Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat August 25, 2016 Partajează Postat August 25, 2016 Buna astazi ma gasiti la birou pana la ora 21 va pup si va astept cu drag Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat August 25, 2016 Partajează Postat August 25, 2016 Nu inteleg i nce zona locuiesti si sa citesc 66 pagini i prea mult! Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 Nu inteleg i nce zona locuiesti si sa citesc 66 pagini i prea mult!malll vitan dragul meuu Link spre comentariu
meizu Reputație: 2 Postat August 26, 2016 Oras:Bucals Oras:Bucals Partajează Postat August 26, 2016 Care este prețul pentru 1 ora cu amandoua? Link spre comentariu
piticu Reputație: -419 Postat August 27, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 27, 2016 500 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat August 27, 2016 Partajează Postat August 27, 2016 500 da' futi de-ti sar capacele Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat August 29, 2016 Partajează Postat August 29, 2016 Buna dragii meI astazi ma gasiti la birou pana la ora 21 va pul Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat August 29, 2016 Partajează Postat August 29, 2016 Up Link spre comentariu
kazac32 Reputație: 37 Postat August 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 29, 2016 Mi-am luat inima in dinti si astazi am vizitat-o pe posesoarea topicului.Facut programare telefonica ...explicat adresa....usor de ajuns M-a asteptat imbracata intr-o pereche de pataloni scurti de blugi...si nu mai stiu ce ca pe mine m-a fascinat curul ala bombat de mai ca am uitat si cu ce eram eu imbracat!M a invitat la bucatarie ca sa socializam un pic.Ma servit cu un pahar de apa,dar aveam de unde alege.Tipa foarte haioasa,cu vorbele la ea!M-am cerut la dus,am primit prosop curat.Baia dotata corespunzator,geluri de dus pe alese!A intrat si ea la un dus scurt,si a venit cadana!MAMICA......da a venit....pasiune,sarutari,imbratisari,dezmierdari....ce sa mai....MAI BINE CA ACASA.A coborat incet catre un ORAL executat ca la carte cu deep, cu atentie la zonele adiacente....etc.Dupa ce m-a perpelit de m-au gasit dracii,a montat prezervativul si s a asezat intr-un reverse cowgirl de toata frumusetea. Ii place ce face,sau e o actrita de macar un Oscar!Sau mai schimbat cateva pozitii si am finalizat glorios in balonas.Tura doi,la fel de pasionala.....nu are rost sa detaliez toata actiuneaNOTE:Fata:8-9In rest,10 pe linie iar oralul.....precizez ORALUL nu "muia" )......10+++ PS: Nu notez abilitatea de a spune bancuri....i-ar trage mult media in jos!!!!)))))))))))))) De revenit: CLAAARRR "SAMI" IS THE BESTHalatul :250RON 4 Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat August 29, 2016 Partajează Postat August 29, 2016 Mi-am luat inima in dinti si astazi am vizitat-o pe posesoarea topicului.Facut programare telefonica ...explicat adresa....usor de ajuns M-a asteptat imbracata intr-o pereche de pataloni scurti de blugi...si nu mai stiu ce ca pe mine m-a fascinat curul ala bombat de mai ca am uitat si cu ce eram eu imbracat!M a invitat la bucatarie ca sa socializam un pic.Ma servit cu un pahar de apa,dar aveam de unde alege.Tipa foarte haioasa,cu vorbele la ea!M-am cerut la dus,am primit prosop curat.Baia dotata corespunzator,geluri de dus pe alese!A intrat si ea la un dus scurt,si a venit cadana!MAMICA......da a venit....pasiune,sarutari,imbratisari,dezmierdari....ce sa mai....MAI BINE CA ACASA.A coborat incet catre un ORAL executat ca la carte cu deep, cu atentie la zonele adiacente....etc.Dupa ce m-a perpelit de m-au gasit dracii,a montat prezervativul si s a asezat intr-un reverse cowgirl de toata frumusetea. Ii place ce face,sau e o actrita de macar un Oscar!Sau mai schimbat cateva pozitii si am finalizat glorios in balonas.Tura doi,la fel de pasionala.....nu are rost sa detaliez toata actiuneaNOTE:Fata:8-9In rest,10 pe linie iar oralul.....precizez ORALUL nu "muia" )......10+++ PS: Nu notez abilitatea de a spune bancuri....i-ar trage mult media in jos!!!!)))))))))))))) De revenit: CLAAARRR "SAMI" IS THE BESTHalatul :250RONte pup dulce te mai astept cu drag Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 Astazi ma gasiti la birou pana la ora 21 va pup Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 Up Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 Va pup Link spre comentariu
only-me Reputație: 17085 Postat August 31, 2016 Oras:Bucale Oras:Bucale Autor Partajează Postat August 31, 2016 Va pupunde? Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 unde?la co.... Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Up Link spre comentariu
inspector g Reputație: 864 Postat August 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 31, 2016 la co......coșel Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 ..coșel daaa Link spre comentariu
only-me Reputație: 17085 Postat August 31, 2016 Oras:Bucale Oras:Bucale Autor Partajează Postat August 31, 2016 la co....Aaa...Am crezut ca pe portofel!! Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Buna dragii meI astazi ma gasiti la birou va pup si va astept Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Up Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Va pup Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Up Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Buna dragii meI astazi ma gasiti la birou pana la ora 21 va pup si va astept Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum