roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 7, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 7, 2019 Nu,nu,nu,nu am fugit inca,nu stiu cand o voi face,dar va voi tine la curent,cel mai probabil in luna iulie. 1 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 8, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 8, 2019 Dispooo pana la ora 03:00... :wub :wub :wub Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 9, 2019 Hellooo...astăzi ma găsiți pana la ora 02:00...Va pup și o duminica frumoasa va doresc in continuare! 1 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 10, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 10, 2019 Dispooo pana la ora 02:00...Va puuuuuuuup. 1 Link spre comentariu
biggy_82 Reputație: 321 Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 Nu,nu,nu,nu am fugit inca,nu stiu cand o voi face,dar va voi tine la curent,cel mai probabil in luna iulie.Hai poate iti trec si eu pragu pina pleci,ca de cand ma tin,ma uita ala mare pe la Betty si Oana)))Au inebunit salcamii))) 2 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 11, 2019 Buna dimiii tuturor...astăzi ma găsiți pana la ora 02:00...va puuuuuup. 2 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 11, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 11, 2019 Fataaah...da si io vriau sa ti pup...di muuult. Cum fasim ??? :) Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 11, 2019 Fataaah...da si io vriau sa ti pup...di muuult. Cum fasim ??? :) Pai pissy ,in principiu consider ca ar trebui sa imi telefonezi,in cazul in care nu raspund lasa-mi un mesaj. Stii tu ce trebuie sa imi comunici. :girly :kiss2 3 Link spre comentariu
pasha_man Reputație: 451 Postat Iunie 11, 2019 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Partajează Postat Iunie 11, 2019 Pai pissy ,in principiu consider ca ar trebui sa imi telefonezi,in cazul in care nu raspund lasa-mi un mesaj. Stii tu ce trebuie sa imi comunici. :girly :kiss2Numa gura e de el. :))) Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 11, 2019 🖤 5 Link spre comentariu
sydemon Reputație: 47 Postat Iunie 11, 2019 Oras:CT Oras:CT Partajează Postat Iunie 11, 2019 Dat mesaj, făcut vorbele si la ora stabilită Roxana a ajuns la mine. O prezenta agreabila si o primă impresie plăcuta. Fizic: nota 8,5-9. Mie îmi plac gagicile cu puțină cărniță pe ele si din punctul meu de vedere arata foarte bine..dar daca sunteți fani skinny .. eventual puteți să sa tăiati un punct. (A nu se înțelege că e cumva plinuta.. chiar nu. Roxana este f ok)Comunicare: 9. Extrem de volubila si senina.GFE: 9. Din păcate fara FK desi sincer nici eu nu am inițial .. deci relativă treaba. Exceptând asta..m'am simțit ca langa o veche prietenă.Oral: 9. Extrem de plăcut si relaxant. Cu de toate pt toți: Umed, gemete, bijuteriile coroanei, deep ...tot tacamul.Normal: 9. Fără nici un moment stânjenitor sau ifose. Implicare la cote ridicate: Mângâieri, îmbrățișări, etcAnal: nu a fost cazul de data asta.Durata: 2h (nici o clipă nu m'am simțit cronometrat/contorizat) Bonus points: - 69. Dulce & placut si or saturate.- nici un moment ciudat, stânjenitor sau timpi morți.- punctualitate, seriozitate si profesionalism din momentul primului mesaj până când ne'am despărțit. De revenit: cu siguranță. Halatul: în concordanță cu preturile afișate pe topic.A fost o experiență plăcută de la început pana la final. Predam legatura 8 Link spre comentariu
greeneyes2u Reputație: 80 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 13, 2019 Buna, ești in constanta? Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 13, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 13, 2019 Buna, ești in constanta?Buna buna,da,ma aflu și activez momentan in Constanța. 3 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 14, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 14, 2019 Dispooo pana la ora 02:30...Va puuuuuuup și un weekend minunat va doresc! Link spre comentariu
proxenet Reputație: 444 Postat Iunie 14, 2019 Partajează Postat Iunie 14, 2019 Buna sant o creola deosebit de finuta cu mult bun simt. Te astept la mine pt mai multe detalii ma poti contacta . Vei ramane uimit de ceea ce stiu si felul in care te voi trata. Link spre comentariu
krokodil Reputație: 93 Postat Iunie 14, 2019 Partajează Postat Iunie 14, 2019 Tarife, servicii,zona?? Link spre comentariu
proxenet Reputație: 444 Postat Iunie 14, 2019 Partajează Postat Iunie 14, 2019 Tarife, servicii,zona??pune mana pe telefon si suna sau vrei ca sa ai totul pe tava? mama voastra de lenesi!!!!! 1 Link spre comentariu
krokodil Reputație: 93 Postat Iunie 14, 2019 Partajează Postat Iunie 14, 2019 Proxenet- atunci de ce te mai obosești sa deschizi topice?? Am crezut că știi ceva. Daca tot ești proxenet recomanda-mi pe cineva cunoscut care face deplasări la hotel!! Cineva de încredere,știi ce zic?? 1 Link spre comentariu
proxenet Reputație: 444 Postat Iunie 14, 2019 Partajează Postat Iunie 14, 2019 Proxenet- atunci de ce te mai obosești sa deschizi topice?? Am crezut că știi ceva. Daca tot ești proxenet recomanda-mi pe cineva cunoscut care face deplasări la hotel!! Cineva de încredere,știi ce zic??https://nimfomane.com/forum/topic/38089-bruneta-roxana-0736938263/page-100 1 Link spre comentariu
krokodil Reputație: 93 Postat Iunie 14, 2019 Partajează Postat Iunie 14, 2019 proxenet-am găsit ceva! Am riscat dar a meritat!Am lăsat recenzie.ms de ajutor!!Nu pot citi mesajele,încă! Mai am de așteptat 120 de posturi,ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 1 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 15, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 15, 2019 proxenet-am găsit ceva! Am riscat dar a meritat!Am lăsat recenzie.ms de ajutor!!Nu pot citi mesajele,încă! Mai am de așteptat 120 de posturi,Buna,îmi cer scuze ca nu ne-am putut întâlni,ieri a fost o zi mai aglomerata...Astăzi ma găsești pana la ora 03:00,și cel mai ok pentru o programare putem comunica pe whatsapp.(numărul din titlul topicului) 1 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 15, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 15, 2019 Îmi pare rău dar acele poze nu îmi aparțin,au fost adăugate topicului greșit. Oricum mulțumesc frumos pentru asemănare,fata chiar arata delicios! 3 Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Iunie 15, 2019 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Iunie 15, 2019 ÃŽmi pare rău dar acele poze nu îmi aparțin,au fost adăugate topicului greșit. Oricum mulțumesc frumos pentru asemănare,fata chiar arata delicios!Sa înțeleg ca te-ai baga cu ea?Iami😋😋 Link spre comentariu
proxenet Reputație: 444 Postat Iunie 15, 2019 Partajează Postat Iunie 15, 2019 Îmi pare rău dar acele poze nu îmi aparțin,au fost adăugate topicului greșit. Oricum mulțumesc frumos pentru asemănare,fata chiar arata delicios!alipirea nu am facut-o eu. cineva se joaca de nebun cu topicurile noi deschise si vad ca face varza tot forumul Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Iunie 15, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 15, 2019 Am înțeles,am înțeles. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum