Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2016 Postat Decembrie 21, 2016 O fata de nota 6.5 in opinia mea ca si nota generala.Nimic de rau doar ca nici plusuri nu are.Imaginile reale doar ca o avantajeaza, felicitari fotografului.Comunicarea telefonica buna dupa daca reusesti sa o prinzi.Ea este o tipa satena deschis, spalacita, cu trasaturi in regula dar nimic superatractiv, incearca o simulare a amabilitatii si bunei dispozitii dar se simte ca in spatele acestei masti ...Serviciile asa si asa, presteaza dar fara talent si abnegatie.Macar odata merita sa incercati, mai mult veti decide singuri.dragul meu eu st ciocolatie la radicina și la vârfuri sunt blonda,cred ca ai greșit persoana...și sa știi ca asta nu este recenzie..recenziile nu se fac asa😂😂😂
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2016 Postat Decembrie 21, 2016 Buna dimineata tuturor va pup
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Decembrie 21, 2016 dragul meu eu st ciocolatie la radicina și la vârfuri sunt blonda,cred ca ai greșit persoana...și sa știi ca asta nu este recenzie..recenziile nu se fac asaDe ce nu este recenzie? pentru ca nu e favorabila? 3
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2016 Postat Decembrie 21, 2016 De ce nu este recenzie? pentru ca nu e favorabila? nu dragul meu o recenzie se face de pa cap la coada dacă niki u nu stii
kinley Reputație: 254 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 21, 2016 Pai bine, te-ai obisnuit cu opere literare .Nu are toata lumea talent la scris.
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2016 Postat Decembrie 22, 2016 Buna dragi mei astăzi ma găsiți la birou pana la ora 20 va pup
glavan Reputație: -176 Postat Decembrie 23, 2016 Postat Decembrie 23, 2016 Pai bine, te-ai obisnuit cu opere literare .Nu are toata lumea talent la scris. Si nu pe toata lumea inspira.Pentru mine a fost o experianta fada.
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2016 Postat Decembrie 23, 2016 Buna dragi mei astăzi ma găsiți la birou va pup
cataa80 Reputație: 1641 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:. Oras:. Postat Decembrie 23, 2016 Viztat si eu astazi pe Samara, fata pe care eu o urmaresc de ceva timp.Mi.au placut recenziile si am avut norocul sa fie disponibila.Am discutat cu ea cu ceva timp inainte, spunandu.i ca snt mai de departe si m.a programat la o ora cand puteam ajunge la ea.Locatia, aproape de Mall Vitan, cam problematic cu locurile de parcare.M.a întâmpinat pe tocuri, intocmai cum am rugat.o. Am atat putin de vb, este f naturala si copilaroasa, frumusica la fata chiar dc nu avea pic de machiaj, mie unul mi.a placut stilul ei.Am stat un număr, 150 lei dati la final, cam 30-35 min, fara pic de graba.Accepta FK, saruturi pe corp, pe fundul ala bun, chiar bun, ma uitam la ea in pozitia "capra" si pe tocuri, buna rauu de pula.Oral nep, bun, normal schimbat vreo 3 pozitii, finalizat in prez cu ea deasupra.In concluzie, mie mi.a placut, suge pula bine, se fute bine si are si ea initiativa.Daca accepta CIM....era ceva superb, dar si asa, e ok, parerea mea.E ok si ca respecta programarile, fata de alte fete, la care ma programasem si cand sunam....nimic,,tel inchis...Ca minusuri, sa zic asa, pt mine, unul, imi placea sa faca CIM...in rest e ok!Mulțumesc Samara! 7
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2016 Postat Decembrie 24, 2016 Buna seara dragi mei va urez un Crăciun fericit plin de realizări și multă sanatate și fericire va pupCRACIUN FERICIT...❤️❤️❤️❤️Va pup
cataa80 Reputație: 1641 Postat Decembrie 24, 2016 Oras:. Oras:. Postat Decembrie 24, 2016 Buna seara dragi mei va urez un Crăciun fericit plin de realizări și multă sanatate și fericire va pupCRACIUN FERICIT...❤️❤️❤️❤️Va pup"Crăciun Fericit" si tie!...
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2016 Postat Decembrie 26, 2016 Va pup dragii mei
Vizitator Aady860 Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2016 Postat Decembrie 26, 2016 Buna Samara, astazi muncesti?
shumadibarba Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 26, 2016 Pana la ce ora esti azi?
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2016 Postat Decembrie 28, 2016 Buna dragi mei astăzi ma găsiți la birou pana la ora 20 va pup
alexoxo Reputație: 31 Postat Decembrie 29, 2016 Postat Decembrie 29, 2016 Am vizitat-o si eu pe Samara o ora. O fata super dulce. Zona Vitan, parcat in spatele blocului. Samara foarte sociabila, micuta, slim, exact ce imi doream. Am vorbit putin si am mers la dus. Are si un catel mic, dar a fost cuminte si nu a stat in camera de actiune. Apartamentul ok, curat. Actiunea a inceput repede cu un oral, chiar mai repede decat se astepta cel mic, asa ca am trecut pe ritmul meu ca sa fie bine. M-a innebunit cu sanii mici si superbi, cu sfarcuri mici si proeminente - cum imi doream Am terminat destul de repede, ea pe spate frecandu-si sani si eu dand de zor. Sper ca i-a placut si ei, iar eu chiar m-am simtit super. Ca trebuie sa dau si note (subiective) ca sa se cheme review, in primul rand Samara e exact cum cautam eu, asa ca o notez cu 10 pentru fizic - love you. GFE 8-9 (prietenoasa, pusa pe treaba, preferam mai mult intro), actiunea ar fi un 8-9 (geme foarte misto), apartament 8 (baie curata, apa calda, geluri de dus, etc.) Merci mult Samara! 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum