Sari la conținut

razboi?

Postări Recomandate

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Daca ne dă Putin două palme, se pișă NATO pe ea. Apoi, ăștia se supară rău de tot. Și...pleacă acasă.

• Oras:Bucuresti
Postat

Niciodată Rusia nu va ataca o țară membră NATO! Își arată Putin mușchii, amenință, înjură, etc dar nu are cum să intre în conflict armat cu NATO.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Si eu cred la fel ca rusii nu vor ataca o tara membra NATO. Ca vor juca pe la granita tot felul de cacialmale cu Ucraina sau Rep Moldova, ca sa faca circ si ca sa sperie...posibil. Acum mai ganditi-va ca rusii sunt pe bune cu chinezii. Deci posibil sa se bage si China in dorinta ei de a invada lumea. Orice ar fi fratilor...sa futem ca nu se stie... :))))

• Like 3
Postat

Si eu cred la fel ca rusii nu vor ataca o tara membra NATO. Ca vor juca pe la granita tot felul de cacialmale cu Ucraina sau Rep Moldova, ca sa faca circ si ca sa sperie...posibil. Acum mai ganditi-va ca rusii sunt pe bune cu chinezii. Deci posibil sa se bage si China in dorinta ei de a invada lumea. Orice ar fi fratilor...sa futem ca nu se stie... :))))

Da, Rusia are o relație foarte bună cu China dar să nu uităm că mai mult din jumătatea produselor exportate de chinezi se duc in SUA. Dacă le pun americanii STOP la mărfuri, în câteva luni se mănâncă ăia între ei, la propriu, ca nici orez nu vor mai avea suficient.

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:n/a
  • Oras:n/a
Postat

Damn, am greșit topic-ul ... Am crezut că este un nou joc, gen Fazan sau Adevăr sau provocare  ... :slap2

• Like 1
  • Oras:fara
Postat

Da, Rusia are o relație foarte bună cu China dar să nu uităm că mai mult din jumătatea produselor exportate de chinezi se duc in SUA. Dacă le pun americanii STOP la mărfuri, în câteva luni se mănâncă ăia între ei, la propriu, ca nici orez nu vor mai avea suficient.

Iar daca China va cere USA sa-si plateasca datoriile catre ei, Statele Unite intra in faliment. Daca nu ati realizat, in vreo 20-30 de ani marile puteri ale lumii vor fi: China, India, Brazilia, Nigeria. Sa speram ca tranzitia nu va fi insotita de un razboi, cum s-a mai intamplat: pana la razboaiele napoleoniene, Franta era liderul mondial, dupa aceea a intervenit suprematia Marii Britanii. Dupa primul razboi mondial, SUA a inceput sa se afirme iar dupa al doilea, a devenit liderul de necontestat. 

Daca inainte imperiile (a se citi marile puteri) aveau suprematia secole acum durata de viata a scazut la cateva decenii. 

• Like 1
Postat

Iar daca China va cere USA sa-si plateasca datoriile catre ei, Statele Unite intra in faliment. Daca nu ati realizat, in vreo 20-30 de ani marile puteri ale lumii vor fi: China, India, Brazilia, Nigeria. Sa speram ca tranzitia nu va fi insotita de un razboi, cum s-a mai intamplat: pana la razboaiele napoleoniene, Franta era liderul mondial, dupa aceea a intervenit suprematia Marii Britanii. Dupa primul razboi mondial, SUA a inceput sa se afirme iar dupa al doilea, a devenit liderul de necontestat. 

Daca inainte imperiile (a se citi marile puteri) aveau suprematia secole acum durata de viata a scazut la cateva decenii. 

Nu cred că vom mai avea parte de războaie în adevăratul sens al cuvântului. Acum totul se reduce la interesele economice și la Sfântul Dolar. Și fie că ne convine sau nu, SUA a fost și va rămâne una din marile puteri ale lumii. Nu că ar merita să rămână în top dar atâta timp cât sunt conduși de evrei...e clar.

Postat

Acum cativa ani am citit o autobiografia a lui Vladimir Putin, acolo isi exprima deschis dorinta de a reuni statele din fosta URSS, nu inteleg de ce acum toata lumea este surprinsa de actiunile lui.

Din pacate rusii nu au adoptat moda razboaielor economici, ei mizeaza inca pe otel si "muschi". 

Un atac al Rusiei pe un teritoriu NATO nu este deloc o fantezie iar capacitatea de raspuns a NATO nu este chiar asa de puternica cum se lasa inteles, plus potentialii parteneri ai Rusie in acest conflict da dureri de cap americanilor. Sa nu uitam totusi ca America este amanetata Chinei iar China este un partener loial Rusiei.

• Like 1
Postat

Oricum este remarcat cum facem geopolitica pe un forum dedicat curvasarelii... si sunt useri care ne acuza de lipsa de preocupari si/sau inteligenta cand noi ne-am putea descurca la orice intrunire NATO..  :rax2

Vizitator FLQ
Postat

Acu' 2 luni, Putin catre Basescu: -va voi distruge flota!

Basescu: - care flotă?

• Like 6
  • Oras:-----------
Postat

Am observat ca se vorbeste despre acest razboi. Oare va avea loc si la noi in România? Vor inrola tinerii?

veți dezerta? :)

Postat

Oricum este remarcat cum facem geopolitica pe un forum dedicat curvasarelii... 

forum pentru sex platit

femeia curvă definiție - femeia care te condiționeaza sexual si sentimental (ucigașă)

barbatul curvar - barbatul care te conditioneaza material

dealerul - papagalul care iti intermediaza doza de glicemie intre astia doi de mai sus 

doar confuzii

Vizitator
Postat

forum pentru sex platit

femeia curvă definiție - femeia care te condiționeaza sexual si sentimental (ucigașă)

barbatul curvar - barbatul care te conditioneaza material

dealerul - papagalul care iti intermediaza doza de glicemie intre astia doi de mai sus 

doar confuzii

Cand incepe.....ma primesti si pa mine in buncar ?

• Like 1
Postat

Ti-e teama ca ramai fara clienti ?))))))

Cat timpramane Marean, nu va faceti griji, va rupe piszda in doua :))

Nu m-am gandit ca as ramane fara clienti, consider un subiect de discutat. Conteaza si parerile altora pe baza acestui subiect.
Vizitator
Postat

Nu m-am gandit ca as ramane fara clienti, consider un subiect de discutat. Conteaza si parerile altora pe baza acestui subiect.

Oricum io plec din Bucuresti........ vin la Pitesti  :blushing2

• Oras:ici-colo
Postat

completeaza: "vin la Pitesti, sa traiesti!"

fii si tu o data cilivizat!  necilivizatule care esti!!

Vizitator
Postat

completeaza: "vin la Pitesti, sa traiesti!"

fii si tu o data cilivizat!  necilivizatule care esti!!

Vorbeste frumos  :laugh2

10q

Postat

da' bine faci ca pleci... ca capitala e prima bombardata...si nu vrem sa ti se intample ceva, ca ne trebuiesti ...

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

da' bine faci ca pleci... ca capitala e prima bombardata...si nu vrem sa ti se intample ceva, ca ne trebuiesti ...

vezi mosule din punctul asta de vedere este bine ca nu stam in capitala!

Vizitator
Postat

Stai linistit , mi-a trimis ingineru' adresa buncarului , e' la 3 min de mine 

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

intrebarea nu este daca mergem noi baieti la razboi, ci daca fetele vor veni dupa noi sa ne ridice moralul sau daca sunt destul de curajoase sa lupte alaturi de noi.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...