Sari la conținut

Roxana "KMA" - 0736938263

Vizitator agramat

Postări Recomandate

Postat

Astazi sunt disponibila pana la ora 23:00...

Serviciile pe care vi le pot oferi sunt :

*oral neprotejat/protejat cu CIM/COB

*normal protejat in orice pozitie la alegerea ta

*masaj 

Tarife : $$$

*80 de lei o finalizare (20 de minute)

*150 de lei o ora (doua finalizari + masaj)

:* :* :*

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Voi fi disponibila incepand de maine...Eventual dupa ora 12:00... :*

Ce program ai azi? (28.12.2015)

Un nr de tel?

• Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
  • Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
Postat

De ce este bolnav mai? A pus si el doar o intrebare... :*

A pus si el o intrebare dar daca citea titlu topicului vedea si nr. de tel...prin urmare a zis bine ca este bolnav ...poate nu vede sa citeasca  :slap2  :rax2

PS.rezolva totul daca citea titlul topicului si apoi suna fata ...mult mai simplu si in timp real

La Multi Ani Roxana !!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

A pus si el o intrebare dar daca citea titlu topicului vedea si nr. de tel...prin urmare a zis bine ca este bolnav ...poate nu vede sa citeasca  :slap2  :rax2

PS.rezolva totul daca citea titlul topicului si apoi suna fata ...mult mai simplu si in timp real

La Multi Ani Roxana !!

Multumesc la fel ! De fapt el a pus intrebarea aceea deoarece eu nu am muncit ieri,si vazand alt comentariu mai sus cum ca numarul nu ar fi in serviciu probabil a crezut ca nu mai este acela valabil...Dar este.  :*

Postat

Buna ziua tuturor...In primul rand dragii mei doresc sa va multumesc pentru toate momentele frumoase care au fost,care sunt si care vor urma ! Va doresc un an plin de sanatate,bucurii,prosperitate si multa iubire ! 

In al doilea rand pentru doritorii de relaxare pe vremea rece de afara va anunt ca sunt disponibila pana la ora 22:00! Va pupacesc!

• Like 1
  • Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

Am ajuns azi pe la domnisoara Roxana.

Locatia langa zodiac foarte curata, si primitoare,am ajuns, facut prezentari am stat putin de vorba si am trecut la actiune.

Sarutari pe corp coboara spre ala mic si incepe un oral foarte bun cu schimbari de ritm, tente de deep chiar foarte placute, ii cer sa se intoarca sa pot sa ma joc putin cu pasarica, la un momentdat cere sa trecem la normal unde am ramas placut surprins, pasarica foarte stramta si primitoare, mi-a placut foarte mult chiar era o senzatie pe care nu am mai simtit-o de muuult timp, schimbat 2 - 3 pozitii si finalizare orala.

Notele:

Roxana - 9 ( ochii fundul si saniii <3 bestiali )

Oral - 9 ( daca deepul ar putea fi sustinut mai mult ar fi perfect oricum sai vezi ochii aia in timp ce isi face treaba e sublim )

Normal - 10 ( pasarica stramta, te contreaza si ea + gemetele o senzatie foarte placuta )

Locatie - 9 ( te simti foarte bine, pe mine unu nu ma deranjat nimic )

GFE - 8 ( lipsa fk-ului ma face sa dau nota asta, in rest nu am ce sa-i reprosez )

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Am ajuns azi pe la domnisoara Roxana.

Locatia langa zodiac foarte curata, si primitoare,am ajuns, facut prezentari am stat putin de vorba si am trecut la actiune.

Sarutari pe corp coboara spre ala mic si incepe un oral foarte bun cu schimbari de ritm, tente de deep chiar foarte placute, ii cer sa se intoarca sa pot sa ma joc putin cu pasarica, la un momentdat cere sa trecem la normal unde am ramas placut surprins, pasarica foarte stramta si primitoare, mi-a placut foarte mult chiar era o senzatie pe care nu am mai simtit-o de muuult timp, schimbat 2 - 3 pozitii si finalizare orala.

Notele:

Roxana - 9 ( ochii fundul si saniii <3 bestiali )

Oral - 9 ( daca deepul ar putea fi sustinut mai mult ar fi perfect oricum sai vezi ochii aia in timp ce isi face treaba e sublim )

Normal - 10 ( pasarica stramta, te contreaza si ea + gemetele o senzatie foarte placuta )

Locatie - 9 ( te simti foarte bine, pe mine unu nu ma deranjat nimic )

GFE - 8 ( lipsa fk-ului ma face sa dau nota asta, in rest nu am ce sa-i reprosez )

Multumesc frumos pentru recenzie...Te pup si te mai astept...:*

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Dragă Domnișoară.... Era un stiker de pe telefon, un simplu semn, atâta tot... Te pup! O să te sun in scurt timp și îți voi spune personal mai mult :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...