Sari la conținut

rascata focoasa si sexy 0784814191

Postări Recomandate

• Telefon: xxxvalentinax id
  • Oras:bucuresti
Postat

Ma numesc Valentina, am 19 ani, sani nr 3, slaba, 45kg 1.60m, daca esti interesat de o intalnire contacteaza-ma la nr de tel : 0784814191 si nu vei regreta!!

servicii : oral,normal,masaj(erotic,relaxare)

PRETURI : 1 ora = 150 lei plus taxi 

2 ore = 250 lei plus taxi

3 ore = 350 lei plus taxi 

OFERTA = TOATA NOAPTEA 700lei PLUS TAXI (JUCARII EROTICE = VIBRATOARE;COSTUMAS SEXY) 

GARANTEZ POZE REALE !!!

post-121179-0-29064500-1424712285_thumb.jpg

post-121179-0-34030700-1424712292_thumb.jpg

post-121179-0-76811900-1424712299_thumb.jpg

post-121179-0-17312200-1424712308_thumb.jpg

• Like 5
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
Postat

Frumos, ti-am dat un punct ca ai copiat textul cum trebuie, dar.....am uitat, in titlu pune 

Roscata focoasa si sexy 0784814191  ;) 
  • Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Frumos, ti-am dat un punct ca ai copiat textul cum trebuie, dar.....am uitat, in titlu pune 

I-am dat si eu un punct pt același lucru :)

Vizitator vali2cta
Reputație: 0
Postat

Merita punctele, cred ca e extenuata!

Postat

A mai pus un anunt tot cu RASCATA. :laugh2

Asta a fost ieri, poate vede azi si corecteaza, asa cum a corectat si anuntul . Daca am ajutat-o putin si a recunoscut si reparat ....parca arata mai frumoasa   .....  :138x

• Oras:eternet
  • Oras:eternet
Postat

Esti tare apetisanta! Ai un aer inocent, combinat cu mister si salbaticie...!

La 19 ani... cred si io... fierbe sangele...!!! :D

In ultima poza aduci chiar cu Monalisa... :)

Postat

aveti ceva cu mn? :blushing2

Nu avem nimic cu tine, doar citeste ce ti-am scris.....  :girly

Postat

Asta a fost ieri, poate vede azi si corecteaza, asa cum a corectat si anuntul . Daca am ajutat-o putin si a recunoscut si reparat ....parca arata mai frumoasa   .....  :138x

auzi tu veziti de anutu tanu nu ma corecta tu pe mn ok?

Postat

Nah...e clar !....Si eu care vroiam sa o ajut........  :slap2 ............... :bye

Postat

Stie cneva daca e ok fata.a fost cineva cu ea.asi chem_o eu da nu am gasit nici o recenzie despre dansa.ms

Postat

Valerico, nu te ambala așa să nu îți pleznească vreo venă că și-așa ești micuță și firavă. Ar fi păcat.

Playgirl a vrut doar să te ajute dar tu te-ai repezit imediat cu gura. Hoooo că nu e pulă. Aici e doar un forum.

Așa că stai cuminte și urmează și sfaturile celor mai experimentați ca tine. Și promit că dacă mă aștepți cu buletinul în mână să îmi arăți că ai minim 18 ani, te vizitez 100%!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Valerico, nu te ambala așa să nu îți pleznească vreo venă că și-așa ești micuță și firavă. Ar fi păcat.

Playgirl a vrut doar să te ajute dar tu te-ai repezit imediat cu gura. Hoooo că nu e pulă. Aici e doar un forum.

Așa că stai cuminte și urmează și sfaturile celor mai experimentați ca tine. Și promit că dacă mă aștepți cu buletinul în mână să îmi arăți că ai minim 18 ani, te vizitez 100%!

eu nu cred ca team jignit ok? stai linistit in privinta venei si in al doilea rand ca sa stie toata lumea am 18 ani asa ca ......... si te rog eu eu nu cred ca am comentat la vrun an unt deal tau si sati mai spun ceva in privinta cuvintelor tale ,hoooo ca nu e pula . asta e o jignire ok?

Postat

eu nu cred ca team jignit ok? stai linistit in privinta venei si in al doilea rand ca sa stie toata lumea am 18 ani asa ca ......... si te rog eu eu nu cred ca am comentat la vrun an unt deal tau si sati mai spun ceva in privinta cuvintelor tale ,hoooo ca nu e pula . asta e o jignire ok?

Ga ta sefa, mă coonfoormez.

Nu am v rut să te jygnesc. Doar țiam atrass atențiia (cu doi de i) că Playgirl a vrut săte ajute și tu ai sărit laea.

Dak ai 18 ani atuncea eok. Ești chiar bunicică, serios.

Și âncă odată scuze dacă teai simțit (cu un i) jicnită.

Tepup

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Stie cneva daca e ok fata.a fost cineva cu ea.asi chem_o eu da nu am gasit nici o recenzie despre dansa.ms

nustiu daca e prea tarziu ca nu am mai intrat pe forumul asta de rahat de mult ,dar da a fost la mine de trei ori si poti sa ma crezi sau nu, e chiar o fata de gasca , dezinvolta , mult mai frumoasa in realitate ,in rest o sa te convingi singur

Postat

nustiu daca e prea tarziu ca nu am mai intrat pe forumul asta de rahat de mult ,dar da a fost la mine de trei ori si poti sa ma crezi sau nu, e chiar o fata de gasca , dezinvolta , mult mai frumoasa in realitate ,in rest o sa te convingi singur

buna gagico , eu zic ca nu are rost sa-ti bati capul cu tampeniile unora de pe forumul asta, nu ai inteles inca ca asta le e limita, sau crezi ca in spatele calculatorului sunt cine stie ce scule de oameni, stai linistita ca in realitate nu ar merita nici sa-ti spele chilotii cu limba, dar de ei stiu sa scrie corect, asa si?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...