SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 18, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 18, 2013 regheton pisiculeeeeeeeeeee.....
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Iulie 18, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Postat Iulie 18, 2013 topul preferintelor mele: locul 1 Brunete locul 2 Blonde locul 3 Roscate
Afriq Reputație: 1265 Postat Iulie 18, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2013 Io is mort dupa roscate si blonde... si dupa satene... iar de brunete ce sa mai zic well... conteaza atat de putin...
leonidas Reputație: 719 Postat Iulie 18, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Iulie 18, 2013 Mie imi plac cretele roscate cu parul lung, brunetele si blondele )
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 18, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 18, 2013 Mie-mi plac chelioasele......la pasarica...............
sharkattack Reputație: 1171 Postat Iulie 19, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2013 azi am fost convins sa aleg doar fetele cu parul lung, carliontat, negru, bogat, des, moale cand iti atinge pielea, des cand il prinzi si mladios cand il strangi si il tragi putin, doar putin. negru, des, carliontat care se desface in valuri cand smulgi bentita ce il tine.
legolasfotbalistul16 Reputație: 726 Postat Iulie 22, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Postat Iulie 22, 2013 Din postarile de pana acum.............. se potriveste cel mai bine ce a zis colegul@Leonidas.............. , doar ca la mine, culoarea parului nu este asa importanta, daca este parul cret........ este super bine..................., ma refeream normal la parul din cap, ca sa nu vina carcotasii cu................. idei cretze"Mie imi plac cretele roscate cu parul lung, brunetele si blondele )Cand eram si eu mai tinerel, blondele erau pe primul loc................. , fara sa incapa discuti.sau negocieri................ In ultimul timp imi plac fetele care arata ca Ancuta! Legat de a doua postare a lui.................. , din nou sunt de acord................ , Ancuta cred ca va deveni "etalon " pentru mine........................ , general vorbind , ca si preferinte, aprox.1.70 , slim , sanisori frumosi , ochii albasrii sunt atractia maxima..................... , mai nou mi-au placut si minionele................ , ele stiu de ce ". Deocamdata ma opresc aici cu detaliile................... Am editat aici un pic ca uitasem ceva,.................. daca domnisoarele in cauza detin si o barbie doll face ( adica sa aiba fata ca de papusica., aici voi reveni cu cateva detalii, actrite care se incadreaza in aceasta categorie, dar trebuie sa dau o cautare ampla........ )........... , atunci treaba este foarte complicata................... Cu stima, elful bautor de pepsi twist
leonidas Reputație: 719 Postat Iulie 22, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Iulie 22, 2013 Lego
shiva Reputație: 3147 Postat Iulie 22, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Postat Iulie 22, 2013 Daca as fi raspuns acum cativa ani la intrebarea asta as fi zis clar: brunetele rup tot!!, minione dar nu conteaza asa mult, cu fundulet, sanii nu conteaza, naturale si evident cu o fata de papusaPe urmatoarele locuri ar fi: satenele, blonde, si roscate Culoarea ochilor oricum nu ma prea impresioneaza daaarr se stie..Ochii albastrii te deoacheOchii verzi sa nu i creziSi..Ochii caprui sunt cei mai tari ))
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Iulie 22, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Postat Iulie 22, 2013 pentru nea Pisicuts deoarece prefera, ca si mine, brunetele, blondele si roscatele http://www.youtube.com/watch?v=912k16ueorg
gt007 Reputație: 1014 Postat Iulie 24, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat Iulie 24, 2013 Intotdeauna am spus ca nu am preferinte discriminatorii. Si asa a fost pana recent. Nu ca nu as mai aprecia si altceva, insa n-am avut nici o sotie blonda. Pana acum. Si in ultimele luni, am dat ...majoritar peste blonde. O fi vreun semn?Nu conteaza lungimea sau "incretimea" parului, doar sa aiba ochi frumosi, albastrii sau verzi. Dar ...frumosi.Si pana la urma,nici asta nu conteaza, conteaza. .... sa fie femeie. O adevarata femeie.
VAGABONDU`` Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2013 Oras:mumbay Oras:mumbay Postat Iulie 24, 2013 sa fie femeie. O adevarata femeie.Corect nene ....deja o dam in penibilisme....ma duc sa ma fut o ora si deja am pretentii la culoarea parului,forma sanilor si la pozitionarea lindicului...jenibil,zau! Nici nu va salut................
penetrator2 Reputație: 595 Postat Iulie 24, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2013 Ideal: blonda, parul lung, bogat si putin ondulat care ii cade valuri pe spate.Perfect: sa aiba parul lung si matasos (orice culoare ... in afara de alb ) )Daca nici la dameze nu mai poti avea gusturi, dorinte sau fantezii... atunci nasol de noi. Mai ales ca oferta e atat de variata.
beverlihils Reputație: 185 Postat Iulie 30, 2013 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat Iulie 30, 2013 Prefer blonde cu ochii negrii
quasim Reputație: 2451 Postat Iulie 30, 2013 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Iulie 30, 2013 Nu am un arhetip anume, dupa culoarea parului...Fiecare gen de femeie are farmecul sau. Recunosc insa, am fost mai atras de brunete. Prefer blonde cu ochii negrii Interesanta preferinta...
oanamicuta Reputație: 17 Postat August 1, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2013 cur..cubeu nu va place? eu am fost toate culorile :laugh2
leonidas Reputație: 719 Postat August 1, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat August 1, 2013 Imi place si cur...cubeu! )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum