Sari la conținut

brunete,blonde sau roscate?

Postări Recomandate

• Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine
Postat

regheton  pisiculeeeeeeeeeee.....

• Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street
Postat

Mie imi plac cretele roscate cu parul lung, brunetele si blondele :))

Postat

Mie-mi plac chelioasele......la pasarica...............

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

azi am fost convins sa aleg doar fetele cu parul lung, carliontat, negru, bogat, des, moale cand iti atinge pielea, des cand il prinzi si mladios cand il strangi si il tragi putin, doar putin. negru, des, carliontat care se desface in valuri cand smulgi bentita ce il tine.

Postat

Din postarile de pana acum.............. se potriveste cel mai bine ce a zis colegul@Leonidas.............. , doar ca la mine, culoarea parului nu este asa importanta, daca este parul cret........ este super bine..................., ma refeream normal la parul din cap, ca sa nu vina carcotasii cu................. idei cretze"

Mie imi plac cretele roscate cu parul lung, brunetele si blondele :))

Cand eram si eu mai tinerel, blondele erau pe primul loc................. , fara sa incapa discuti.sau negocieri................

In ultimul timp imi plac fetele care arata ca Ancuta! :)

Legat de a doua postare a lui.................. , din nou sunt de acord................ , Ancuta cred ca va deveni "etalon " pentru mine........................ , general vorbind , ca si preferinte, aprox.1.70 , slim , sanisori frumosi , ochii albasrii sunt atractia maxima..................... , mai nou mi-au placut si minionele................ , ele stiu de ce ".

Deocamdata ma opresc aici cu detaliile...................

Am editat aici un pic ca uitasem ceva,.................. daca domnisoarele in cauza detin si o barbie doll face ( adica sa aiba fata ca de papusica., aici voi reveni cu cateva detalii, actrite care se incadreaza in aceasta categorie, dar trebuie sa dau o cautare ampla........ )........... , atunci treaba este foarte complicata...................

Cu stima, elful bautor de pepsi twist     :pepsi 

• Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat

Daca as fi raspuns acum cativa ani la intrebarea asta as fi zis clar: brunetele rup tot!!, minione dar nu conteaza asa mult, cu fundulet, sanii nu conteaza, naturale si evident cu o fata de papusa

Pe urmatoarele locuri ar fi: satenele, blonde, si roscate

Culoarea ochilor oricum nu ma prea impresioneaza daaarr se stie..

Ochii albastrii te deoache

Ochii verzi sa nu i crezi

Si..

Ochii caprui sunt cei mai tari :)))

• Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Intotdeauna am spus ca nu am preferinte discriminatorii. Si asa a fost pana recent. Nu ca nu as mai aprecia si altceva, insa n-am avut nici o sotie blonda. Pana acum. Si in ultimele luni, am dat ...majoritar peste blonde. O fi vreun semn?

Nu conteaza lungimea sau "incretimea" parului, doar sa aiba ochi frumosi, albastrii sau verzi. Dar ...frumosi.

Si pana la urma,nici asta nu conteaza, conteaza. .... sa fie femeie. O adevarata femeie.

• Oras:mumbay
  • Oras:mumbay
Postat

sa fie femeie. O adevarata femeie.

Corect nene :bow ....deja o dam in penibilisme....ma duc sa ma fut o ora si deja am pretentii la culoarea parului,forma sanilor si la pozitionarea lindicului...jenibil,zau! :slap2

Nici nu va salut................ :laugh2

Postat

Ideal: blonda, parul lung, bogat si putin ondulat care ii cade valuri pe spate.

Perfect: sa aiba parul lung si matasos (orice culoare ... in afara de alb  :))     )

Daca nici la dameze nu mai poti avea gusturi, dorinte sau fantezii... atunci nasol de noi. Mai ales ca oferta e atat de variata.

• Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Nu am un arhetip anume, dupa culoarea parului...Fiecare gen de femeie are farmecul sau. Recunosc insa, am fost mai atras de brunete.

Prefer blonde cu ochii negrii

Interesanta preferinta...:)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...