Sari la conținut

Roxana "KMA" - 0736938263

Vizitator agramat

Postări Recomandate

Postat

Buna ziua tuturor! Din pacate doresc sa va anunt ca nu mai sunt disponibilă...Va multumesc!

si tocmai ce te preferam in top...

• Like 2
  • Oras:Constanta
Postat

Fatuca asta nari nevoie sa testezie piata...ka piata o stiie bine cini ie, cie ie si cie ofera !!! ;)

• Like 3
Postat

Pacat! Mare pacat pentru marea (dez)amagire pe care ne-a produs-o Roxana. Sau poate ca e un mic joc de-al ei cu inimile noastre...Am fost in trecut de doua ori la Roxy si pot spune ca am avut parte de momente foarte placute in compania ei. O fata frumoasa si desteapta...

• Like 5
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cu toate ca ne anuntase revenirea ei pt putin timp,cred ca nici Roxana nu se astepta sa fie pt o perioada atat de scurta

Postat

Buna seara,va anunt ca mi-am reluat activitatea,ca si locație ma găsiți in zona la Ciresica,numarul de telefon este acelasi prezentat cu cateva zile in urma!În seara aceasta sunt disponibilă pana la ora 04:00! Va pup dulce!

• Like 4
  • Oras:Intre văi
  • Oras:Intre văi
Postat

pozici noi?...ceva incitante...lindicoase:))....asa ceva de reclama?/   

• Oras:acasa
  • Oras:acasa
Postat

Salut! am ajuns aseara din intamplare la roxana .... initial vroiam la colega ei(alexandra) ...dar ea fiind ocupata m-a invitat in bucatarie la o tigare pana termina colega, dupa 10 min ...am intrat cu ea in living, nu mai avand rabdare si nici timp disponibil prea mult .... a intrat la dus, eu eram proaspat dusat de acasa, m-am asezat pe canapea si a inceput cu cel mai bun oral pe care l-am primit anul acesta... pe general e undeva top5. cu lins oo, supt , deep... ruperi de ritm.... de toate! am trecut la normal capra, dupa care am pus-o pe burta si am finalizat in pozitia asta,,,,nu am avut cum sa vad cum se descurca ontop deoarece nu ne-a permis spatiul.... actiunea s-a petrecut pe canapea :) dar si de jos a participat!l-a sfarsit s-a scuzat ca nu a mai lucrat de mult timp.... ma rog nu prea am inteles dc si-a cerut scuze dar in fine :)), oricum are foarte mult bun simt fata.sa dau si note acum

Locatie:8: apartament 2 camere, living mare dar putin mai racoros, zona ciresica, usor de ajuns

baie: nu am vizitat-o

o/n: 9.95 :)

normal:9... sunt sigur ca nu a aratat tot ce poate

aspect: fata:9 (are ochii foarte frumosi, si sanii mari) crop(7-8) carnea tare

gfe:9 voce foarte calma si calda, sociabila 

De revenit cu siguranta! nu stiu daca intra cu colega! poate ne da mai multe detalii!

S-o aveti tare!

• Like 8

Postat

ps:halatul 100 lei!

Buna,multumesc frumos pentru recenzie,din pacate apartamentul nu a mai fost locuit de ceva vreme si de aceea era asa rece,pe langa faptul ca am fumat in bucătărie unde este geamul deschis in permanenta! Data viitoare va fi mai cald.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...