Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2016 Postat Iulie 18, 2016 Am bifat si eu la domnisoara.Sunat, programat fara probleme, ajuns la destinatie si respectat ora de ambele parti.[/size]Duduia e simpatica si foarte vorbareata.[/size]Mai este o blonda urata care se fataie prin apartament dar nu deranjaza.[/size]Am fost intampinat dupa usa si invitat in bucatarie sa ne cunoastem.[/size]Aici intervine partea nasola. Era ora 13:07 . Eu, intradevar , solicitasem doar o finalizare.[/size]Telefonul ei a sunat, m-a intrebat daca este ok sa raspunda. I-am spus ca nu ma deranjaza. I-a raspuns cofutadorului si i-a confirmat o intalnire pentru ora 13:30. Wtf, putea barem sa iasa din camera cand a confirmat. Chestii de genul asta nu se fac de fata cu clientii. Bineinteles ca m-am incadrat in timp dar nu m-am simtit foarte confortabil. [/size]Baie ok, multe tipuri de gel de dus, prosop curat. Apartament de nota 8.[/size]E si un catel agitat pe acolo…Note:[/size]Fizic: 9 pentru chip, 8,5 pentru inaltime si suplete, 5 tate.GFE: 9 (e haioasa, volubila).Normal: 9 (curul este foarte futabil)[/size][/size]Oral: 9 (protejat la cererea mea)Anal: ? (n-am intrebat, nu ma intereseaza)[/size]Cadoul: 150 de lei pentru una bucata finalizare.[/size]Atitudine pro-client: 2 (nu raspunzi de fata cu clientul si confirmi intalnire peste 23 minute. Vrei si sti ca poti sa o faci, mergi in alta camera. )[/size]De revenit? La 150 lei finalizare e la limita de jos a raportului prêt/calitate. 100 lei ar fi mai aproape de realitate. Probabil ca la acest nivel as reveni![/size]da cine te mai primeste dragul meu....la cine le place le place cum sunt euu...sa ai o zi frumoasa
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Iulie 18, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iulie 18, 2016 Sunt curios care ar fi motivul ptr care nu l mai primesti?1 finalizare=30 min de obicei
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 18, 2016 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iulie 18, 2016 Sunt curios care ar fi motivul ptr care nu l mai primesti?1 finalizare=30 min de obiceia facut o recenzie proasta! 1 1
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2016 Postat Iulie 18, 2016 a facut o recenzie proasta!Pur si simplu ca nu mai vreau.nu este de recenzie ca nu sunt genuine de pers sa ma agit sau alte chesti.
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2016 Postat Iulie 18, 2016 a facut o recenzie proasta!pentru o recenzie sau 2 sau 3..
pidsadera Reputație: 41577 Postat Iulie 18, 2016 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Iulie 18, 2016 Samara tu esti colega cu Maya de 2,3 ani ?
krdjali Reputație: 120 Postat Iulie 18, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 18, 2016 Samara:"Pur si simplu ca nu mai vreau.nu este de recenzie ca nu sunt genuine de pers sa ma agit sau alte chesti. " Asa e, lipsa de bunsimt nu se prea agita sau alte chestii....Tre' sa fi dura in bransa asta, este? 1
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2016 Postat Iulie 19, 2016 Buna dragii meI astazi ma gasiti la birou pana la ora 21 va pup si va astept cu drag
inspector g Reputație: 864 Postat Iulie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2016 Nu sunt cam multe up-uri ? Hai mai da un up si acu. Glumeam, nu e nevoie, ca am dat eu acu, cu ocazia mesajului
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 19, 2016 Postat Iulie 19, 2016 Pur si simplu ca nu mai vreau.nu este de recenzie ca nu sunt genuine de pers sa ma agit sau alte chesti. o intrebare: cand te-ai pregatit pt urmatorul daca recenzorul a plecat la 13:30 dar urmatorul tb sa vina la aceeasi ora?
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2016 Postat Iulie 19, 2016 Nu sunt cam multe up-uri ? Hai mai da un up si acu. Glumeam, nu e nevoie, ca am dat eu acu, cu ocazia mesajului pot sa ajung dau cate up.uri vreau euu ca este topicul meuu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2016 Postat Iulie 20, 2016 Buna dragii meI astazi ma gasiti la birou va pup pana la ora 21 va pup si va astept
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2016 Postat Iulie 20, 2016 Dl. ohaarom, ai specificat in recenzia ta ca mai era o tipa blonda... ceia ce ma face sa cred ca faza cu sunatul telefonului a fost o regie! stii ce vreau sa zic... Greseala ta e ca nu ai renuntat in secunda doi! Si mai e ceva, tu ai acceptat sa raspunda la telef. Samara nu a gresit... prin efortul ei, incearca sa aiba cat mai mult profit!
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2016 Postat Iulie 21, 2016 Buna dragii meI astazi ma gasiti la birou va pup si va astept cu drag
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2016 Postat Iulie 21, 2016 Va pup si va astept cu drag
sckippio Reputație: 18 Postat Iulie 22, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 22, 2016 ce sa comentez? am ce?Am ajuns inca o data ( ptr a doua oara) la Samara - oare o fi bine, voi ce ziceti (niciodata nu ma intorc unde mi-e rau)? N-au rost alte comentarii.GFE: 10++ (m-am simtit ca si cum as fi fost cu prietena mea de suflet. sarutari, discutii, cugetari - am povestit de toate prostiile, foarte deschisa gagica).FK: 10 - se implica si te face sa-ti doresti sa o saruti non-stop. De restul nu mai comentez.Voi reveni cu mare placere (fara sa mai testez in alte parti). Legat de reveni, vezi ca mi-ai ramas datoare cu o explicatie - treaba cu mangaiatul/palpatul.... Te pup si sa ne revedem curand.
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2016 Postat Iulie 22, 2016 ce sa comentez? am ce?Am ajuns inca o data ( ptr a doua oara) la Samara - oare o fi bine, voi ce ziceti (niciodata nu ma intorc unde mi-e rau)? N-au rost alte comentarii.GFE: 10++ (m-am simtit ca si cum as fi fost cu prietena mea de suflet. sarutari, discutii, cugetari - am povestit de toate prostiile, foarte deschisa gagica).FK: 10 - se implica si te face sa-ti doresti sa o saruti non-stop. De restul nu mai comentez.Voi reveni cu mare placere (fara sa mai testez in alte parti). Legat de reveni, vezi ca mi-ai ramas datoare cu o explicatie - treaba cu mangaiatul/palpatul.... Te pup si sa ne revedem curand.te pup si eu si te astept cu mare drag.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum