roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 28, 2015 Duminica ??? Dap...m-am hotarat sa muncesc duminca aceasta... Link spre comentariu
ssylver Reputație: 5207 Postat Iunie 28, 2015 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Iunie 28, 2015 Dap...m-am hotarat sa muncesc duminca aceasta... da tu ziceai ca duminica nu.. dar cand trebuie, trebuie.. Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 28, 2015 da tu ziceai ca duminica nu.. dar cand trebuie, trebuie.. Pai am si eu facturi de platit,am si eu shopping de facut...Plus ca nu am avut chef de iesit astazi... 3 Link spre comentariu
ssylver Reputație: 5207 Postat Iunie 28, 2015 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Iunie 28, 2015 1 Link spre comentariu
andreyu_ct Reputație: 104 Postat Iunie 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Iunie 28, 2015 Cred k era mai ok sa anunti din timp k ai fost la birou si astazi .. 4 incercari am avut astazi de a gasi ceva si nimik ... pe tine team sarit nu stiam k esti open 1 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 28, 2015 Cred k era mai ok sa anunti din timp k ai fost la birou si astazi .. 4 incercari am avut astazi de a gasi ceva si nimik ... pe tine team sarit nu stiam k esti open Daca te uiti pe pagina anterioara ai sa vezi ca am postat... Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 29, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 29, 2015 Buna ziua tuturor...o saptamana cat mai frumoasa va doresc...Astazi ma gasiti pana la ora 24...Pupicei Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 29, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 29, 2015 ... 7 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 30, 2015 .... 6 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iulie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 1, 2015 ... 6 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iulie 2, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 2, 2015 ... 6 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iulie 2, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 2, 2015 ... 8 Link spre comentariu
didi 59 Reputație: -385 Postat Iulie 2, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 2, 2015 Frumoasă manichiură! 2 2 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iulie 2, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 2, 2015 Frumoasă manichiură! Multumesc! 1 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5738 Postat Iulie 2, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 2, 2015 Curat si frumos !In ultima poza parca ne face cu okiul si ne zambeste 1 Link spre comentariu
geomihai Reputație: 17 Postat Iulie 3, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 3, 2015 anal faci? Link spre comentariu
Vizitator mihai_d Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2015 Partajează Postat Iulie 3, 2015 anal faci?Dacă ai puțină răbdare și citește cu atenție toate comentariile vei afla și răspunsul la întrebarea ta Link spre comentariu
bluea Reputație: 47 Postat Iulie 3, 2015 Oras:C Oras:C Partajează Postat Iulie 3, 2015 din pacate...nu! Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iulie 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 4, 2015 Buna ziua tuturor...din pacate ieri nu am muncit si imi cer scuze celor care au incercat sa ma contacteze...Astazi ma gasiti pana la ora 01:00...Pupici 7 Link spre comentariu
didi 59 Reputație: -385 Postat Iulie 4, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 4, 2015 Cel mai interesant tatuaj. 1 2 Link spre comentariu
rr92 Reputație: 147 Postat Iulie 5, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 5, 2015 Salut avem aici ceva bun unde voi revenii mereu cu placere . Aseara am decis ca am putin timpt liber .. si am zis sa dau la buci ... o sun pe gagica asta am discutat ofertele si am plecat spre ea zona ok cu parcarii peste drum de blocul fetitei .. ma ghidat usor pana la locatie iar aici vedeam usa cum se ddschide ea fiind in spatele usii .. deja ma gandeam teapa . Dar nu a iesit dupa usa o fata frumusica buna de pula cu carnea tare pe ea imbracata sexy cum ii specificasem la telefon . Am fumat o tigare impreuna dupa care am purces in doormitor . Aici neam sarutat ne am mangaiat iam favut un oral pt ca are o pasarica grasa misto dupa care fratilor pot sa zic ca ma rasfatat cum a stiut ea cel mai bine . Per total o experienta reusita Note locatia 8 mirosea urat pe scara ma rog nu prea are importanta . Aspect fizic pe gustu meu o fata pufoasa la fata frumoasa . Oral 10 are un stil frumos de supt nu oboseste nu grabesteb. Normal a fost putin ca nam rezistat timpu ma presa Tarif 80 roni am lasat 100 pt 30 min asa De recomandat eu voi revenii e pe gustu meu tatoasa frumoasa pufoasa carnea tare pe ea salut . 7 1 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iulie 6, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 6, 2015 Multumesc frumos ...te mai astept... Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iulie 6, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 6, 2015 Astazi ma gasiti pana la ora 24:00... 7 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iulie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 7, 2015 Buna ziua tuturor...astazi sunt disponibila pana la ora 22:00...Va pup Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iulie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 8, 2015 Astazi ma gasiti pana la ora 22...pupici Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum