giani1480 Reputație: 592 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Partajează Postat Iunie 24, 2015 da-le poze ca cu vizitele mai rarut ! Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 25, 2015 da-le poze ca cu vizitele mai rarut !Ok...de cand ma aflu pe forum nu am vrut sa ma cert cu nimeni...dar daca eu am pus 2 poze si poate nu am primit niciun apel timp de 30 de minute am crezut ca pot sa il inchid si sa ma pun sa dorm cateva ore...insa nu stiam ca a deranjat pe cineva faptul ca telefonul meu era inchis...Multumesc frumos pentru aluzie. 1 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 25, 2015 In seara aceasta ma gasiti pana la ora 24...va pup Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 26, 2015 ... 3 Link spre comentariu
rr92 Reputație: 147 Postat Iunie 26, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 26, 2015 Like ! 1 1 Link spre comentariu
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Iunie 26, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 26, 2015 Ok...de cand ma aflu pe forum nu am vrut sa ma cert cu nimeni...dar daca eu am pus 2 poze si poate nu am primit niciun apel timp de 30 de minute am crezut ca pot sa il inchid si sa ma pun sa dorm cateva ore...insa nu stiam ca a deranjat pe cineva faptul ca telefonul meu era inchis...Multumesc frumos pentru aluzie. Si daca lai inchis ce? Se intelege ca nu erai pe treaba in perioada aia de timp. E nasol daca il inchizi 2-3 zile ca are omu impresia ca nu mai e valabil nr.Si mai baga poze si pe telegraf ca majoritatea clientilor de acolo vin, nu toata lumea stie de nimfomane. Eu in ultimul timp nu prea am mai vz poze de a le tale pe telegraf, ba chiar am vz cateva anunturi care se tot repeta, nici nu zici ca a venit vara ca parca prea putine anunturi 1 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 27, 2015 Si daca lai inchis ce? Se intelege ca nu erai pe treaba in perioada aia de timp. E nasol daca il inchizi 2-3 zile ca are omu impresia ca nu mai e valabil nr.Si mai baga poze si pe telegraf ca majoritatea clientilor de acolo vin, nu toata lumea stie de nimfomane. Eu in ultimul timp nu prea am mai vz poze de a le tale pe telegraf, ba chiar am vz cateva anunturi care se tot repeta, nici nu zici ca a venit vara ca parca prea putine anunturiApreciez sfatul...dar nu trebuie sa fii rautacios cu mine...nu am vrut sa bag pe telegraf fiindca nu sunt "in goana dupa bani"...dar daca totusi doriti o sa mai bag si pe telegraf... raule 1 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 27, 2015 ... 3 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5738 Postat Iunie 27, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 27, 2015 frumoasa scoica , se vede ca ai crescut preintre ele Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 27, 2015 frumoasa scoica , se vede ca ai crescut preintre ele "Printre ele"...Te corectez...multumesc frumos...viata la mare ajuta...) 1 Link spre comentariu
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2015 Partajează Postat Iunie 27, 2015 "Printre ele"...Te corectez...multumesc frumos...viata la mare ajuta... ) http://replygif.net/i/1021.gif 1 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 27, 2015 frumoasa scoica , se vede ca ai crescut preintre ele App...Pasa a mea e frumoasa ca o scoica cum zici tu dar nu miroase la fel... Dar stiu ca nu a fost cu intentie... 2 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 27, 2015 http://replygif.net/i/1021.gif ??? Link spre comentariu
tomson Reputație: 5738 Postat Iunie 27, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 27, 2015 App...Pasa a mea e frumoasa ca o scoica cum zici tu dar nu miroase la fel... Dar stiu ca nu a fost cu intentie... Dar cum miroase, a ce ? oricum nu cred pana nu probez "Printre ele"...Te corectez...multumesc frumos...viata la mare ajuta... ) si asa eram lovit si turgescent ca veneam de pe pagina cu poze noi a lui M. Kassy am dat cu nasu-n scoica ta ( care are si o perlutza ) si de la vasodilatatie mi s-a tras diplopia 1 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 27, 2015 Dar cum miroase, a ce ? oricum nu cred pana nu probez si asa eram lovit si turgescent ca veneam de pe pagina cu poze noi a lui M. Kassy am dat cu nasu-n scoica ta ( care are si o perlutza ) si de la vasodilatatie mi s-a tras diplopia Dupa fiecare dus Pasa a mea miroase a ciocolata ca stii... ... 1 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5738 Postat Iunie 27, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 27, 2015 Dupa fiecare dus Pasa a mea miroase a ciocolata ca stii... ... Da ? Eu ma gandeam la vanilie , poate din cauza perlutzei Si gustul cum e ? 1 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 27, 2015 Da ?Si gustul cum e ? Tare intrebare...nu stiu...inca nu am reusit sa gust din ea...dar din cate am inteles pasarica mea nu are gust ! 2 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5738 Postat Iunie 27, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 27, 2015 Nu se putea :- sa-ti zica unu cam ce gust are ?- sa fi sarutat vreun iubit ( ca pe clienti stiu ca nu-i saruti prea lesne ) proaspat venit de jos cu gura plina 1 Link spre comentariu
ssylver Reputație: 5207 Postat Iunie 27, 2015 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Iunie 27, 2015 Tomson + roxana tha dulce si sexi = LOVEastia 2 s-au indragostit 2 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 27, 2015 Nu se putea :- sa-ti zica unu cam ce gust are ?- sa fi sarutat vreun iubit ( ca pe clienti stiu ca nu-i saruti prea lesne ) proaspat venit de jos cu gura plina Prima varianta......Serios...Chiar mi s-a spus. Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 27, 2015 Tomson + roxana tha dulce si sexi = LOVEastia 2 s-au indragostit Nope Doar conversam ! Link spre comentariu
ssylver Reputație: 5207 Postat Iunie 27, 2015 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Iunie 27, 2015 eh glumesc si eu cu voi :waytogo 2 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 27, 2015 eh glumesc si eu cu voi :waytogo 2 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 28, 2015 In seara aceasta sunt siponibila pana la ora 24...va pup Link spre comentariu
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2015 Partajează Postat Iunie 28, 2015 In seara aceasta sunt siponibila pana la ora 24...va pupDuminica ??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum