred ca imi doresc sa fiu clientul tau atat de mult pe cat mi as dori sa ne cunoastem sau ceva de genul...Cam asta e pe scurt asa ... am sa astept raspunsul tau Nu iti doresti sa fii clientul ei, din lipsa acuta de bani, sau pur si simplu te excita gandul de a fute ceva moca? 2
daniel2002 Reputație: 3 Postat Februarie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2015 Voi onanistii sau in termenii vostrii labagii sunteti ca tiganii va luati apararea unu la altu' )))
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 11, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 11, 2015 nepoate , afirma te pe fb ,afirma te in fata unei fete, unde ai o imagine si existi cu adevarat nu in viata virtuala aici ! undeva unde nu trebuie sa dai bani sa se intample ce ai vrea sau ti ar placea ma aneule ))) ai "combinat" si tu vreo fata la viata asta amarata a ta ? Sau le combini numa la telefon ? stiu ca se uda cand le zici ca le ai gasit anuntul si vrei sa te duci la ele )))))))) futuz neamu' ma tiiVad ca esti membru VIP pe site de curve , ba mai mult ai 2 mii si ceva de postari esti rupt de bataturi sunt convinsPă feisbuc e viata reala? nu e tot virtuala?Fă,esti nebuna?....nu stiam Hai ca-ti dau cu like,de-te dreaq sa te exciti ca pă feisbuc.....realo
daniel2002 Reputație: 3 Postat Februarie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2015 Nu iti doresti sa fii clientul ei, din lipsa acuta de bani, sau pur si simplu te excita gandul de a fute ceva moca? ca sa dau raspuns si al treilea rupt de labica .... sincer ... eu mi am incercat o ca si cum , chiar a zis niste lucruri care iti trebuie cred ca un pic macar mai putina minte decat aveti voi ca sa le spui ..)))) nu am in excess dar te asigur , ca am cheltuit mai multi bani in plimbarile mele decat ai avut tu in viata asta ma boschetarule ))))
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 11, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 11, 2015 Voi onanistii sau in termenii vostrii labagii sunteti ca tiganii va luati apararea unu la altu' ))) Mai respira, mai pune cate-o virgula pe ici,pe colo 2 1
daniel2002 Reputație: 3 Postat Februarie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2015 Pă feisbuc e viata reala? nu e tot virtuala?Fă,esti nebuna?....nu stiam Hai ca-ti dau cu like,de-te dreaq sa te exciti ca pă feisbuc.....realo nu chiar , da pe fb as putea sa vad si eu ce bubos mic de 18 ani comenteaza pe aici ... ))))) e un pic mai real ca si cum , my bad )))
daniel2002 Reputație: 3 Postat Februarie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2015 pe langa asta , sunteti atat de dobitoci incat va luati de mine ca am lasat un com in care mi am manifestat interesul fata de irina ... si s a ajuns la a fi acuzat ca eu sunt ea )) sunteti exact tiparul lor frate 4 pereti , un desktop sau laptop ca mai nou are orice lesinat , conexiune la internet = > Kings ))))
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 11, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Februarie 11, 2015 ca sa dau raspuns si al treilea rupt de labica .... sincer ... eu mi am incercat o ca si cum , chiar a zis niste lucruri care iti trebuie cred ca un pic macar mai putina minte decat aveti voi ca sa le spui ..)))) nu am in excess dar te asigur , ca am cheltuit mai multi bani in plimbarile mele decat ai avut tu in viata asta ma boschetarule )))) Am inteles!...deci ai avut bani, te-ai plimbat, te-ai lafait, s-a dus pe pula totul, ai ramas cu putin, putin care nu acopera o ora de futai...pai zi asa, din prima!
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2015 Postat Februarie 11, 2015 nu chiar , da pe fb as putea sa vad si eu ce bubos mic de 18 ani comenteaza pe aici ... ))))) e un pic mai real ca si cum , my bad ))) 2
Postări Recomandate