Sari la conținut

Roxana "KMA" - 0736938263

Vizitator agramat

Postări Recomandate

Postat

Mai esti cu tipul care era cu tine,cand ne-am vazut prima data in fata la city? Fii sincera te rog,nu mi-o lua in nume de rau

Postat

Mai esti cu tipul care era cu tine,cand ne-am vazut prima data in fata la city? Fii sincera te rog,nu mi-o lua in nume de rau

Scuza-ma dar deja devii putin impertinent , nu crezi?Deja mi-am dat si seama cine esti si de ce anume te-am refuzat ...Asta intamplandu-se acum fix un an,orice persoana cu care as fi vazuta in afara pogramului de munca poate fi oricine,poate fi aventura mea de o zi,de o saptamana sau de o luna,nu cred ca viata mea personala te priveste pe tine,si ca sa lamurim situatia NU,NU ERA PESTELE MEU...Asta ar fi trebuit sa se afle daca intradevar eram"pescarita"...Ti-as fi recunoscatoare daca ai evita topicul deoarece nu vreau sa incep sa ma cert cu tine aici...O ZI BUNA !

P.S. Imi cer scuze pentru cuvintele neadecvate folosite,dar asa cred ca am vorbit mai pe intelesul tau!

• Like 4
  • Oras:Constanta
Postat

Babayule e al 2-lea topic in care enervezi pe ziua de azi. Esti nefutut ce plm ai? :))))))

Postat

Amice in plm eu zic doar ce mi s-a intamplat,mi se pare normal sa spun,de ce crezi ca as tace?asa cum spunem lucrurile pozitive,ar trebui sa le spunem si pe cele negative...nu crezi? Daca imi exprim opinia,enervez,nu? :))

Postat

Amice in plm eu zic doar ce mi s-a intamplat,mi se pare normal sa spun,de ce crezi ca as tace?asa cum spunem lucrurile pozitive,ar trebui sa le spunem si pe cele negative...nu crezi? Daca imi exprim opinia,enervez,nu? :))

Pe mine nu ma deranjeaza deloc nimic din ceea ce ai spune ,daca tu ai impresia ca ti s-a intamplat ceva rau si tu ai fost neindreptatit esti invitat sa spui tot si dupa ce o sa spun si eu nu o sa iti mai convina...

Postat

Nu inteleg ce-i negativ in ce ai scris tu. Daca te rodea curiozitatea puteai s-o suni...amice.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Tot in acea zi te-am mai sunat o data,dupa mica neintelegere si a venit tipul dupa mine si a zis sa numai sun pe nr ala,daca era ceva puteai sa vii tu sa-mi zici,asta mi-a dat de gandit,draga mea

Postat

Tot in acea zi te-am mai sunat o data,dupa mica neintelegere si a venit tipul dupa mine si a zis sa numai sun pe nr ala,daca era ceva puteai sa vii tu sa-mi zici,asta mi-a dat de gandit,draga mea

"Dragul meu" nu cred ca mai doresti sa iti reamintesc de ce anume te-am refuzat,dupa ce te-am refuzat ai inceput sa ma suni incontinuu eu spunandu-ti clar sa nu ma mai deranjezi de trei ori (telefonic) dupa ce te-am refuzat fata in fata,si vazand ca vorbele mele nu au avut niciun efect tu continuand sa ma tot suni si sa imi scrii mesaje automat fiind intr-un loc public nu am vrut sa fiu in centrul atentiei intr-o disputa cu un om ca tine,iar baiatul respectiv cred ca nu te-a lovit sau alte lucruri de genul...Ti-a spus sa nu mai suni pe numarul acela si punct.

P.S. daca ai citit si ai inteles randurile de mai sus fa si tu o constatare de ce anume am trimis pe cineva sa iti spuna sa NU MA MAI DERANJEZI !

(lucru pe care il faci in continuare).

Postat

Asa e ,cand zic lucrurilor pe nume deranjez,dar daca si eu chemam pe cineva sa discute cu voi,cum era? Ar fi fost ok sa chem pe cineva sa ne certam in loc public??

Vizitator stefant
Reputație: 0
Postat

Buna seara !

Proaspat intors de la Roxana tot ce pot spune este ca a fost al draq de bine . O fata enervant de calma :)) sociabila si draguta . Ajuns la destinatie am urcat sus si Roxana ma astepta doar in prosop am intrat ne am cunoscut am intrat in sufragerie sa fumam o tigare . Am vb putin si m am dus sa ma inprospatez procedura normala o palma pe cur in oglinda iti spui ca tu esti ala si m am apucat de mesterit . Zvonu ca face un oral de nota 10 este adevarat am fost rasfatat de sus pana jos deep la greu poate . exista mai nou si o colega in apartament pe care nu o comentez dar e bine de stiut ca mai traieste un suflet dragutz acolo . apartamentul arata super ok salteaua super moale nush daca e veche sau asa e ea dar e ok nu scartaie ... e foarte atenta prin felul ei de a fii nu face nici un efort sa te simti bine are un dar pe care eu il apreciez :))

Locatie 9.5 

Oral:10

Gfe: 9

normal :10 (am incercat doar pe la spate ce i drept dar cum am intrat inauntru a fost foarte uda si primitoare )

igiena :10

Pret: 150 ora

De revenit cu siguranta !

Postat

Buna seara !

Proaspat intors de la Roxana tot ce pot spune este ca a fost al draq de bine . O fata enervant de calma :)) sociabila si draguta . Ajuns la destinatie am urcat sus si Roxana ma astepta doar in prosop am intrat ne am cunoscut am intrat in sufragerie sa fumam o tigare . Am vb putin si m am dus sa ma inprospatez procedura normala o palma pe cur in oglinda iti spui ca tu esti ala si m am apucat de mesterit . Zvonu ca face un oral de nota 10 este adevarat am fost rasfatat de sus pana jos deep la greu poate . exista mai nou si o colega in apartament pe care nu o comentez dar e bine de stiut ca mai traieste un suflet dragutz acolo . apartamentul arata super ok salteaua super moale nush daca e veche sau asa e ea dar e ok nu scartaie ... e foarte atenta prin felul ei de a fii nu face nici un efort sa te simti bine are un dar pe care eu il apreciez :))

Locatie 9.5 

Oral:10

Gfe: 9

normal :10 (am incercat doar pe la spate ce i drept dar cum am intrat inauntru a fost foarte uda si primitoare )

igiena :10

Pret: 150 ora

De revenit cu siguranta !

Multumesc frumos...Salteaua presupun ca are cam un an de cand a achizitionat-o proprietara,ceva de genul,este moale deaoarece este o saltea Memory...(daca am scris gresit corectati-ma)...Anyway kiss you.

• Like 1
Postat

Astazi voi fi disponibila pana la ora 22:00...

Servicii :

**  Oral neprotejat/ protejat in functie de igiena

**  CIM,COB( finalizare orala sau corporala)

**  Normal PROTEJAT 

**  Masaj cu finalizare prin handjob(pentru doritori)

**  Masaj de relaxare

**  69

Tarife :

* O finalizare : 80 de lei (Oral + Normal ,durata: 20 de minute )

* O ora : 2 finalizari + masaj de relaxare

* Masaj cu finalizare prin handjob : 80 de lei (durata 20 de minute)

Va pup

• Like 1
  • Oras:constanta
Postat

* O ora : 2 finalizari + masaj de relaxare  - probabil 150 RON ;)

Va pup

• Like 2
Postat

Mda scuze sunt cam ametita putin astazi...te pup si multumesc pentru corectare.

nu-ti fac bine martisoarele? :) te ametesc?

incearca d-alea cu "oo" :)

• Like 1
  • Oras:Sea side
  • Oras:Sea side
Postat

post-181774-0-89158600-1456844568_thumb.jpg 

Uite Roxana, primeste unul de la mine ...virtual.

Eu ce primesc ....  :waytogo

• Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.