roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Martie 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 15, 2017 Disponibilă pana la ora 24:00...Va pup. Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Martie 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 15, 2017 ... 3 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Martie 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 15, 2017 Maine imi voi începe programul in jurul orei 12:00...Noapte buna si vise plăcute va doresc! Link spre comentariu
kritiquews Reputație: 167 Postat Martie 15, 2017 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Partajează Postat Martie 15, 2017 noapte buna si tie papusa 1 3 Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Martie 16, 2017 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Martie 16, 2017 Era sa-to bagi telefonul in ochi 1 1 Link spre comentariu
tibanu21 Reputație: 522 Postat Martie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Martie 16, 2017 Am vizitat-o pe Roxana acum cateva seri.Locatie in tomis nord langa sensul giratoriu de la ciresica.Ne cunosteam de mai multa vreme, ea amintindu-si de mine asa ca totul a decurs bine.Am stat o ora,primul nr oral cu deep sustinut, umed ba chiar imi lua lua mainile si le punea in jurul capului sau ca sa o imping mai mult (un mare turn on va dati seama).Al doilea nr oral si normal, totul a decurs foarte bine, Roxana fiind o fata ascultatoare si dornica de a face partenerul fericit. Note si concluzii:Locatie 7.5 Aspect fata 9 (ochii, sanii si fundul sunt piesa de rezistenta.am scazut un punct pt o mica burtica dar pe mine nu m-a deranjat, Roxana stie sa se faca placuta si sa compenseze acest lucru)Oral 9 (deep sustinut, umed, atentie la zone adiacente)Normal 9 (se implica destul de mult, e lipicioasa, geme placut, am scazut un punct pt lipsa french kiss pe care daca l-ar include in oferta ar face senzatie, eu avand norocul acum 2 ani cand a aparut in cta sa beneficiez si de acest serviciu si vb in cunostinta de cauza)Gfe 9Cim daCof nuAnal nu am intrebatCadoul 100nr/200 ora Pt mine a fost o experienta reusita cu o fata finuta si e clar de revenit.Aviz amatorilor...Roxana va mai activa pt putin timp in constanta asa ca incercati sa profitati, va fi o pierdere pt piata din cta. Te pup Roxana si sper sa am ocazia sa ne mai vedem! 8 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Martie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 16, 2017 Te pup Roxana si sper sa am ocazia sa ne mai vedem!Multumesc mult...pai pana pe 19 martie poate ne vom mai vedea...Te pup. Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 16, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 16, 2017 Am vazuto si io ricent pi Roxanica. Uitasem ci dor imi iera di ia. Doamni ci frumusete ie fatuca aista. Pi plecari se machiase simi iera frika sa nu diochi fata...asa frumi iera !!! 2 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Martie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 16, 2017 Am vazuto si io ricent pi Roxanica. Uitasem ci dor imi iera di ia. Doamni ci frumusete ie fatuca aista. Pi plecari se machiase simi iera frika sa nu diochi fata...asa frumi iera !!!Hai fata ca nu ma deochi asa usor eu! Multumesc si te pup dulce ! 1 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Martie 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 17, 2017 Disponibilă astazi pana la ora 02:00...Va pup dulce! Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Martie 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 17, 2017 Un mic refresh dragilor! Servicii: Oral protejat/neprotejat(in functie de igiena)Normal DOAR PROTEJAT (Cei care vor incerca orice fel de negociere pentru sexul normal neprotejat vor fi poftiți catre iesire) in orice pozitie posibilă☺🌟CIM🌟COB🌟Masaj 🌟Sex intre sani🌟Dus asistat🌟Sărutări (doar pe corp) âO finalizare - 100 de lei (durata 30 minute)âO ora :200 de lei ( doua finalizari + masaj)âDeplasări :300 de lei + taxiul (Mă deplasez la hotel,dar si in locația ta)âNumar de telefon : 0762498126 Tin sa va reamintesc ca voi mai fi disponibilă doar pana pe data de 19 martie(inclusiv),va pup. Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Martie 18, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 18, 2017 Disponibilă pana la ora 02:00...Va pup! Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Martie 19, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 19, 2017 Buna ziua dragilor! Astăzi este ultima zi în care mai sunt disponibilă si ma puteți gasi pana la ora 24:00! Va pup! Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 19, 2017 Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Buna ziua dragilor! Astăzi este ultima zi în care mai sunt disponibilă si ma puteți gasi pana la ora 24:00! Va pup!vad ca ai mai intrat pe forumanunti o revenire ceva? Link spre comentariu
mihai186 Reputație: 87 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Se cam simte lipsa ! Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Octombrie 11, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 11, 2017 vad ca ai mai intrat pe forumanunti o revenire ceva? De unde ai ghicit? Voi reveni cel mai probabil săptămâna urmatoare...Va tin la curent! 4 Link spre comentariu
yaman Reputație: 112 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Octombrie 12, 2017 ) 2 Link spre comentariu
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 12, 2017 De unde ai ghicit? Voi reveni cel mai probabil săptămâna urmatoare...Va tin la curent! sa nu uiti de poze noi... Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Octombrie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 12, 2017 sa nu uiti de poze noi...Nici nu se pune problema de o revenire fara poze noi! Link spre comentariu
laturcu Reputație: -410 Postat Octombrie 13, 2017 Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Te asteptam 3 Link spre comentariu
lazy Reputație: 2569 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Sa fie usor de ajuns Oras:Sa fie usor de ajuns Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Eu, unul, am pregatit deja banii. Roxana, te salut si bine ai revenit! Link spre comentariu
yaman Reputație: 112 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Deci? Când, cum, unde... )??? Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Octombrie 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Buna seara dragilor,incepand de maine,ora 12:00 voi fii din nou disponibila. Servicii: Oral protejat/neprotejat(in functie de igiena) Normal DOAR PROTEJAT (Cei care vor incerca orice fel de negociere pentru sexul normal neprotejat vor fi poftiți catre iesire) in orice pozitie posibilă☺ CIM COB Masaj Sex intre sani Dus asistat Sărutări (doar pe corp) ⭐O finalizare - 100 de lei (durata 30 minute)⭐O ora :200 de lei ( doua finalizari + masaj)⭐Deplasări :300 de lei + taxiul (Mă deplasez la hotel,dar si in locația ta) Numarul de telefon vi-l voi comunica maine ! Va pup dulce si o seara frumoasă va doresc ! 4 Link spre comentariu
yaman Reputație: 112 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Aștept numărul de telefon și minim o poză ) 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum