Sari la conținut

Roxana "KMA" - 0736938263

Vizitator agramat

Postări Recomandate

• Oras:Constanta

Ma uit la emisunea asta cred ca am un an...dar si fundului meu ii place emisiunea asta .. :laugh2

nice :) banuiesc ca daca te uiti la Storage Wars sigur iti place si Pawn Stars :P ..buzele alea de pe funduletul tau cer sarutate cat mai curand ;)

• Like 1
Link spre comentariu

Buna dimineata Roxana! Nr. de telefon este cel din titlu ? nu reusesc se vb cu tine , operatorul zice ca nr. nu este inregistrat ...

Buna dimineata si tie...numarul este cel din titlul topicului dar aveam telefonul inchis...astazi nu  voi munci deoarece am fost la plaja ieri si sunt cam arsa de soare...

• Like 1
Link spre comentariu

nice :) banuiesc ca daca te uiti la Storage Wars sigur iti place si Pawn Stars :P ..buzele alea de pe funduletul tau cer sarutate cat mai curand ;)

Ma uit de asemenea si la Count's Koustoms...nush sigur daca am scris corect,si la Pawn Star si la American Restauration...Te astept...

Link spre comentariu

Nota 4 . Pe mine nu m-ai asteptat asa :)) glumesc .

Deci am vizitat dsoara in cauza pot spune ca am gasit o concurenta la top 3 oral pe Cta .

Locatia de 8

Oral 9-9.5 talent natural si chiar pentru oral voi merge la ea (ca si la Serafina ).

Normal 7 ( da stiu poate mai mult MULT MAI MULT ) dar sunt sigur ca va creste .

Aspect 8 corp frumusel inchegat sani frumosi ochii aia in schimb sunt piese de rezistenta. Una peste alta o experienta ff placuta

• Like 5
Link spre comentariu

Nota 4 . Pe mine nu m-ai asteptat asa :)) glumesc .

Deci am vizitat dsoara in cauza pot spune ca am gasit o concurenta la top 3 oral pe Cta .

Locatia de 8

Oral 9-9.5 talent natural si chiar pentru oral voi merge la ea (ca si la Serafina ).

Normal 7 ( da stiu poate mai mult MULT MAI MULT ) dar sunt sigur ca va creste .

Aspect 8 corp frumusel inchegat sani frumosi ochii aia in schimb sunt piese de rezistenta. Una peste alta o experienta ff placuta

Multumesc...nu mai am portjartierele alea rosii...Te pup...:*

Link spre comentariu

Ma uit de asemenea si la Count's Koustoms...nush sigur daca am scris corect,si la Pawn Star si la American Restauration...Te astept...

aici ne asemanam..exact la astea ma uit si eu :)

• Like 1
Link spre comentariu

lasa ca iti daruiesc eu o pereche , daca prietenului meu ghost ii plac asa tare.

:laugh2  Nu am mai fost sa imi iau altele...Nu stiu daca ii plac asa de tare...cand m-a vizitat nu mi-ai spus nimic... :blushing2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...