Sari la conținut

Roxana "KMA" - 0736938263

Vizitator agramat

Postări Recomandate

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța

Buna ziua tuturor...o zi cat mai frumoasa va doresc... :* :boob :atm :doggystyle

Bună Roxi, am citi atâtea lucruri frumoase pe aici despre tine așa că mi-am propus să-ți fac o vizita în seara asta pe la 10 jumătate, mai ai vreo colegă că vroiam să vin cu un prieten?

Link spre comentariu

Bună Roxi, am citi atâtea lucruri frumoase pe aici despre tine așa că mi-am propus să-ți fac o vizita în seara asta pe la 10 jumătate, mai ai vreo colegă că vroiam să vin cu un prieten?

Buna...din pacate sunt singura in locatie...:*

Link spre comentariu

Ai tel închis, Vreau sa vin la tine în seara asta,. Zi-mi când să te sun. Ms

Buna...scuze dar eu am avut o programare de cateva ore si nu puteam sa o anulez de aceea pe toata durata intalnirii am avut telefonul inchis... :*

• Like 1
Link spre comentariu

ai uitat si de programarea de sambata :P ..ceva se intampla cu tine..sigur nu esti inlove? :D

Chiar incercam sa iti dau un msj pe PM...Nu am uitat...Aceea a fost singura mea programare pierduta din cauza mea...am avut parte de prea mult  :feet si am cazut franta in pat de oboseala in ziua aceea si m-am trezit abia la 12:40...nu stiam daca pot sa te sun sa imi cer scuze... :blushing2  :blushing2  :blushing2  SORRY !!!

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Chiar incercam sa iti dau un msj pe PM...Nu am uitat...Aceea a fost singura mea programare pierduta din cauza mea...am avut parte de prea mult  :feet si am cazut franta in pat de oboseala in ziua aceea si m-am trezit abia la 12:40...nu stiam daca pot sa te sun sa imi cer scuze... :blushing2  :blushing2  :blushing2  SORRY !!!

e ok..inteleg..se mai intampla! :)  ramane pe data viitoare :)

• Like 1
Link spre comentariu

Am vizitat-o pe Roxana acum 2 seri si vreau sa incep prin a-i cere scuze ca nu am scris recenzia in seara vizitei asa cum i-am promis, neavand timp efectiv!

Am ajuns la ea,sta langa camera de comert pe Al. Lapusneanu si am stabilit sa i-au un numar dupa care vom vedea daca mai continuam cu al doilea.

A inceput oral...fata chiar are talent si ti-o ridica chiar foarte repede...stie pe ce butoane sa apese ca sa te impresioneze.Calda si tandra in acelasi timp....am avut parte de un oral bine executat, deep aproape reusit...mai lipseau vreo 2 cm si disparea cu totul...oricum eforturile ei de a incerca sa o ia pe toata ma excitau la culme pt ca se si inneca putin si toata saliva ii cadea din gurita pe organul meu.A si scuipat pe ea de cateva ori la cererea mea, finalizand CIM.

Impresionat de calitatile domnisoarei am decis sa stau si al doilea numar.A inceput tot prin oral f bine executat, umed,adanc si cu atentie la bilute.Am pus si prez si am inceput dezmatul...s-a pus pe mine, mi-a bagat o tata-n gura si a inceput sa ma calareasca intr-un mare fel.Roxana se implica pe durata actului, ii place sa te simta multumit si este atenta la indrumari/cerintele tale.Banuiesc ca a fost aproape de a finaliza si ea pt ca in momentul in care am terminat normal a doua oara a parut putin dezamagita, zicand "sa nu-mi spui ca....." Daca e asa promit ca ma revansez data viitoare si voi incerca sa iti ofer mai multa atentie.Daca a fost doar teatru...a fost al naibii de bine jucat!

Note:

Aspect fata 9 - sanii si fundul sunt atuurile ei, cateva kg in plus dar nederanjante..fata arata intr-un mare fel si stie sa isi puna in valoare calitatile combinate cu apropierea de partener

Oral 9 

CIM da

Normal 9

Locatie 8

FK no

GFE 10 fara a sta prea mult pe ganduri

halat 80nr / 150 ora

Voi reveni cat de curand!Fata merita toti banii!

• Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...