Sari la conținut

nominalizari pentru proxenetul anului

Postări Recomandate

• Oras:cluj-napoca
Postat

wow!doua fraze de copil de gradinita. ma uimesti. folosesti si cratima. du-te-n plm mea ma ciurucurel ca esti chiar monument de prostie. sincer nu cred ca exista cineva mai prost ca tine pe site-ul asta:)))))))))))))))))). hai fa-te tu cuminte si in timp ce iei muie la greu pe aici mai baga-ne o recenzie cu o laba de care ai beneficiat tu si pentru care ai platit:))))))))))))))). cand pisicul va crea categoria prostu site-ului tu ai mare avantaj. esti castigatorul detasat. fara concurenta:)))))))))))))).

stai linistit in banca ta gainarule,tu vorbesti de prosti?

tu care esti botanist?

pthiu doamne.

• Oras:Cluj Napoca
Postat

:))))))))) zi ma ciurucurel vre-un serviciu ti-ai mai facut?:))))))))))))))) vre-un gigolau ai mai incercat sa agati?:))))))))))))))))))).

• Oras:anywhere
  • Oras:anywhere
Postat

Te faci util cu noaptea'n cap :laugh2</blockquote>

Sunt dat dreaq, doar mă știi =))

Cu sifonu big ai rezolvat treaba sau ma astepti? :thinking

Postat

:))))))))) zi ma ciurucurel vre-un serviciu ti-ai mai facut?:))))))))))))))) vre-un gigolau ai mai incercat sa agati?:))))))))))))))))))).

da da am servici,acum fut in cur,si in gura sugacii ca tine!!!

:))))))))))))))))))

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Voi va certati aici si eu pierd titlul..Sa va fie rusine..In loc sa ma sustineti sa fiu proxenentul anului.

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Voi va certati aici si eu pierd titlul..Sa va fie rusine..In loc sa ma sustineti sa fiu proxenentul anului.

ce sa facem Ticutza la toti ni greu.

i-am spart castronu lu asta si acum e suparat fraieru!!

Postat

oricum daca tu sti ca esti ce sa te mai sustin te cred pe cuvant!

:)

Postat

:)))))))))))))))))))))))))))))).prostu pulii. aia cu serviciu e antologica prostane.rad si gastele de tine! si arata cat te duce capu pe tine. analfabetule! pana una alta se stie ca futi in cel mai fericit caz o laba de 70 lei milogule. e maxim ce iti permiti.:)))))))))

Postat

ma dece ti-e ciuda ca am bagat pula in castronul tau?

daca atita meriti ce sa iti fac gunoi infect ce esti.

vezi ca te caut portarul de la neuro a zis ca ai scapat de acolo!

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

As castiga lejer titlul asta de proxenetul anului daca kristi22222 ar munci pentru mine.

• Like 1
Postat

As castiga lejer titlul asta de proxenetul anului daca kristi22222 ar munci pentru mine.

nu ai vazut ca Ticutza zice ca este primul colegu?

• Minus 2
Postat

:))))))))))))) daca prostia ar durea tu ma ciurucurel ai urla 24 din 24 7 din 7. e o chestie demonstrata si in folclorul romanesc chiar exista indicii ca atunci cand un prost care e si limitat 'prinde' o idee NU renunta la ea in ruptul capului. cam asta e ideea cu castronu:))))))))))))). tie ti se pare amuzanta?:))))))))))) eu mi-am bagat pula in gura ta de nenumarate ori si o sa mi-o bag in continuare. asta te supara pe tine. din pacare resursele tale intelectuale nu te ajuta decat la replici d'astea cu castronu. :)))))))))))))))))))))))))))))))))

ma dece ti-e ciuda ca am bagat pula in castronul tau?
daca atita meriti ce sa iti fac gunoi infect ce esti.
vezi ca te caut portarul de la neuro a zis ca ai scapat de acolo!

Postat

:))))))))))))) daca prostia ar durea tu ma ciurucurel ai urla 24 din 24 7 din 7. e o chestie demonstrata si in folclorul romanesc chiar exista indicii ca atunci cand un prost care e si limitat 'prinde' o idee NU renunta la ea in ruptul capului. cam asta e ideea cu castronu:))))))))))))). tie ti se pare amuzanta?:))))))))))) eu mi-am bagat pula in gura ta de nenumarate ori si o sa mi-o bag in continuare. asta te supara pe tine. din pacare resursele tale intelectuale nu te ajuta decat la replici d'astea cu castronu. :)))))))))))))))))))))))))))))))))

sti unde ti-ai bagat tu pula?in masina de tocat carne carnatule,si acum esti fara pula si o sugi la coltul strazii!

nu ti-e rusine ma ca te vede lumea sugatorule!

Postat

te oftici ma ciurucule?:))))))))))))))). asta e ramai etichetat PROSTU SATULUI:)))))))))))))) . cand te-am avertizat sa iti vezi de lungul nasului ai ignorat:). acum MUIE e singura optiune ce ti-a ramas:)))))))))))). 

P.S. mi-e rusine de rusinea ta ma analfabetule. :)))))))))))))))

sti unde ti-ai bagat tu pula?in masina de tocat carne carnatule,si acum esti fara pula si o sugi la coltul strazii!
nu ti-e rusine ma ca te vede lumea sugatorule!

Postat

te oftici ma ciurucule?:))))))))))))))). asta e ramai etichetat PROSTU SATULUI:)))))))))))))) . cand te-am avertizat sa iti vezi de lungul nasului ai ignorat:). acum MUIE e singura optiune ce ti-a ramas:)))))))))))).

nu ma oftic.

te las sa te oftici tu fraierica!

Postat

Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la MAXIMUS75. Vezi chiar si asa?

uite ca nu te mai vad cum te agiti!

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

o propun pe matura-sexy , proxeneta din Arad

Pisicuts ai uitat ca si in zi de azi ma cauti k un disperat si eu mereu te tepuiesc :laugh2  :girly de asta faci asta? spui k sunt proxeneta?..mai mare proxenet decat tine crezi k mai exista in Romanika? Alalta seara iar ai fost tepuit de mine :laugh2  :laugh2 ce am mai ras ca ma durea burta :laugh2  :laugh2  :girly

• Oras:p-aci
  • Oras:p-aci
Postat

Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la MAXIMUS75. Vezi chiar si asa?

uite ca nu te mai vad cum te agiti!

Ba iti spun cu toata sinceritatea. Le faci un defavor colegilor/oamenilor din Cluj. :no2   Clujul este unul dintre cele mai reprezentative orase ale culturii romanesti si tu esti bocna-n cap. Retrage-te in pula mea intr-un coltisor. Al doilea prost al forumului (tu esti primul), advanced, cel putin stim ca este nebun (nu glumim nici aici), are circumstante atenuante. :) dar tu esti de rasul curcilor. Rareste-ti afisarile p-aci ca esti dezgustator.

Postat

Ba iti spun cu toata sinceritatea. Le faci un defavor colegilor/oamenilor din Cluj. :no2 Clujul este unul dintre cele mai reprezentative orase ale culturii romanesti si tu esti bocna-n cap. Retrage-te in pula mea intr-un coltisor. Al doilea prost al forumului (tu esti primul), advanced, cel putin stim ca este nebun (nu glumim nici aici), are circumstante atenuante. :) dar tu esti de rasul curcilor. Rareste-ti afisarile p-aci ca esti dezgustator.

tu nu ai disparut inca de aici?

stai ca ai si tu loc in lista de ignore langa celalalt nebun.

la balamuc cu voi!

• Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

mai asteptam nominalizari de proxeneti !

Motane vei fi acuzat de discriminare....ai grija. Scrie si tu asa : " asteptam nominalizari de proxeneti/proxenete" =))

PS: sa nu zici ca nu ti-am spus =))

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Al doilea prost al forumului (tu esti primul), advanced.....

Cred ca nu din intamplare l-ai omis pe cel de-al treilea...._ddpof_  :laugh2 

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...