Sari la conținut

Roxana "KMA" - 0736938263

Vizitator agramat

Postări Recomandate

da-le poze ca cu vizitele mai rarut !

Ok...de cand ma aflu pe forum nu am vrut sa ma cert cu nimeni...dar daca eu am pus 2 poze si poate nu am primit niciun apel timp de 30 de minute am crezut ca pot sa il inchid si sa ma pun sa dorm cateva ore...insa nu stiam ca a deranjat pe cineva faptul ca  telefonul meu era inchis...Multumesc frumos pentru aluzie.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Ok...de cand ma aflu pe forum nu am vrut sa ma cert cu nimeni...dar daca eu am pus 2 poze si poate nu am primit niciun apel timp de 30 de minute am crezut ca pot sa il inchid si sa ma pun sa dorm cateva ore...insa nu stiam ca a deranjat pe cineva faptul ca  telefonul meu era inchis...Multumesc frumos pentru aluzie.

Si daca lai inchis ce? 

Se intelege ca nu erai pe treaba in perioada aia de timp. E nasol daca il inchizi 2-3 zile ca are omu impresia ca nu mai e valabil nr.

Si mai baga poze si pe telegraf ca majoritatea clientilor de acolo vin, nu toata lumea stie de nimfomane. Eu in ultimul timp nu prea am mai vz poze de a le tale pe telegraf, ba chiar am vz cateva anunturi care se tot repeta, nici nu zici ca a venit vara ca parca prea putine anunturi

• Like 1
Link spre comentariu

Si daca lai inchis ce? 

Se intelege ca nu erai pe treaba in perioada aia de timp. E nasol daca il inchizi 2-3 zile ca are omu impresia ca nu mai e valabil nr.

Si mai baga poze si pe telegraf ca majoritatea clientilor de acolo vin, nu toata lumea stie de nimfomane. Eu in ultimul timp nu prea am mai vz poze de a le tale pe telegraf, ba chiar am vz cateva anunturi care se tot repeta, nici nu zici ca a venit vara ca parca prea putine anunturi

Apreciez sfatul...dar nu trebuie sa fii rautacios cu mine...nu am vrut sa bag pe telegraf fiindca nu sunt "in goana dupa bani"...dar daca totusi doriti o sa mai bag si pe telegraf...:* raule

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

App...Pasa a mea e frumoasa ca o scoica cum zici tu dar nu miroase la fel... :laugh2  :laugh2  :laugh2  Dar stiu ca nu a fost cu intentie... :*

Dar cum miroase, a ce   ? :crazylove  oricum nu cred pana nu probez  :icecream

"Printre ele"...Te corectez...multumesc frumos...viata la mare ajuta... :)) :*

si asa eram lovit si turgescent ca veneam de pe pagina cu poze noi a lui M. Kassy am dat cu nasu-n scoica ta ( care are si o perlutza :) ) si de la vasodilatatie mi s-a tras diplopia

• Like 1
Link spre comentariu

Dar cum miroase, a ce   ? oricum nu cred pana nu probez  :icecream

si asa eram lovit si turgescent ca veneam de pe pagina cu poze noi a lui M. Kassy am dat cu nasu-n scoica ta ( care are si o perlutza :) ) si de la vasodilatatie mi s-a tras diplopia

Dupa fiecare dus Pasa a mea miroase a ciocolata ca stii... :rax2 ...:*

• Like 1
Link spre comentariu

Nu se putea  :

- sa-ti zica unu cam ce gust  are ?

- sa fi sarutat vreun iubit ( ca pe clienti stiu ca nu-i saruti prea lesne ) proaspat venit de jos cu gura plina :)

Prima varianta...:P...Serios...Chiar mi s-a spus.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...