lucicaman Reputație: 167 Postat Februarie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2015 Salutari, Are cineva vreo informatie recenta despre Jade - blonda cu sani dementiali? Ultima data am fost la ea in aprilie 2013 si facea naveta Franta-Romania...cu ganduri de a se stabili in tara. Nu facea mai mult de doi clienti pe zi. Cu mine era in oras si a venit acasa ca se vedem, apoi am dus-o din nou in oras...la prietenele ei care erau inca la cafea. Ma intereseaza daca a mai fost prin tara, daca activeaza cu circuit inchis, etc ?
lucicaman Reputație: 167 Postat Februarie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 18, 2015 Am atasat si poza. Multumesc
lucicaman Reputație: 167 Postat Februarie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 18, 2015 .
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 18, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 18, 2015 Salut,daca intrebi daca mai presteaza, raspunsul este nu. Din cate imi amintesc, acum 2-3 luni a anuntat ca se retrage. Daca vrei sa stii detalii, cred ca ii gasesti topicul la arhiva. Am fost cativa futaci care i-au sifonat asternuturile...
lucicaman Reputație: 167 Postat Februarie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 18, 2015 Multumesc. Insa acesta este un raspuns din 2013, de cand stiam si eu ca s-ar putea sa ia o pauza. Nu cred ca a disparut definitiv din peisaj...mai ales ca au trecut aproape 2 ani de atunci...lucrurile se pot schimba. Nu ar fi prima care s-ar reintoarce. Si plus ca parea genul care o facea ocazional. Nu era la program. De asta am intrebat daca are cineva o idee.Multumesc
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 18, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 18, 2015 Am atasat si poza. MultumescDaca este fata din poze...este buna rau frate!Iti dai seama ca daca revine, or sa apara din nou anunturi cu ea pe net.
lucicaman Reputație: 167 Postat Februarie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 18, 2015 Daca este fata din poze...este buna rau frate!Iti dai seama ca daca revine, or sa apara din nou anunturi cu ea pe net. Ea este. Am fost la ea si au mai fost membrii de aici la ea. Activa intr-un apartament dintr-un complex rezidential de lux in Nord. In aprilie 2013 venise la sesiune in Romania...era cuplata cu un francez si statea mai mult prin Franta. Prin 2014 mi-a comunica o "colega" de-a ei ca ar activa cu circuit inchis. Doar cu un numar limitat de clienti. In aprilie 2013 eu am platit 100 eur / ora. Dar a meritat fiecare banut. Am fost sa o iau din oras, de la cafea, am fost la ea iar apoi am dus-o la prietenele ei la aceasi masa de unde am luat-o. Fara sa ma grabeasca vreo secunda. Sa speram ca o sa mai auzim de ea.
Membru Premium il pupparo Reputație: 22540 Postat Februarie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Februarie 19, 2015 Da , asa este . Confirm si eu ca fats din poze este Jade . M-am vazut si eu cu ea de 2 ori in 2013 . Mi-a zis la vremea respectiva ca pleaca o perioada din tara . Intr-adevar o super bunaciune . Pretul de 100 EUR era justificat din plin . Singurul lucru care era naspa ( pentru mine ) era ca oralul il facea protejat , insa compensa cu FK la greu si implicare maxima . Daca ar reveni , sau am da cumva de ea , ar fi super .
lucicaman Reputație: 167 Postat Februarie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 19, 2015 Acei sani mari si grei .... hmmm . Ofer recompensa pt cel care da detalii despre ea
Membru Premium il pupparo Reputație: 22540 Postat Februarie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Februarie 19, 2015 Si mai ales naturali ...
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 19, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 19, 2015 Da , asa este . Confirm si eu ca fats din poze este Jade . M-am vazut si eu cu ea de 2 ori in 2013 . Mi-a zis la vremea respectiva ca pleaca o perioada din tara . Intr-adevar o super bunaciune . Pretul de 100 EUR era justificat din plin . Singurul lucru care era naspa ( pentru mine ) era ca oralul il facea protejat , insa compensa cu FK la greu si implicare maxima . Daca ar reveni , sau am da cumva de ea , ar fi super .Intradevar piesa, nu am apucat sa o cunosc dar daca revine poate imi dati si mie de veste. Stima dragi colegi!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum