Sari la conținut

Roxana "KMA" - 0736938263

Vizitator agramat

Postări Recomandate

Postat

Buna ziua tuturor...Doresc sa va anunt ca doar pana pe data de 9 septembrie voi mai fi disponibila...De data aceasta este o decizie definitiva...In legatura cu FK m-am hotarat sa nu il mai includ in serviciile mele,deoarece nu ma simt confortabil sa fac asta,de aceea "FK la mine nu era chiar FK'' ! 

Serviciile mele sunt : 

Oral : neprotejat (sau protejat)

Normal : doar PROTEJAT

Masaj : inclus la ora

CIM,COB

Anal : NO

Finalizare faciala(COF) : NO

Tarifele : 80 de lei un numar (20 maxim 25 de minute)

150 de lei ora ( 2 finalizari + masaj)

Astazi ma gasiti pana la ora 22:00...Va pup

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Exista si posibilitatea unei exprimari de genul -" FK in functie de potrivirea cu clientul "

Daca nu te simti confortabil cu un serviciu este de preferat sa-l eviti.

Prestarea acestuia fara placere iti produce o scadere rapida a stimei de sine si asta conduce la depresie.

Ai multe lucruri frumoase de oferit si este pacat sa nu te simti bine impreuna cu clientii tai

• Oras:Constanța
Postat

Buna ziua tuturor...

Bună Roxana,m-am relaxat la maxim aseară, din punctul meu de vedere la cât umblu yo din floare în floare :) Ești Nr1 pe Constanța. Păcat că te retragi. Sper să mai ajung odată până pe 9.09

Pe la tine

10cu +

Postat

Bună Roxana,m-am relaxat la maxim aseară, din punctul meu de vedere la cât umblu yo din floare în floare :) Ești Nr1 pe Constanța. Păcat că te retragi. Sper să mai ajung odată până pe 9.09

Pe la tine

10cu +

Multumesc frumos... Te pup :*

Postat

Astazi nu voi mai fi disponibila...Ne auzim maine baieti ! :)

:)

• Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi
Postat

Buna ziua tuturor...astazi ma gasiti pana la ora 22:00...Va pup

Astazi nu voi mai fi disponibila...Ne auzim maine baieti ! :)

Asa da fata hotarata. La ora 17 imi propune sa ne auzim la 18:15 cand pleaca clientul programat, intre timp ma indrept spre City Mall si pe urma isi incheie programul. Pam pam.....

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Asta inseamna sa fii mafiot :))

Postat

Asa da fata hotarata. La ora 17 imi propune sa ne auzim la 18:15 cand pleaca clientul programat, intre timp ma indrept spre City Mall si pe urma isi incheie programul. Pam pam.....

Buna...in primul rand as dori sa iti spun ca eu la telefon ti-am spus sa ma suni la 18:15...Iar dumneavoastra nicidecum nu mi-ati spus ca o sa veniti direct in zona...:)

Postat

Ori sticla aia e acolo de foarte mult timp ori poza asta ai mai pus-o la un momentdat :))

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ori sticla aia e acolo de foarte mult timp ori poza asta ai mai pus-o la un momentdat :))

Aha, stiam eu :)

Ce ochi de vultur ai.  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.