Sari la conținut

nominalizari pentru proxenetul anului

Postări Recomandate

• Oras:p-aci
Postat

:)

:clapp

Ba ciucure, imi lasi si mie aici linkul discutiei cu serviciu? :laugh2 Hai, nu fi impertinent! :laugh2

Ia zi, te mai suporta aia in casa fara leafa? Futu-te-n gura, le cheltui banii pe muie la curve, nu iti este rusine... :no2

• Oras:B
Postat

Vezi ca ala tine cu tine. =)) Eu ti-am zis sa lasi pretentiile cu diacriticile... :no2 analule!Asa se scrie? Futu-te-n gat de analfabet nebun.

Boule, apostroful ala de la început l-am pus special pentru a arata ca scris special asa, pentru un handicapat ca tine. Ce dracu pretentii sa am de la o pingea ca tine?

• Like 1
  • Minus 2
Postat

:slap2 Mos-penibil. Simt ca fac un pleonasm cand asociez cele doua cuvinte aici, pe forum.

Tu esti o greseala a naturii handicapatule. Vezi ca mai ai unul asemeni tie in Constanta. Ce va mai place sa va suferi ... zgarciurile!

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Tu esti o greseala a naturii handicapatule. Vezi ca mai ai unul asemeni tie in Constanta. Ce va mai place sa va suferi ... zgarciurile!

Esti peste tot, si folosesti mereu aceleasi cuvinte...suduiesti mereu, toti sunt drogati, mai in fiecare postare amintesti ca "mai e unu' in Constanta"...mai las-o in plm cu nervozitatea asta, fute ceva, fa laba, impumuta bani sa futi,dar nu o mai arde ca un nebun fost inca indragostit, de cine nu trebuie! :)

• Like 2
Postat

Esti peste tot, si folosesti mereu aceleasi cuvinte...suduiesti mereu, toti sunt drogati, mai in fiecare postare amintesti ca "mai e unu' in Constanta"...mai las-o in plm cu nervozitatea asta, fute ceva, fa laba, impumuta bani sa futi,dar nu o mai arde ca un nebun fost inca indragostit, de cine nu trebuie! :)

Amice, cu ghilimelele de rigoare, avem prieteni comuni. Nu te arunca cu capul înainte fără a stiu despre ce este vorba. Te rog, îmi esti simpatic atunci când esti ok cu toata lumea si antipatic atunci când te bagi aiurea. Înainte de a "sudui" eu, te-ai uitat de ce am facut asa? Sunt sigur ca nu. "prietene" crede-ma, nu am dusmani care sa aibă puterea sa mă "rapuna"!

Postat

Iarta-ma ca nu sunt la curent cu ultimele golanisme dar promit ca încvat si evoluez. Trebuie. Tu, te rog, esti haios intr-o limita. Nu pentru mine, îmi esti paralel, pentru idiotii e care crezi ca ii sustii!

Postat

Concluzia, esti drogat!
Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Si asa sa transformat acest topic in 'Show Pacatos' :)

Fii amabil, care-i Cruduța pe aici?

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

as nominaliza eu pestele anului, dar i-au fost banate conturile. :(

Baga,nu conteaza

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Fii amabil, care-i Cruduța pe aici?

Cum cine? _ddpof_ ! nu ai vazut ce buze senzuale are?

• Like 1
Postat

Boule, apostroful ala de la început l-am pus special pentru a arata ca scris special asa, pentru un handicapat ca tine. Ce dracu pretentii sa am de la o pingea ca tine?

Analfabetule :slap2 iote-l, pe el -l, idiot nebun.

Se pare ca inca un analfabet te-a punctat, dovada ca nici macar nu mai citeste. Idiots. :laugh2

Postat

Vrei sa te spun lu' taica-tu ce faci cu banii de curent? :laugh2 Furi curent! :no2

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Vrei sa te spun lu' taica-tu ce faci cu banii de curent? :laugh2 Furi curent! :no2

ce altceva poti sa mai zici?

crezi ca si eu stau cu parintii ca si tine amaratule?

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...