roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Mai 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 26, 2015 ti am mai zis sa nu mai suni niciodata inapoi .... Nu e profiEra la o diferenta de cateva secunde ,de aceea am sunat...in alte cazuri nu as suna inapoi... Link spre comentariu
yaman Reputație: 112 Postat Mai 26, 2015 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Mai 26, 2015 Buna ziua tuturor...o zi cat mai frumoasa va doresc... Bună Roxi, am citi atâtea lucruri frumoase pe aici despre tine așa că mi-am propus să-ți fac o vizita în seara asta pe la 10 jumătate, mai ai vreo colegă că vroiam să vin cu un prieten? Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Mai 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 26, 2015 Bună Roxi, am citi atâtea lucruri frumoase pe aici despre tine așa că mi-am propus să-ți fac o vizita în seara asta pe la 10 jumătate, mai ai vreo colegă că vroiam să vin cu un prieten?Buna...din pacate sunt singura in locatie... Link spre comentariu
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Mai 26, 2015 Partajează Postat Mai 26, 2015 Din fericire.... Crede-ma!!! 2 Link spre comentariu
yaman Reputație: 112 Postat Mai 26, 2015 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Mai 26, 2015 Buna...din pacate sunt singura in locatie...Ai tel închis, Vreau sa vin la tine în seara asta,. Zi-mi când să te sun. Ms Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Mai 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 26, 2015 Din fericire.... Crede-ma!!!) La asta ma gandeam si eu "din pacate" era pentru prietenul domnului cu care dorea sa vina... 1 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Mai 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 26, 2015 Ai tel închis, Vreau sa vin la tine în seara asta,. Zi-mi când să te sun. MsBuna...scuze dar eu am avut o programare de cateva ore si nu puteam sa o anulez de aceea pe toata durata intalnirii am avut telefonul inchis... 1 Link spre comentariu
bombay Reputație: 108 Postat Mai 26, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 26, 2015 esti disponibila in seara asta ? Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Mai 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 26, 2015 esti disponibila in seara asta ?Suna-ma ... 1 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Mai 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 27, 2015 Buna ziua tuturor ! 9 Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Mai 27, 2015 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Mai 27, 2015 unde-i gogoasa? 1 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 27, 2015 sub gherutele alea colorate~!!! 1 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Mai 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 27, 2015 Exact...a raspuns John inaintea mea. 1 Link spre comentariu
georgen Reputație: 28 Postat Mai 27, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 27, 2015 mhai Roxana? ce ti-am zis eu cu mesajele de atentionare pentru cei cu inima slaba? vrei sa ai victime sigure pe aici? sa le ai pe constiinta? 2 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Mai 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 27, 2015 mhai Roxana? ce ti-am zis eu cu mesajele de atentionare pentru cei cu inima slaba? vrei sa ai victime sigure pe aici? sa le ai pe constiinta? ) Am uitat ... sorry Link spre comentariu
georgen Reputație: 28 Postat Mai 27, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 27, 2015 ) Am uitat ... sorry ai uitat si de programarea de sambata ..ceva se intampla cu tine..sigur nu esti inlove? Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Mai 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 27, 2015 ai uitat si de programarea de sambata ..ceva se intampla cu tine..sigur nu esti inlove? Chiar incercam sa iti dau un msj pe PM...Nu am uitat...Aceea a fost singura mea programare pierduta din cauza mea...am avut parte de prea mult si am cazut franta in pat de oboseala in ziua aceea si m-am trezit abia la 12:40...nu stiam daca pot sa te sun sa imi cer scuze... SORRY !!! Link spre comentariu
georgen Reputație: 28 Postat Mai 27, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 27, 2015 Chiar incercam sa iti dau un msj pe PM...Nu am uitat...Aceea a fost singura mea programare pierduta din cauza mea...am avut parte de prea mult si am cazut franta in pat de oboseala in ziua aceea si m-am trezit abia la 12:40...nu stiam daca pot sa te sun sa imi cer scuze... SORRY !!!e ok..inteleg..se mai intampla! ramane pe data viitoare 1 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Mai 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 27, 2015 Cu siguranta va fi prima si ultima data cand se intampla...promit ! Multumesc ! Link spre comentariu
georgen Reputație: 28 Postat Mai 27, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 27, 2015 Cu siguranta va fi prima si ultima data cand se intampla...promit ! Multumesc ! pentru putin..oricum stii tu cum sa te revansezi..ai tu o arma secreta a ta 1 Link spre comentariu
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Mai 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 27, 2015 pentru putin..oricum stii tu cum sa te revansezi..ai tu o arma secreta a ta Link spre comentariu
tibanu21 Reputație: 522 Postat Mai 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Mai 27, 2015 Am vizitat-o pe Roxana acum 2 seri si vreau sa incep prin a-i cere scuze ca nu am scris recenzia in seara vizitei asa cum i-am promis, neavand timp efectiv! Am ajuns la ea,sta langa camera de comert pe Al. Lapusneanu si am stabilit sa i-au un numar dupa care vom vedea daca mai continuam cu al doilea.A inceput oral...fata chiar are talent si ti-o ridica chiar foarte repede...stie pe ce butoane sa apese ca sa te impresioneze.Calda si tandra in acelasi timp....am avut parte de un oral bine executat, deep aproape reusit...mai lipseau vreo 2 cm si disparea cu totul...oricum eforturile ei de a incerca sa o ia pe toata ma excitau la culme pt ca se si inneca putin si toata saliva ii cadea din gurita pe organul meu.A si scuipat pe ea de cateva ori la cererea mea, finalizand CIM.Impresionat de calitatile domnisoarei am decis sa stau si al doilea numar.A inceput tot prin oral f bine executat, umed,adanc si cu atentie la bilute.Am pus si prez si am inceput dezmatul...s-a pus pe mine, mi-a bagat o tata-n gura si a inceput sa ma calareasca intr-un mare fel.Roxana se implica pe durata actului, ii place sa te simta multumit si este atenta la indrumari/cerintele tale.Banuiesc ca a fost aproape de a finaliza si ea pt ca in momentul in care am terminat normal a doua oara a parut putin dezamagita, zicand "sa nu-mi spui ca....." Daca e asa promit ca ma revansez data viitoare si voi incerca sa iti ofer mai multa atentie.Daca a fost doar teatru...a fost al naibii de bine jucat! Note:Aspect fata 9 - sanii si fundul sunt atuurile ei, cateva kg in plus dar nederanjante..fata arata intr-un mare fel si stie sa isi puna in valoare calitatile combinate cu apropierea de partenerOral 9 CIM daNormal 9Locatie 8FK noGFE 10 fara a sta prea mult pe gandurihalat 80nr / 150 ora Voi reveni cat de curand!Fata merita toti banii! 7 Link spre comentariu
marius+++ Reputație: 14 Postat Mai 28, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 28, 2015 :feetRoxana... e f draguta, cu un comportament placut,si se pricepe la un oral de te urcipe pereti cel putin la mineaspect 8locatie 8oraal 10++normal 10de revenit sigur 6 Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Mai 29, 2015 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Mai 29, 2015 totusi faci si tu macar o recenzie? 1 Link spre comentariu
marius+++ Reputație: 14 Postat Mai 30, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 30, 2015 da asta ce e? sunt nou aici nu ma pricep la romane Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum