Sari la conținut

Samara 0769145210

Postări Recomandate

Salutare,

A venit momentul sa imi spun si eu impresia despre Samara.
Cu ceva timp liber la purtator, am zis sa fac o incercare la domnisoara. Sunat cu vreo 2 ore si ceva inainte, fara vreun raspuns din partea ei, am trecut pe SMS-uri, raspuns prompt, programat, sunat cu jumate de ora inainte, confirmat si apoi ajuns in locatie - pe langa mall Vitan, nu intru in detalii, foarte usor de gasit. M-a intampinat Samara - tinerica, frumusica, skinny si zambareata. Am stat la o vorba si-o tigara in bucatarie, fata e super comunicativa. Dupa dusul de rigoare am trecut la un oral NP frumos executat, umed, cu atentie la detalii si imprejurimi, printre cele mai bune de care am avut parte. Am trecut la normal, cu Samara deasupra si frumosul ei posterior orientat spre mine, dupa care la cererea mea s-a intors cu fata. Miscari foarte bune, mangaieri, sarutari si iar miscari, intr-un cuvant a fost calare pe situatie si a imblanzit-o cum a stiut mai bine. Imbracat, achitat, fumat tigara de dupa si plecat fericit in treaba mea. Toata distractia a durat ceva peste 30 min, fara vreo graba din partea domnisoarei. Si notele:

Aspect fizic: 9.5 (pentru ca nu dau 10 din principiu, dar Samara chiar are o frumusete naturala si un zambet superb)
GFE - 10 (nu sunt genul vorbaret, dar chiar m-am simtit bine in compania ei)
Oral - 9.5 
Normal - 9

Achitat: 150 RON

*cred ca e un must do threesome-ul cu Samara si Maya

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...