roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Martie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 2, 2016 Buna ziua tuturor...Astazi as dori sa va spun cateva cuvinte,aseara in jurul orei 23:00 colega mea a fost deranjata de un domn,au hotarat sa se intalneasca pana la urma l-a poftit sus in "iatac",iar domnul vazand ca eu nu eram in locatie a inceput oarecum sa fie putin cam nesimtit(nu stiu daca il pot numi domn),eh si vazand ca eu nu eram acolo ia uitati ce cuvinte a folosit respectivul "domn" la adresa mea : "AAA dar tipa aia durdulie nu este,ca eu cu aia vroiam,ca aia este in stare sa duca doua ore,ca tu nu esti in stare." Nu stiu daca respectivul mi-a calcat mie personal pragul dar sincer sper sa vezi aceasta postare si sa iti transmit ca esti foarte nesimtit,nu cred ca la 60 de kg (de fapt chiar 59,300 kg,m-a facut sa ma cantaresc astazi ) ma poti numi "durdulie" sau grasa draga domn avand in vedere ceea ce mi-a spus colega dintre noi doi tu ai fi acela "foarte durduliu"...Profitand de aceasta intamplare imi rog toti clienti care ma considera "grasa/durdulie" sa nu imi mai onoreze casa cu prezenta,deoarece eu nu jignesc pe nimeni,oricat de neplacuta ar fi intrevederea noastra,si nu folosesc apelative cum ar "ala,aia etc.",respect si am pretentia sa fiu respectata.Va multumesc frumos. 4
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Martie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 2, 2016 Disponibila pana la ora 22:00...Va pup 6
cobralion Reputație: 37 Postat Martie 2, 2016 Oras:cta Oras:cta Postat Martie 2, 2016 Buna ziua tuturor...Astazi as dori sa va spun cateva cuvinte,aseara in jurul orei 23:00 colega mea a fost deranjata de un domn,au hotarat sa se intalneasca pana la urma l-a poftit sus in "iatac",iar domnul vazand ca eu nu eram in locatie a inceput oarecum sa fie putin cam nesimtit(nu stiu daca il pot numi domn),eh si vazand ca eu nu eram acolo ia uitati ce cuvinte a folosit respectivul "domn" la adresa mea : "AAA dar tipa aia durdulie nu este,ca eu cu aia vroiam,ca aia este in stare sa duca doua ore,ca tu nu esti in stare." Nu stiu daca respectivul mi-a calcat mie personal pragul dar sincer sper sa vezi aceasta postare si sa iti transmit ca esti foarte nesimtit,nu cred ca la 60 de kg (de fapt chiar 59,300 kg,m-a facut sa ma cantaresc astazi ) ma poti numi "durdulie" sau grasa draga domn avand in vedere ceea ce mi-a spus colega dintre noi doi tu ai fi acela "foarte durduliu"...Profitand de aceasta intamplare imi rog toti clienti care ma considera "grasa/durdulie" sa nu imi mai onoreze casa cu prezenta,deoarece eu nu jignesc pe nimeni,oricat de neplacuta ar fi intrevederea noastra,si nu folosesc apelative cum ar "ala,aia etc.",respect si am pretentia sa fiu respectata.Va multumesc frumos.eu zic sa nu mai bagi in seama ce zic toti ``prostii ``(ii omori cu ignoranta) ca sa le zic asa. Tu arati foarte bine!! probabil ca pentru el o fata trebuie sa aiba maxim 40 de kg de tu ii pari durdulie! 1
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Martie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 2, 2016 eu zic sa nu mai bagi in seama ce zic toti ``prostii ``(ii omori cu ignoranta) ca sa le zic asa. Tu arati foarte bine!! probabil ca pentru el o fata trebuie sa aiba maxim 40 de kg de tu ii pari durdulie! Multumesc...dar sincer mi se paruse foarte aiurea si eu practic m-am simtit extrem de prost cand mi-a povestit colega,m-am simtit prost si pentru mine si fata de ea...
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Martie 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 3, 2016 Buna ziua tuturor...Astazi ma gasiti pana la ora 23:00...Va pup si o zi cat mai frumoasa va doresc(cu toate ca vreme e cam posomorata). 1
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Martie 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 3, 2016 Buna seara,dragi mei...Doresc sa va anunt ca voi mai fi disponibila pana pe data de 15.03.2016(inclusiv ziua de 15)...Nu doresc sa spun ca va fi o retragere definitiva sau doar temporara...Va fii exact cum Doreste Bunul Dumnezeu...Va pup dulce.
xchange Reputație: -368 Postat Martie 3, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 3, 2016 deci trebuie sa ma grabesc 1
kritiquews Reputație: 167 Postat Martie 3, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Martie 3, 2016 se intampla ceva ciudat, multe fete se retrag si nu neaparat din constanta, ci din toata tara e ceva ciudat si nu e doar simpla idee ca se retrag si atat...scuze ca am scris asta fix pe topicul tau dar tu esti fix ultima care a anuntat retragerea...
Vizitator stefant Reputație: 0 Postat Martie 4, 2016 Postat Martie 4, 2016 Atunci o sa ne vedem mai curand decat mi am planuit
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Martie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 4, 2016 deci trebuie sa ma grabesc Mda...probabil...Atunci o sa ne vedem mai curand decat mi am planuit Te astept...sper ca ti-a trecut gatul...
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Martie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 4, 2016 se intampla ceva ciudat, multe fete se retrag si nu neaparat din constanta, ci din toata tara e ceva ciudat si nu e doar simpla idee ca se retrag si atat...scuze ca am scris asta fix pe topicul tau dar tu esti fix ultima care a anuntat retragerea... Stai linistit...Pai de ce ti se pare ciudat?
kritiquews Reputație: 167 Postat Martie 4, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Martie 4, 2016 Nu stiu, in capu meu s-au aliniat multe planete sa zicem si mi-a dat cu paranoia, dar ti-am zis posibil sa fie doar paranoia
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Martie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2016 Buna ziua tuturor...astazi voi fi disponibila pana la ora 23:00...Va pup
cod06ro Reputație: 7143 Postat Martie 5, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 5, 2016 Roxana again!nu roxana2 ci cea dulce si sexi! ne-am revazut dupa vreo 7-8 luni si uimitor este faptul ca nu m-a uitat! mi-a zis o chestie care am facut-o atunci la ea, la vechea locatie! Se stie deja, roxana este o fata cu forme, (a nu se intelege grasa), cu carnea tare, sanii si fundul de vis! pacat ca nu ne ofera si zona tabu! totusi, piesa de rezistenta(ca sa zic asa) sunt ochii! frate, daca o privesti in ochi mai mult de 1 minut te ia ameteala!zici ca iti face farmece! in rest, piele ingrijita, unghii super,(probabil false, nu stu` io d-astea dar asa cred), curata si inteligenta! am tot discutat diverse chestii, are o voce calda, calma, una peste alta o companie placuta nu numai in pat! Locatia aproape de h. zodiac, usor de ajuns in urma explicatiilor telefonice. un apartament curat, calduros, pe care il imparte cu o colega, despre care ne-a dat deja detaliile. Trecand la motivul principal pentru care am fost la ea, va pot spune ca: in general nu prea sunt fan sex oral! parerea mi-a schimbat-o anul trecut veverita meme iar mai apoi larisssa! Azi, m-am convins ca sexul oral este de fapt o arta! Daca cele 2 fete mentionate mai sus aveau tehnica buna, dar pe stil hard, facefuck etc, roxana m-a ghicit fara sa intrebe si mi-a oferit cel mai senzual sex oral din viata mea! asa ceva mai vezi pe net, pe la xxx-uri d-astea, nuru massage care se termina cu asa ceva! ma consider norocos ca a stat mai mult cu ochii inchisi, ca daca ne fixam privirile 1-2 min in acele momente sigur ma lua lesinul! Nu i-am intors serviciul desi mi-as fi dorit, dar roxana acuza ceva dureri in zona mediana si am cazut de comun acord sa stau cuminte! La normal (protejat bineinteles) am ales ON TOP, stiind ca are niste miscari hoate de bazin de care chiar mi-a fost dor! am continuat in aceasta pozitie ceva timp, bineinteles ca m-au napadit iar carceii pe la picioare si am finalizat in balon. igienizare, tigare, luat ramas bun, urat toate cele, (nu cred ca ne mai vedem pana la retragerea ei chiar si temporara) si parasit locatia. NOTE:-LOCATIE 9-ASPECT - FATA 10 - CORP 9-IGIENA 10SEX ORAL 10SEX NORMAL 10GFE 9.5 (-0.5 pentru lipsa FK)Martisor: 150 lei ceva dulce, pentru o ora si putin DTD! O recomand tuturor. (doar sa aveti cei 7 ani de acasa si roxana va fi o companie pe cinste)! spor! 7
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Martie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2016 O recomand tuturor. (doar sa aveti cei 7 ani de acasa si roxana va fi o companie pe cinste)! spor! Multumesc mult...Te pup dulce... 1
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Martie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 6, 2016 Buna ziua tuturor,in sfarsit o zi frumoasa si pe la noi :waytogo.... Disponibila astazi pana la ora 23:00...Va pup dulce dulce de tot. 1
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Martie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 6, 2016 Va puuup 8
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Martie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 6, 2016 Buna seara tuturor...Maine ma ve-ti gasi incepand cu ora 14:30...Va pup si o noapte pufoasa va doresc!
Vizitator stefant Reputație: 0 Postat Martie 7, 2016 Postat Martie 7, 2016 Mai esti cu tipul care era cu tine,cand ne-am vazut prima data in fata la city? Fii sincera te rog,nu mi-o lua in nume de rau Din punctul meu de vedere si sper sa nu deranjez si sa fii inteles gresit din discutia de pe topic . AI FOST ARUNCAT ... Gandestete ca ai iesit cu o gagica la cafea si pleaca dupa 5 min ... E la fel ... Mirosi suspect amice !
Vizitator stefant Reputație: 0 Postat Martie 7, 2016 Postat Martie 7, 2016 Dupa cum am promis am fost sa mi iau la revedere de la Roxana ! Nimic schimbat doar ca oralul de data asta a fost al draq de adanc . N am pomenit asa ceva in viata mea de cand mama ma facut ... Exceleaza de pe o zi pe alta ... Iti multumesc frumos o sa ramai o amintire frumoasa 😂😂 ai grija de tine !!!
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Martie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 7, 2016 Dupa cum am promis am fost sa mi iau la revedere de la Roxana ! Nimic schimbat doar ca oralul de data asta a fost al draq de adanc . N am pomenit asa ceva in viata mea de cand mama ma facut ... Exceleaza de pe o zi pe alta ... Iti multumesc frumos o sa ramai o amintire frumoasa ai grija de tine !!! Multumesc mult...Te pup si multumesc pentru toate urarile...
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Martie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 8, 2016 Astazi ma gasiti pana la ora 22:00...Va pup dulce.
ioneldur Reputație: 267 Postat Martie 8, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 8, 2016 Si colega?
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Martie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 9, 2016 Si colega? Colega nu mai presteaza...
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Martie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 9, 2016 Astazi ma gasiti pana la ora 23:00...Va pup.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum