Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Care pula?!?!  :thinking

In caz ca nu stiai, labagii nu mai au pula cand este vorba de femei reale, efectiv nu li se mai scoala. Este o mare problema si cine vrea sa redevina barbat are muuuuult de tras. Daca nu ma crezi, poti incerca pe pielea ta. Te tine sa faci un astfel de experiment? 

• Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

Care pula?!?!  :thinking

In caz ca nu stiai, labagii nu mai au pula cand este vorba de femei reale, efectiv nu li se mai scoala. Este o mare problema si cine vrea sa redevina barbat are muuuuult de tras. Daca nu ma crezi, poti incerca pe pielea ta. Te tine sa faci un astfel de experiment? 

Il provoci la laba sau la pizda? Ca-s confuz...

• Oras:Cluj napoca
Postat

Ma suna ieri o voce blajina care ma roaga frumos sa-l ascult si pe el in timp ce se labareste. Fara sa-i spun eu nimic, se ofera sa-mi incarce 6 euro pe telefon. Am zis ok. Bun, inchid telefonul si dupa cateva minute primesc urmatorul sms:

attachicon.gif20150624_090429-1.jpg

Am murit... :laugh2  :laugh2  :laugh2  

Deci nu mai pooooot :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 ...imi curg lacrimile de atata ras....asta e ceva fenomenal :first ......Mai pune de astea daca ai plssss :aplaud

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

http://harta.infoturism.ro/Continente/Africa/Mozambic/harta/harta_politica_Mozambic.gif

La E de Malawi si la S de Tanzania, nu ? =)) =))

Postat

Deci nu mai pooooot :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 ...imi curg lacrimile de atata ras....asta e ceva fenomenal :first ......Mai pune de astea daca ai plssss :aplaud

Stii care este culmea culmilor?!?! Ca mie mi se facuse mila de el si as fi fost dispusa sa-l ascult de prima oara, pana sa se ofere el sa-mi trimita 6 euro. Eu nu am mentionat nimic de bani ... vezi, cateodata gura bate .... pula. =)) =)) =))

• Like 1
Vizitator
Postat

Stii care este culmea culmilor?!?! Ca mie mi se facuse mila de el si as fi fost dispusa sa-l ascult de prima oara, pana sa se ofere el sa-mi trimita 6 euro. Eu nu am mentionat nimic de bani ... vezi, cateodata gura bate .... pula. =)) =)) =))

Cateodata zici ? :no2 ... hmm... intotdeauna....

Postat

Cateodata zici ? :no2 ... hmm... intotdeauna....

Nu pot sa generalizez. Nu de alta dar imediat vine Roberto si-mi arata cum sta treaba si-mi da calculele peste cap.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Stii m-am gandit ca din "rutina"cu care ti-a trimis mesajul acela,e evident ca mai incercase si cu alta....asa ca ma gandesc asa...tu-ti dai seama cata minte a avut aia care a "inghitit" mesajul de la "vodafone"?Wooooooooooow :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 3
Vizitator
Postat

Nu pot sa generalizez. Nu de alta dar imediat vine Roberto si-mi arata cum sta treaba si-mi da calculele peste cap.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Aaa... atunci upss... :laugh2 :laugh2

• Like 2
Vizitator
Postat

Nu cred că am orbit.mai bine Winterfresh

Airwaves !

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat
:)

post-3169-0-25014900-1437151118_thumb.jpg

• Like 9
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...