Sari la conținut

masaj low budget 50 lei

euirinel

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

PRIMA saptamana de lucru, doamna matura 45 ani, ofer masaj de relaxare si terapeutic, acasa la mine intr-o atmosfera calda si discreta, aromatherapy si meloterapie. Masaj capilar, limfatic, cervical si pe tot corpul, 0736.235.238

Va salut dragii mei,am gasit acest anunt pe site-ul arhicunoscut! Pentru doar 50 de lei,doamna promitea sa te faca sa te simti bine prin ,,tehnici ale masajului''! Locatia o gasiti pe langa mall vitan,pe langa o cladire de pompieri! Vreau sa va spun ca este cel mai bun masaj in ceea ce priveste calitate-pret! Ajung la etajul 1 al unui bloc pe strada Breaza,ma intampina o doamna de aproximativ 45 de ani,pozele sunt ale ei,trebuie precizat ca este de etnie! Insa maniera in care se comporta,zambetul placut si sociabilitatea de care da dovada,fac sa uiti de tine in cele aproximativ 50 de minute in care te lasi rasfatat de mainile ei! Este promitatoare,foarte receptiva la ceeea ce ii spui,nu prea are forta in maini,dar se regleaza daca ii atragi atentia si te face sa te simti rasfatat! Atmosfera este tare placuta,muzica faina de meditatie la combina,semi-intuneric..servetele...pentru 30 de lei in plus(80 in total) este dispusa sa te lase sa te joci cu pasarica si sanii ei superbi cat poftesti in cele 50 de minute de masaj propriu-zis! Mi-a facut o laba dementiala,o freaca pana iti vine sa te urci pe pereti! Un lucru ce nu mi-a placut a fost faptul ca n-a fost proaspat epilata la pasarica,dar lucru facut repede uitat de atitudinea deschisa si primitoare! Dupa ce mi-am dat drumul pe sanii ei am dorit sa plec din reflex,m-a surprins placut ca m-a oprit fiind dornica sa continuie masajul si sa mai stam la chatuit daca imi permite timpul! Imi cer scuze pentru unele repetari de cuvinte dar sunt tare obosit si nu-s atat de coerent pe cat as vrea,daca aveti curiozitati,nu ezitati sa ma intrebati!

post-107277-0-42302200-1424892473_thumb.jpg

post-107277-0-68977400-1424892479_thumb.jpg

post-107277-0-61229500-1424892483_thumb.jpg

post-107277-0-90164900-1424892488_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:unde este necesar
  • Oras:unde este necesar
Postat

Si-o fi schimbat serviciile? La o discutie telefonica de saptamana trecuta mi-a spus ca nu face masajul zonei intime, deci nici vorba de finalizare. Pana la urma, are dreptate Guy, cu 20 de lei in plus gasesti variante mult mai bune 

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Stiu ca nu se discuta gusturile in materie de femei. Dar totusi "pasarica si sanii ei superbi" ? Euirinel frate, no offence, tie chiar iti plac grasele neepilate?

Postat

Am sunat-o recent,a marit tariful la 100 lei....ba ca nu face aia,ba ca nu stiu cum,ba ca nu face 2h legate...pur si simplu ajungi sa te rogi cu bani de ea..o atitudine schimbata la 180 de grade,nu m-as duce acum nici platit

• Oras:bucharest
Postat

mai stie cineva de dansa?

de dansa nu , dar in locația aia din strada Breaza sunt doua puștoaice bune rău, însă nu fac decât masaj strict de relaxare și atât, asta ma scoate din minți!
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

de dansa nu , dar in locația aia din strada Breaza sunt doua puștoaice bune rău, însă nu fac decât masaj strict de relaxare și atât, asta ma scoate din minți!

Te rog detalii despre fete, numar telefon!
Postat

Sau o fi vb de Alina colega Diana Vitan de are topic deja deschis

da, despre Diana și Alina este vorba, le găsiți la secțiunea masaj erotic.
Postat

Erau doua pustoaice in aceeasi locatie dar nu mai sunt, doamna este colega Rianei care acctiva in locatia aia, face si laba doar ca poate e mai retinuta sa spuna la telefon.

cine face și laba, doamna?
Postat

Te rog detalii despre fete, numar telefon!

găsești in secțiunea masaj erotic Alina și Diana Vitan.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...