valentina_xxx Reputație: 41 Postat Februarie 23, 2015 Telefon: xxxvalentinax id Oras:bucuresti Telefon: xxxvalentinax id Oras:bucuresti Postat Februarie 23, 2015 Ma numesc Valentina, am 19 ani, sani nr 3, slaba, 45kg 1.60m, daca esti interesat de o intalnire contacteaza-ma la nr de tel : 0784814191 si nu vei regreta!! servicii : oral,normal,masaj(erotic,relaxare) PRETURI : 1 ora = 150 lei plus taxi 2 ore = 250 lei plus taxi 3 ore = 350 lei plus taxi OFERTA = TOATA NOAPTEA 700lei PLUS TAXI (JUCARII EROTICE = VIBRATOARE;COSTUMAS SEXY) GARANTEZ POZE REALE !!! 5
playgirl Reputație: 5737 Postat Februarie 23, 2015 Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Postat Februarie 23, 2015 Frumos, ti-am dat un punct ca ai copiat textul cum trebuie, dar.....am uitat, in titlu pune Roscata focoasa si sexy 0784814191 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2015 Frumos, ti-am dat un punct ca ai copiat textul cum trebuie, dar.....am uitat, in titlu pune Roscata focoasa si sexy 0784814191 I-am dat si eu un punct pt același lucru
Vizitator vali2cta Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2015 Postat Februarie 23, 2015 Merita punctele, cred ca e extenuata!
tmcostin Reputație: 7173 Postat Februarie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Februarie 23, 2015 ce tare si mie mia sarit in ochii rascata
futarila Reputație: 2210 Postat Februarie 24, 2015 Postat Februarie 24, 2015 A mai pus un anunt tot cu RASCATA.
playgirl Reputație: 5737 Postat Februarie 24, 2015 Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Postat Februarie 24, 2015 A mai pus un anunt tot cu RASCATA. Asta a fost ieri, poate vede azi si corecteaza, asa cum a corectat si anuntul . Daca am ajutat-o putin si a recunoscut si reparat ....parca arata mai frumoasa .....
valentina_xxx Reputație: 41 Postat Februarie 27, 2015 Telefon: xxxvalentinax id Oras:bucuresti Telefon: xxxvalentinax id Oras:bucuresti Autor Postat Februarie 27, 2015 aveti ceva cu mn?
TSteel Reputație: 24 Postat Februarie 27, 2015 Oras:eternet Oras:eternet Postat Februarie 27, 2015 Esti tare apetisanta! Ai un aer inocent, combinat cu mister si salbaticie...!La 19 ani... cred si io... fierbe sangele...!!! In ultima poza aduci chiar cu Monalisa...
playgirl Reputație: 5737 Postat Februarie 27, 2015 Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Postat Februarie 27, 2015 Frumos, ti-am dat un punct ca ai copiat textul cum trebuie, dar.....am uitat, in titlu pune Roscata focoasa si sexy 0784814191 aveti ceva cu mn? Nu avem nimic cu tine, doar citeste ce ti-am scris.....
valentina_xxx Reputație: 41 Postat Martie 3, 2015 Telefon: xxxvalentinax id Oras:bucuresti Telefon: xxxvalentinax id Oras:bucuresti Autor Postat Martie 3, 2015 Asta a fost ieri, poate vede azi si corecteaza, asa cum a corectat si anuntul . Daca am ajutat-o putin si a recunoscut si reparat ....parca arata mai frumoasa ..... auzi tu veziti de anutu tanu nu ma corecta tu pe mn ok?
playgirl Reputație: 5737 Postat Martie 3, 2015 Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Postat Martie 3, 2015 auzi tu veziti de anutu tanu nu ma corecta tu pe mn ok? Nah...e clar !....Si eu care vroiam sa o ajut........ ............... :bye
fanyyy Reputație: 95 Postat Martie 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 3, 2015 Stie cneva daca e ok fata.a fost cineva cu ea.asi chem_o eu da nu am gasit nici o recenzie despre dansa.ms
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2015 auzi tu veziti de anutu tanu nu ma corecta tu pe mn ok? Valerico, nu te ambala așa să nu îți pleznească vreo venă că și-așa ești micuță și firavă. Ar fi păcat. Playgirl a vrut doar să te ajute dar tu te-ai repezit imediat cu gura. Hoooo că nu e pulă. Aici e doar un forum. Așa că stai cuminte și urmează și sfaturile celor mai experimentați ca tine. Și promit că dacă mă aștepți cu buletinul în mână să îmi arăți că ai minim 18 ani, te vizitez 100%! 2 1
valentina_xxx Reputație: 41 Postat Martie 5, 2015 Telefon: xxxvalentinax id Oras:bucuresti Telefon: xxxvalentinax id Oras:bucuresti Autor Postat Martie 5, 2015 Valerico, nu te ambala așa să nu îți pleznească vreo venă că și-așa ești micuță și firavă. Ar fi păcat. Playgirl a vrut doar să te ajute dar tu te-ai repezit imediat cu gura. Hoooo că nu e pulă. Aici e doar un forum. Așa că stai cuminte și urmează și sfaturile celor mai experimentați ca tine. Și promit că dacă mă aștepți cu buletinul în mână să îmi arăți că ai minim 18 ani, te vizitez 100%!eu nu cred ca team jignit ok? stai linistit in privinta venei si in al doilea rand ca sa stie toata lumea am 18 ani asa ca ......... si te rog eu eu nu cred ca am comentat la vrun an unt deal tau si sati mai spun ceva in privinta cuvintelor tale ,hoooo ca nu e pula . asta e o jignire ok?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2015 eu nu cred ca team jignit ok? stai linistit in privinta venei si in al doilea rand ca sa stie toata lumea am 18 ani asa ca ......... si te rog eu eu nu cred ca am comentat la vrun an unt deal tau si sati mai spun ceva in privinta cuvintelor tale ,hoooo ca nu e pula . asta e o jignire ok? Ga ta sefa, mă coonfoormez. Nu am v rut să te jygnesc. Doar țiam atrass atențiia (cu doi de i) că Playgirl a vrut săte ajute și tu ai sărit laea. Dak ai 18 ani atuncea eok. Ești chiar bunicică, serios. Și âncă odată scuze dacă teai simțit (cu un i) jicnită. Tepup 1 1
adimo Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2015 Stie cneva daca e ok fata.a fost cineva cu ea.asi chem_o eu da nu am gasit nici o recenzie despre dansa.msnustiu daca e prea tarziu ca nu am mai intrat pe forumul asta de rahat de mult ,dar da a fost la mine de trei ori si poti sa ma crezi sau nu, e chiar o fata de gasca , dezinvolta , mult mai frumoasa in realitate ,in rest o sa te convingi singur
adimo Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2015 nustiu daca e prea tarziu ca nu am mai intrat pe forumul asta de rahat de mult ,dar da a fost la mine de trei ori si poti sa ma crezi sau nu, e chiar o fata de gasca , dezinvolta , mult mai frumoasa in realitate ,in rest o sa te convingi singur eu nu cred ca team jignit ok? stai linistit in privinta venei si in al doilea rand ca sa stie toata lumea am 18 ani asa ca ......... si te rog eu eu nu cred ca am comentat la vrun an unt deal tau si sati mai spun ceva in privinta cuvintelor tale ,hoooo ca nu e pula . asta e o jignire ok?buna gagico , eu zic ca nu are rost sa-ti bati capul cu tampeniile unora de pe forumul asta, nu ai inteles inca ca asta le e limita, sau crezi ca in spatele calculatorului sunt cine stie ce scule de oameni, stai linistita ca in realitate nu ar merita nici sa-ti spele chilotii cu limba, dar de ei stiu sa scrie corect, asa si?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum