Sari la conținut

Samara 0769145210

Postări Recomandate

Vizitator samara.esc
Reputație: 0
Postat

Buna dimineața astăzi ma găsiți la birou pana la ora 21 va pup

Vizitator samara.esc
Postat

Buna dragi mei astăzi ma găsiți la birou va pup și va astept

Vizitator samara.esc
Postat

Va pup

Postat

Buna seara,

Doar ce mam ıntors de la domnisoara. Din lipsa de timp nu am putut sa raman doar varıanta de o singura finalizare. Amenda este 150 de roni si include O-p/np si Np.

Dameza este exact dupa gusturilemele. Miniona, frumoasa si foarte bine proportionata. Glumeta, vorbareata. Ma intrebat daca servesc ceva. Este un mini bar acolo.

Ca actiune a fost un oral np cu pasıune de nota 9

La normal o singura pozitie( mama iedului ) o priveliste extrem de frumoasa unde am si terminat. Pasarıca stramta rau ce are ıa. Si aıcı primeste tot un 9.

Cand vine vb de Gfe nu am ce comenta e foarte ok. Dar ii dau nota tot 9 pt ca nu mı a dat catelu care ıl are. Chiar daca nebunul ala de catel ma placut mult chiar a sarit pe piciorulmeu sa ma futa :)))

De revenit DA voi reveni. De recomandat iar DA

Sa futeti bine,

Draga daca citesti te pup. Data vitoare plec cu cainele sa stii.

• Like 3
Vizitator samara.esc
Postat

Buna seara,

Doar ce mam ıntors de la domnisoara. Din lipsa de timp nu am putut sa raman doar varıanta de o singura finalizare. Amenda este 150 de roni si include O-p/np si Np.

Dameza este exact dupa gusturilemele. Miniona, frumoasa si foarte bine proportionata. Glumeta, vorbareata. Ma intrebat daca servesc ceva. Este un mini bar acolo.

Ca actiune a fost un oral np cu pasıune de nota 9

La normal o singura pozitie( mama iedului ) o priveliste extrem de frumoasa unde am si terminat. Pasarıca stramta rau ce are ıa. Si aıcı primeste tot un 9.

Cand vine vb de Gfe nu am ce comenta e foarte ok. Dar ii dau nota tot 9 pt ca nu mı a dat catelu care ıl are. Chiar daca nebunul ala de catel ma placut mult chiar a sarit pe piciorulmeu sa ma futa :)))

De revenit DA voi reveni. De recomandat iar DA

Sa futeti bine,

Draga daca citesti te pup. Data vitoare plec cu cainele sa stii.

te pup dulce
Vizitator samara.esc
Postat

Buna dragii mei astăzi ma găsiți la birou va pup si va astept

Vizitator samara.esc
Postat

Buna ziua dragi mei astăzi va astept sa ne relaxam va pup pana la ora 21

Vizitator samara.esc
Postat

Va pup dulce

Vizitator samara.esc
Postat

Buna băieți astăzi ma găsiți la birou va pup și va astept cu drag

Vizitator samara.esc
Postat

Va pup

• Oras:Bucuresti
Postat

Fata frumoasa... poti sa pui la semnatura locatia si mai multe date despre servicii... Kiss

Deja sunt 76 pagini de forum si nu gasesc nimic despre ce ma intereseaza.

P.S. Pozele te fac remarcata....

• Like 1
Vizitator samara.esc
Postat

Fata frumoasa... poti sa pui la semnatura locatia si mai multe date despre servicii... Kiss

Dragul meu ca și servicii îți pot oferi oral neprotejat cu fin corporală,normal protejat și masaj de relaxare iar prețul este de 150 fin 250 h .va pup
Vizitator samara.esc
Postat

Poi spune-mi ce te interesează .
Vizitator samara.esc
Postat

Tarife ?

poti sa te uiți mai sus și vezi acolo
Postat

Poi spune-mi ce te interesează .

Buna de dimineata!

m-ar interesa: Locatia (macar zona) si programul de lucru, nu de alta dar abia astept sa te intalnesc.

Kiss...

• Like 1

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Am fost la domisoara si am plecat incatat de la ea pentru ca este foarte lipicioasa :D

Sunat, programat, am fumat o tigara cu ea si cu colega ei. La inceput credeam ca nu am luat o decizie buna ca am ramas.  M-am dus la dush, prosop curat. Am intrat cu Samara in camera, s-a dezbracat si a inceput un oral neprotejat. Oral destul de bine executat si am trecut in mama iedului unde se vedea privelistea foarte frumos. Pacat ca nu face si anal! Dupa ce am explodat m-a luat in brate si ma saruta si parca ii placea ce facea :))

Acum la note:

Locatia: 9 Mall Vitan

Aspect 8

GFE 10

Oral 8 pentru ca nu face finalizare orala (m-a si intrebat in timpul actului cum ar fi fost daca face finalizare orala?)

Normal 9

Anal nu face

Decartat 150 lei o finalizare

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.