irinapitika Reputație: 3519 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Aprilie 19, 2015 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 19, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 19, 2015 am audi ultimul model, ful objan, clima bizonica, unic proprietar, nu bate, nu trancane, nu ploua inauntru, geam deaspura, frane din lut.il vand ca vreau sa imi iau 10 porci. 2 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 19, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 19, 2015 ,,,din rasa Mangaliţa...
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20, 2015 Postat Mai 20, 2015 da eu cand am primit aceest mesaj de la aceest numar(0756xxxx92)nu eram in locatie,dar mi-a trimis aceelasi sms si inca unul cum ca''ma asteapta in fata blocului,ca vrea sa fiu amanta lui'',in ziua aia nu am pus piciorul in locatie am crezut ca este cineva care ma cunoaste Tie ti-a trimis la shto
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 20, 2015 1046 =)) Bravo Coryna, mi-ai ridicat mingea la fileu...cine doreste ultimul tip de audi parcat la scara, acum stie la cine sa apeleze 1
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 20, 2015 1046 =)) Bravo Coryna, mi-ai ridicat mingea la fileu...cine doreste ultimul tip de audi parcat la scara, acum stie la cine sa apeleze Sunt intr-o dilema: sa dau cu plus sau sa dau cu minus? Minus virtual, ca n-am eu asa ceva in dotarea contului. As da plus pentru ca .... labarulsi-o merita, dar as da si cu minus ca parca numerele astea se pun doar in privat la fete. Nu prea e bine sa fie publice ca nu se face. Doar n-a omorat pe nimeni. Dar iar as da cu plus ca si-o merita. Sau sa dau minus? 1 2
phoenix Reputație: -585 Postat Mai 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2015 Sunt intr-o dilema: sa dau cu plus sau sa dau cu minus? Minus virtual, ca n-am eu asa ceva in dotarea contului. As da plus pentru ca .... labarulsi-o merita, dar as da si cu minus ca parca numerele astea se pun doar in privat la fete. Nu prea e bine sa fie publice ca nu se face. Doar n-a omorat pe nimeni. Dar iar as da cu plus ca si-o merita. Sau sa dau minus? Prea multe intrebari iti pui.Ramai la pariuri mai bine
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 20, 2015 Ntz! Analizam
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 20, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 20, 2015 Sunt intr-o dilema: sa dau cu plus sau sa dau cu minus? Minus virtual, ca n-am eu asa ceva in dotarea contului. As da plus pentru ca .... labarulsi-o merita, dar as da si cu minus ca parca numerele astea se pun doar in privat la fete. Nu prea e bine sa fie publice ca nu se face. Doar n-a omorat pe nimeni. Dar iar as da cu plus ca si-o merita. Sau sa dau minus? Eu zic sa-ti duci audi-ul la spalat si sa incerci din nou. Ionatane coapte...wtf? Daca asculti cu atentie ii vei auzi pe joseph si legolas protestand manios pt furtul stilului. 1
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 20, 2015 Eu zic sa-ti duci audi-ul la spalat si sa incerci din nou. Ionatane coapte...wtf? Daca asculti cu atentie ii vei auzi pe joseph si legolas protestand manios pt furtul stilului. Io zic ca e interesant ca imi urmaresti postarile. Ma si visezi noaptea? N-am bani de spalat masina ca la Audi se cere mai mult! Hai ca stiu ca atata poti dar incearca sa-ti vezi DA DETOATE ale tale! Esti cocalaru suprem al forumului, pardon, scandaliciul forumului! Cauta alti subiecti interesati de panarama,ca nu m-ai gasit! E ultima postare pentru tine de la mine, fara numar fara numar! Nu te mai obosi in deshte pe tastaura! PS1: Aveam un oaresce respect pentru ca te-am vazut franc, dar esti prea virulent pentru mine! Postarile tale vor fi pe ignore de acum. Nici o pierdere broo!PS2: Sugestii pentru a gasi scandalagii? Nu cred ca ai nevoie! Iii gasesti sigur!PS3: S-a deschis o shaormerie noua in Baneasa. Cica e cu DATOATE!
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 20, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 20, 2015 Io zic ca e interesant ca imi urmaresti postarile. Ma si visezi noaptea? N-am bani de spalat masina ca la Audi se cere mai mult! Hai ca stiu ca atata poti dar incearca sa-ti vezi DA DETOATE ale tale! Esti cocalaru suprem al forumului, pardon, scandaliciul forumului! Cauta alti subiecti interesati de panarama,ca nu m-ai gasit! E ultima postare pentru tine de la mine, fara numar fara numar! Nu te mai obosi in deshte pe tastaura! PS1: Aveam un oaresce respect pentru ca te-am vazut franc, dar esti prea virulent pentru mine! Postarile tale vor fi pe ignore de acum. Nici o pierdere broo!PS2: Sugestii pentru a gasi scandalagii? Nu cred ca ai nevoie! Iii gasesti sigur!PS3: S-a deschis o shaormerie noua in Baneasa. Cica e cu DATOATE!Apreciez usoara tentativa de-a ma fela si apoi incercarea de-a intoarce capul...asa fac mai toate pizdele "playful". Mie-mi plac tarfele care-si asuma rolul si se-arunca avantat in pula...Papa tu Ionatane si grija mare sa nu inghiti vreun vierme sau decis
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 20, 2015 Apreciez usoara tentativa de-a ma fela si apoi incercarea de-a intoarce capul...asa fac mai toate pizdele "playful". Mie-mi plac tarfele care-si asuma rolul si se-arunca avantat in pula...Papa tu Ionatane si grija mare sa nu inghiti vreun vierme sau decis IGNORE!
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 28, 2015 =)) 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 28, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 28, 2015 asta ma sileste sa fiu gelos
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 28, 2015 Adevarul este ca nu stiu cum reuseste Roberto sa starneasca asemenea gelozii....are el o reteta a lui...mai e putin si vor veni clientii sa ma plateasca doar ca sa ma intrebe de el
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 28, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 28, 2015 potoleste-te, ca nu e chiar asa
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 28, 2015 Lasa vrajeala...te-ai rusinat?!?
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 28, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 28, 2015 Lasa vrajeala...te-ai rusinat?!? da
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 28, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 28, 2015 fa o rubrica din seria postari pe facebook.o iubi din lista era flamanda... http://i62.tinypic.com/2iuiwl.jpg 2
ionutmyth Reputație: 171 Postat Mai 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 28, 2015 fa o rubrica din seria postari pe facebook.o iubi din lista era flamanda... http://i62.tinypic.com/2iuiwl.jpg))))))))))
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 28, 2015 fa o rubrica din seria postari pe facebook.o iubi din lista era flamanda... http://i62.tinypic.com/2iuiwl.jpg Nu stiu ce-i aia feisbuc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum