rick.the.dick Reputație: 233 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Ai facut update la meniu,ai introdus si anal ? Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2015 Partajează Postat Octombrie 3, 2015 Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2015 Partajează Postat Octombrie 3, 2015 Bună astăzi mă puteți găsi la birou va pup Link spre comentariu
darknightmare Reputație: -6 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Partajează Postat Octombrie 3, 2015 Sa ai zeci de poze postate in care sa nu se vada tatele deloc,cam ce inseamna?Daca iti pune totul la vedere, misterul unde mai e?! Link spre comentariu
bestgeorge Reputație: 644 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 3, 2015 Daca iti pune totul la vedere, misterul unde mai e?! Tu cand vinzi o masina pe net pui poze cu masina numai din spate? 1 Link spre comentariu
piticu Reputație: -419 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 3, 2015 Tu cand vinzi o masina pe net pui poze cu masina numai din spate?Doar dacă în față ar avea ușoare urme de stâlp... Lăsând gluma, eu am văzut-o pe "brunetă" când am fost la maya, are piept, nu foarte generos dar nici atât de micuț precum al colegei. Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2015 Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Link spre comentariu
rick.the.dick Reputație: 233 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Partajează Postat Octombrie 4, 2015 chemati pompierii,poza starneste incendii YOU ARE HOTTTTTTTT.......... Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Bună băieții astăzi mă găsiți la birou va pup și va asteptt Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Up Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2015 Partajează Postat Octombrie 6, 2015 Bună băieți astăzi mă găsiți la birou va pup și va asteptt Link spre comentariu
georgel19 Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 6, 2015 ai vreo restrictie de varsta ? Link spre comentariu
beest2010 Reputație: 40 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Salut confrati, Sa fac si eu o recenzie scurta, pentru ca majoritatea lucrurilor s-au cam spus.Saptamana trecuta bifez si eu la fata, o sun, ma indruma si programarea este respectata intocmai. Se ajunge usor, se afla in zona Mall Vitan. Urc si ma intampina cu un zambet frumos. Dragutica, o fatza de pustoaica, ceea ce e un plus ca nu arata ca o obosita. Ceva discutii la o tigare, dus, actiune. Oral frumos cu ruperi de ritm si fara manutze, Pune balonul, se urca pe mine si incepe un normal dynamic dupa care imi spune ca ii place pe la spate si ma conformez. Chiar are un curulet mic si frumos si iti face pofta sa il futi.Termin, dusul de dupa, o tigare de final, un pupic si valea.Cu toate ca nu e frumos sa dai note si clar sunt subiective, le pun si eu:Fata: 8.5Igiena: 10Locul: 8 - cam vechiutOral: 9Normal: 8.5GFE: 8.5Atitudine: 9Cadou: 250/h 1 Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Bună băieții mei astăzi mă găsiți la birou pana la 23 ultima programare Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2015 Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Bună astăzi mă găsiți la birou va pup și va asteptt Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2015 Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Bună dragii mei astăzi mă găsiți la birou va pup și va asteptt Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2015 Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 Bună dragii mei sunt disponibila va pup și va asteptt Link spre comentariu
futica Reputație: 13 Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 dominare practici? Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 Nuuuu Link spre comentariu
pancio Reputație: -2 Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 Te-as putea vedea Luni pe la 9? Stiu ca e devreme dar e singura ora care pot eu. Mersi Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Panciu panza ms ca mi.ai tras teapaa... Link spre comentariu
marque Reputație: 160 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:Buzeldorf Oras:Buzeldorf Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Ai facut update la meniu,ai introdus si anal ? Daca face anal ma bag si eu....prea e futabila gaoaza aia...sa o foloseasca numai in privat! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum