j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Iunie 5, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 5, 2015 Mai are doar 16 ani...daca vrea ea sa cunoasca pe cineva de aici poate,dar nu cred... daca nu o da de gol varsta frageda nu vad care ar fi problema Link spre comentariu
vigilent Reputație: 131 Postat Iunie 5, 2015 Oras:Mamaia Oras:Mamaia Partajează Postat Iunie 5, 2015 daca nu o da de gol varsta frageda nu vad care ar fi problema este o problema! 6 5 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5738 Postat Iunie 5, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 5, 2015 Lasa sa se coaca bine 1 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 6, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 6, 2015 Sora mea nu va ajunge sa faca asta niciodata,este indeajuns ca fac eu asta...nu as dori niciodata sa urmeze ''exemplul'' meu... 3 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5738 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 6, 2015 Doamne ajuta ! 1 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 6, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 6, 2015 ... 8 Link spre comentariu
georgen Reputație: 28 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 6, 2015 ...ahaha..uite cine se uita la Storage Wars ..si funduletul ala al tau..obraznic tare 1 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 6, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 6, 2015 Ma uit la emisunea asta cred ca am un an...dar si fundului meu ii place emisiunea asta .. 1 Link spre comentariu
georgen Reputație: 28 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 6, 2015 Ma uit la emisunea asta cred ca am un an...dar si fundului meu ii place emisiunea asta .. nice banuiesc ca daca te uiti la Storage Wars sigur iti place si Pawn Stars ..buzele alea de pe funduletul tau cer sarutate cat mai curand 1 Link spre comentariu
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Iunie 7, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 7, 2015 Sora mea nu va ajunge sa faca asta niciodata,este indeajuns ca fac eu asta...nu as dori niciodata sa urmeze ''exemplul'' meu... Bun raspuns Apreciez 2 Link spre comentariu
claudiu4sex Reputație: 188 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iunie 8, 2015 Buna dimineata Roxana! Nr. de telefon este cel din titlu ? nu reusesc se vb cu tine , operatorul zice ca nr. nu este inregistrat ... 1 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 8, 2015 Buna dimineata Roxana! Nr. de telefon este cel din titlu ? nu reusesc se vb cu tine , operatorul zice ca nr. nu este inregistrat ...Buna dimineata si tie...numarul este cel din titlul topicului dar aveam telefonul inchis...astazi nu voi munci deoarece am fost la plaja ieri si sunt cam arsa de soare... 1 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 8, 2015 Uitati 7 Link spre comentariu
claudiu4sex Reputație: 188 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iunie 8, 2015 Ok . Merci .Te sun dupa 12 poate reusim sa ne vedem ..sau maine ... Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 8, 2015 putem sa jucam x si o cu unghia pe bucile tale arse??? :350x 1 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 8, 2015 putem sa jucam x si o cu unghia pe bucile tale arse??? :350x Nuuuu...o sa doara ... Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 8, 2015 nice banuiesc ca daca te uiti la Storage Wars sigur iti place si Pawn Stars ..buzele alea de pe funduletul tau cer sarutate cat mai curand Ma uit de asemenea si la Count's Koustoms...nush sigur daca am scris corect,si la Pawn Star si la American Restauration...Te astept... Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 8, 2015 ... 6 Link spre comentariu
ghostcurvar Reputație: 1862 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 8, 2015 Nota 4 . Pe mine nu m-ai asteptat asa ) glumesc . Deci am vizitat dsoara in cauza pot spune ca am gasit o concurenta la top 3 oral pe Cta . Locatia de 8 Oral 9-9.5 talent natural si chiar pentru oral voi merge la ea (ca si la Serafina ). Normal 7 ( da stiu poate mai mult MULT MAI MULT ) dar sunt sigur ca va creste . Aspect 8 corp frumusel inchegat sani frumosi ochii aia in schimb sunt piese de rezistenta. Una peste alta o experienta ff placuta 5 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 8, 2015 Nota 4 . Pe mine nu m-ai asteptat asa ) glumesc .Deci am vizitat dsoara in cauza pot spune ca am gasit o concurenta la top 3 oral pe Cta .Locatia de 8Oral 9-9.5 talent natural si chiar pentru oral voi merge la ea (ca si la Serafina ).Normal 7 ( da stiu poate mai mult MULT MAI MULT ) dar sunt sigur ca va creste .Aspect 8 corp frumusel inchegat sani frumosi ochii aia in schimb sunt piese de rezistenta. Una peste alta o experienta ff placutaMultumesc...nu mai am portjartierele alea rosii...Te pup... Link spre comentariu
georgen Reputație: 28 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 8, 2015 Ma uit de asemenea si la Count's Koustoms...nush sigur daca am scris corect,si la Pawn Star si la American Restauration...Te astept...aici ne asemanam..exact la astea ma uit si eu 1 Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 8, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Iunie 8, 2015 Multumesc...nu mai am portjartierele alea rosii...Te pup... lasa ca iti daruiesc eu o pereche , daca prietenului meu ghost ii plac asa tare. 2 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 8, 2015 lasa ca iti daruiesc eu o pereche , daca prietenului meu ghost ii plac asa tare. Nu am mai fost sa imi iau altele...Nu stiu daca ii plac asa de tare...cand m-a vizitat nu mi-ai spus nimic... Link spre comentariu
ghostcurvar Reputație: 1862 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 8, 2015 lasa ca iti daruiesc eu o pereche , daca prietenului meu ghost ii plac asa tare.)are un corp pe care se potrivesc artificiile . 2 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 8, 2015 )are un corp pe care se potrivesc artificiile . Multumesc... Ti puup. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum