ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 25, 2015 wow!doua fraze de copil de gradinita. ma uimesti. folosesti si cratima. du-te-n plm mea ma ciurucurel ca esti chiar monument de prostie. sincer nu cred ca exista cineva mai prost ca tine pe site-ul asta:)))))))))))))))))). hai fa-te tu cuminte si in timp ce iei muie la greu pe aici mai baga-ne o recenzie cu o laba de care ai beneficiat tu si pentru care ai platit:))))))))))))))). cand pisicul va crea categoria prostu site-ului tu ai mare avantaj. esti castigatorul detasat. fara concurenta:)))))))))))))).stai linistit in banca ta gainarule,tu vorbesti de prosti?tu care esti botanist?pthiu doamne.
MAXIMUS75 Reputație: 388 Postat Februarie 25, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 25, 2015 )))))))) zi ma ciurucurel vre-un serviciu ti-ai mai facut?)))))))))))))) vre-un gigolau ai mai incercat sa agati?)))))))))))))))))).
Javradeoras Reputație: 252 Postat Februarie 25, 2015 Oras:anywhere Oras:anywhere Postat Februarie 25, 2015 Te faci util cu noaptea'n cap </blockquote> Sunt dat dreaq, doar mă știi Cu sifonu big ai rezolvat treaba sau ma astepti?
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 25, 2015 )))))))) zi ma ciurucurel vre-un serviciu ti-ai mai facut?)))))))))))))) vre-un gigolau ai mai incercat sa agati?)))))))))))))))))). da da am servici,acum fut in cur,si in gura sugacii ca tine!!! )))))))))))))))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2015 Postat Februarie 25, 2015 Voi va certati aici si eu pierd titlul..Sa va fie rusine..In loc sa ma sustineti sa fiu proxenentul anului. 2 4
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 25, 2015 Voi va certati aici si eu pierd titlul..Sa va fie rusine..In loc sa ma sustineti sa fiu proxenentul anului.ce sa facem Ticutza la toti ni greu.i-am spart castronu lu asta si acum e suparat fraieru!!
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 25, 2015 Voi va certati aici si eu pierd titlul..Sa va fie rusine..In loc sa ma sustineti sa fiu proxenentul anului.oricum daca tu sti ca esti ce sa te mai sustin te cred pe cuvant!
MAXIMUS75 Reputație: 388 Postat Februarie 25, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 25, 2015 ))))))))))))))))))))))))))))).prostu pulii. aia cu serviciu e antologica prostane.rad si gastele de tine! si arata cat te duce capu pe tine. analfabetule! pana una alta se stie ca futi in cel mai fericit caz o laba de 70 lei milogule. e maxim ce iti permiti.))))))))
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 25, 2015 ma dece ti-e ciuda ca am bagat pula in castronul tau?daca atita meriti ce sa iti fac gunoi infect ce esti.vezi ca te caut portarul de la neuro a zis ca ai scapat de acolo!
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2015 Postat Februarie 25, 2015 As castiga lejer titlul asta de proxenetul anului daca kristi22222 ar munci pentru mine. 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 25, 2015 As castiga lejer titlul asta de proxenetul anului daca kristi22222 ar munci pentru mine.nu ai vazut ca Ticutza zice ca este primul colegu? 2
MAXIMUS75 Reputație: 388 Postat Februarie 25, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 25, 2015 )))))))))))) daca prostia ar durea tu ma ciurucurel ai urla 24 din 24 7 din 7. e o chestie demonstrata si in folclorul romanesc chiar exista indicii ca atunci cand un prost care e si limitat 'prinde' o idee NU renunta la ea in ruptul capului. cam asta e ideea cu castronu:))))))))))))). tie ti se pare amuzanta?)))))))))) eu mi-am bagat pula in gura ta de nenumarate ori si o sa mi-o bag in continuare. asta te supara pe tine. din pacare resursele tale intelectuale nu te ajuta decat la replici d'astea cu castronu. ))))))))))))))))))))))))))))))))ma dece ti-e ciuda ca am bagat pula in castronul tau?daca atita meriti ce sa iti fac gunoi infect ce esti.vezi ca te caut portarul de la neuro a zis ca ai scapat de acolo!
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 25, 2015 )))))))))))) daca prostia ar durea tu ma ciurucurel ai urla 24 din 24 7 din 7. e o chestie demonstrata si in folclorul romanesc chiar exista indicii ca atunci cand un prost care e si limitat 'prinde' o idee NU renunta la ea in ruptul capului. cam asta e ideea cu castronu:))))))))))))). tie ti se pare amuzanta?)))))))))) eu mi-am bagat pula in gura ta de nenumarate ori si o sa mi-o bag in continuare. asta te supara pe tine. din pacare resursele tale intelectuale nu te ajuta decat la replici d'astea cu castronu. ))))))))))))))))))))))))))))))))sti unde ti-ai bagat tu pula?in masina de tocat carne carnatule,si acum esti fara pula si o sugi la coltul strazii!nu ti-e rusine ma ca te vede lumea sugatorule!
MAXIMUS75 Reputație: 388 Postat Februarie 25, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 25, 2015 te oftici ma ciurucule?)))))))))))))). asta e ramai etichetat PROSTU SATULUI:)))))))))))))) . cand te-am avertizat sa iti vezi de lungul nasului ai ignorat:). acum MUIE e singura optiune ce ti-a ramas:)))))))))))). P.S. mi-e rusine de rusinea ta ma analfabetule. ))))))))))))))sti unde ti-ai bagat tu pula?in masina de tocat carne carnatule,si acum esti fara pula si o sugi la coltul strazii!nu ti-e rusine ma ca te vede lumea sugatorule!
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 25, 2015 te oftici ma ciurucule?)))))))))))))). asta e ramai etichetat PROSTU SATULUI:)))))))))))))) . cand te-am avertizat sa iti vezi de lungul nasului ai ignorat:). acum MUIE e singura optiune ce ti-a ramas:)))))))))))). P.S. mi-e rusine de rusinea ta ma analfabetule. ))))))))))))))nu ma oftic.te las sa te oftici tu fraierica!
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 25, 2015 te oftici ma ciurucule?)))))))))))))). asta e ramai etichetat PROSTU SATULUI:)))))))))))))) . cand te-am avertizat sa iti vezi de lungul nasului ai ignorat:). acum MUIE e singura optiune ce ti-a ramas:)))))))))))). P.S. mi-e rusine de rusinea ta ma analfabetule. ))))))))))))))Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la MAXIMUS75. Vezi chiar si asa? uite ca nu te mai vad cum te agiti!
Maturra Reputație: 3 Postat Februarie 25, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 25, 2015 o propun pe matura-sexy , proxeneta din Arad Pisicuts ai uitat ca si in zi de azi ma cauti k un disperat si eu mereu te tepuiesc de asta faci asta? spui k sunt proxeneta?..mai mare proxenet decat tine crezi k mai exista in Romanika? Alalta seara iar ai fost tepuit de mine ce am mai ras ca ma durea burta
leonidass Reputație: -570 Postat Februarie 25, 2015 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Februarie 25, 2015 Ce-i ma aici? Bar de ...."pesti"?
phoenix Reputație: -585 Postat Februarie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2015 Ce-i ma aici? Bar de ...."pesti"?Acvariu
Administrator pisicuts Reputație: 114472 Postat Februarie 25, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Februarie 25, 2015 Ce-i ma aici? Bar de ...."pesti"? 3
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Februarie 25, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Februarie 25, 2015 Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la MAXIMUS75. Vezi chiar si asa? uite ca nu te mai vad cum te agiti!Ba iti spun cu toata sinceritatea. Le faci un defavor colegilor/oamenilor din Cluj. Clujul este unul dintre cele mai reprezentative orase ale culturii romanesti si tu esti bocna-n cap. Retrage-te in pula mea intr-un coltisor. Al doilea prost al forumului (tu esti primul), advanced, cel putin stim ca este nebun (nu glumim nici aici), are circumstante atenuante. dar tu esti de rasul curcilor. Rareste-ti afisarile p-aci ca esti dezgustator.
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 25, 2015 Ba iti spun cu toata sinceritatea. Le faci un defavor colegilor/oamenilor din Cluj. Clujul este unul dintre cele mai reprezentative orase ale culturii romanesti si tu esti bocna-n cap. Retrage-te in pula mea intr-un coltisor. Al doilea prost al forumului (tu esti primul), advanced, cel putin stim ca este nebun (nu glumim nici aici), are circumstante atenuante. dar tu esti de rasul curcilor. Rareste-ti afisarile p-aci ca esti dezgustator.tu nu ai disparut inca de aici?stai ca ai si tu loc in lista de ignore langa celalalt nebun.la balamuc cu voi!
Administrator pisicuts Reputație: 114472 Postat Februarie 25, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Februarie 25, 2015 mai asteptam nominalizari de proxeneti !
leonidass Reputație: -570 Postat Februarie 25, 2015 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Februarie 25, 2015 mai asteptam nominalizari de proxeneti !Motane vei fi acuzat de discriminare....ai grija. Scrie si tu asa : " asteptam nominalizari de proxeneti/proxenete" PS: sa nu zici ca nu ti-am spus
dan87 Reputație: 78 Postat Februarie 25, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 25, 2015 Al doilea prost al forumului (tu esti primul), advanced.....Cred ca nu din intamplare l-ai omis pe cel de-al treilea...._ddpof_ 1
Postări Recomandate