ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 12, 2017 MARSH CURISTULE LA KAKAT ....CE FACI AICI?...MARSH LA MUNCA CA N-AI BANI DE APA MINERALA...ESTI TU PESTE:)))CARAS:)))!!!!TE ROG NU MA PROVAOCA SI ABTINETE DE LA REPLICI!!!!LA REVEDERENu ti ajita fa prosto...ka mam prins di mult ka tu iesti asta cari da din sunci paci !!! Stilu ie inconfundabil ! Proasta !!! )))))))))))))))) 1
pestoaica rapandula Reputație: 8 Postat Februarie 12, 2017 Oras:56 Oras:56 Postat Februarie 12, 2017 Nu ti ajita fa prosto...ka mam prins di mult ka tu iesti asta cari da din sunci paci !!! Stilu ie inconfundabil ! Proasta !!! ))))))))))))))))ti-as da sa halesti diaree toata ziua. macar sa ai un motiv sa vomiti pe aici. 1
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2017 Nu ti ajita fa prosto...ka mam prins di mult ka tu iesti asta ))))))))))))))))Nu ie DianaAtita poati iel pisti tat pi undi postiaza 1
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Februarie 12, 2017 Nu ie DianaAtita poati iel pisti tat pi undi postiazaCe mai sugi , motane? A sarit lumea pe voi ca s a saturat de doi prosti? Pisa-v-as in cur sa va pis!
valens Reputație: -477 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Februarie 13, 2017 SIGUR CA MA DOARE....CAND STIU CA O FUTEAM PE MA-TA IN ANUS SI ACUMA E DECALIBRATA..E LARGA CAT O GALEATA...NICI NU STII CAT DOARE...TINEAM LA EA CA LA O CURVA.... o esti inimaginabil de prost...nu ai inteles sensul la acest forum.....imi pare rau despre tine.. 2 4
linares Reputație: 31 Postat Februarie 15, 2017 Postat Februarie 15, 2017 Eplin de tzigani boratzi pe aici...la camera cu voi...bagami-as pula-n rasa voastra de balauri. 2
sorinu Reputație: 3230 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Februarie 15, 2017 si tu esti unu dintre ei ? 2
rr92 Reputație: 147 Postat Februarie 15, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 15, 2017 L-ai prins ) 3 1
linares Reputație: 31 Postat Februarie 17, 2017 Postat Februarie 17, 2017 si tu esti unu dintre ei ? esti prost sau te faci..ca n-am inteles...?
linares Reputație: 31 Postat Februarie 17, 2017 Postat Februarie 17, 2017 L-ai prins ) si tu l-ai lins--
salvatoretotoriina Reputație: -116 Postat Februarie 17, 2017 Oras:palermo Oras:palermo Postat Februarie 17, 2017 ai grija la valens ca te arunci in neant , linareasule. le-a rupt botul la o gramada de zmecheri pe la kilometru bes si imprejurimi . 1 3
salvatoretotoriina Reputație: -116 Postat Februarie 17, 2017 Oras:palermo Oras:palermo Postat Februarie 17, 2017 si de sorinel daca te iei ,inseamna ca esti gay si iti palce pula groasa .e cel mai alb flacau cu coae 1 3
linares Reputație: 31 Postat Februarie 17, 2017 Postat Februarie 17, 2017 ai grija la valens ca te arunci in neant , linareasule. le-a rupt botul la o gramada de zmecheri pe la kilometru bes si imprejurimi . sa inteleg ca ai stat in patru labe prin sudul italiei si ai supt ciubucul ..terronilor,, ? 1
salvatoretotoriina Reputație: -116 Postat Februarie 17, 2017 Oras:palermo Oras:palermo Postat Februarie 17, 2017 nu io sint important in ecuatia asta , pa unde fusai si ce facui , pa la Palermo ma stie lumea ce fac si cine sint , la costanta ,la fel , sint deja o legenda vie , nu ca imi place sa ma laud ca io-s modest de fel , fiind oltean , da varule , asculta sfat da la om cu scaun la cap ca mine , daca vrei sa iti rupa valens coastele mai guita mult la iel si ti-o iei .de la el nu de la mine ca io nu ma amestec cu plevusca. 1 3
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Februarie 17, 2017 nu io sint important in ecuatia asta , pa unde fusai si ce facui , pa la Palermo ma stie lumea ce fac si cine sint , la costanta ,la fel , sint deja o legenda vie , nu ca imi place sa ma laud ca io-s modest de fel , fiind oltean , da varule , asculta sfat da la om cu scaun la cap ca mine , daca vrei sa iti rupa valens coastele mai guita mult la iel si ti-o iei .de la el nu de la mine ca io nu ma amestec cu plevusca.Ba mafiotzel de buzunar cu respiratie de praz ce esti, cine esti ma tu, avocatul mafiotilor si al interlopilor? Stai dreq in banca ta si nu te mai obosi sa tastezi in limbaj mafiot-oltenesc, ca dupa stilul gramatical in care scrii as putea sa mi dau cu parerea si sa zic ca tu esti vreun functionaras de ala de mergem noi la el sa ne platim impozitele in timpul zilei, care noaptea se viseaza cu ochii deschisi vreun Godfather. De de alde tine geme tara.
salvatoretotoriina Reputație: -116 Postat Februarie 18, 2017 Oras:palermo Oras:palermo Postat Februarie 18, 2017 asa-i vere , io lucru la taxe si impozitele din mangalia ,ma detasa de la corabia unde avusai oarece delapidari, ma prinsasi repede , da tot mafiot ramasai pentru ca tu, fraierica , la mine vii cu paralele sa dai birul la stat .macar noi oltenii ,sintem vrenici ,facem de toate , incasam , taxam , punem popriri , sintem spaima tantalailor care nu stie sa se descurce in viata , asa ca talica , si stau zile-n sir plingaciosi pa cite-un forum sa injure la altii.d-aia sa duce tara de ripa .pricepusi ceva? 1 3
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Februarie 18, 2017 asa-i vere , io lucru la taxe si impozitele din mangalia ,ma detasa de la corabia unde avusai oarece delapidari, ma prinsasi repede , da tot mafiot ramasai pentru ca tu, fraierica , la mine vii cu paralele sa dai birul la stat .macar noi oltenii ,sintem vrenici ,facem de toate , incasam , taxam , punem popriri , sintem spaima tantalailor care nu stie sa se descurce in viata , asa ca talica , si stau zile-n sir plingaciosi pa cite-un forum sa injure la altii.d-aia sa duce tara de ripa .pricepusi ceva?Tu te lauzi ca delapidezi si tot tu spui apoi ca tara se duce de rapa din cauza tantalailor. Pai vezi cumetre ca nu prea ai habar ce vorbesti?Cat despre praz, ia zi, cat mai e legatura?
claudiu1969 Reputație: 555 Postat Februarie 18, 2017 Telefon: 0766559657 Oras:constanta Telefon: 0766559657 Oras:constanta Postat Februarie 18, 2017 L-ai lovit sub centura... 1
salvatoretotoriina Reputație: -116 Postat Februarie 18, 2017 Oras:palermo Oras:palermo Postat Februarie 18, 2017 clauditza tata, oltenii ca mine are coaie grele , nu se deranjaza de la o lovitura de pitic suburban, stai far da griji. iar tu bai piticule mangaliot , ma uimesti ca mai ai tupeu sa apari p-acilea dupa cita muie iti luasi da la baietii isteti si educati care te facura praf si care acu nici nu te mai baga prin sama .nu mai pun la socoteala ca esti nepriceput la muieri dar te incontrezi sa pari si tu barbat .ca tine am fumat pa banda rulanta , esti prea mic sa ma impresionezi cu basinile tale umede 1 3
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Februarie 18, 2017 clauditza tata, oltenii ca mine are coaie grele , nu se deranjaza de la o lovitura de pitic suburban, stai far da griji. iar tu bai piticule mangaliot , ma uimesti ca mai ai tupeu sa apari p-acilea dupa cita muie iti luasi da la baietii isteti si educati care te facura praf si care acu nici nu te mai baga prin sama .nu mai pun la socoteala ca esti nepriceput la muieri dar te incontrezi sa pari si tu barbat .ca tine am fumat pa banda rulanta , esti prea mic sa ma impresionezi cu basinile tale umedeSingurul lucru pe care poti sa l fumezi de la mine e trabucul de calitate de jos , domnule praz! Dar asta cu conditia sa te speli bine pe dinti, sa nu te simta cu mirosul persistent de praz..Cat despre muie, singurul care si a luat muie de pe la baieti si care cu siguranta a fost si sodomizat, cred ca esti tu! Plus ca ceva mi spune ca din cand in cand mai cotizezi cu cate un funduletz...
linares Reputație: 31 Postat Februarie 20, 2017 Postat Februarie 20, 2017 Ba mafiotzel de buzunar cu respiratie de praz ce esti, cine esti ma tu, avocatul mafiotilor si al interlopilor? Stai dreq in banca ta si nu te mai obosi sa tastezi in limbaj mafiot-oltenesc, ca dupa stilul gramatical in care scrii as putea sa mi dau cu parerea si sa zic ca tu esti vreun functionaras de ala de mergem noi la el sa ne platim impozitele in timpul zilei, care noaptea se viseaza cu ochii deschisi vreun Godfather. De de alde tine geme tara. Nu e functionar pe nicaieri..n-a terminat 8 clase..l-am vazut ca lucreaza paznic la c.f.r. la wc-ul public..vinde hartie la 1 ron bucata..saracul de el..lasa-l sa viseze si el..de ce esti rau ? 1
linares Reputație: 31 Postat Februarie 20, 2017 Postat Februarie 20, 2017 clauditza tata, oltenii ca mine are coaie grele , nu se deranjaza de la o lovitura de pitic suburban, stai far da griji. iar tu bai piticule mangaliot , ma uimesti ca mai ai tupeu sa apari p-acilea dupa cita muie iti luasi da la baietii isteti si educati care te facura praf si care acu nici nu te mai baga prin sama .nu mai pun la socoteala ca esti nepriceput la muieri dar te incontrezi sa pari si tu barbat .ca tine am fumat pa banda rulanta , esti prea mic sa ma impresionezi cu basinile tale umede daca aia din poza e fatza ta ..te rog s-o schimbi ca nu m-am putut concentra sa ma cac din cauza asta..nici orgasm n-am mai avut din cauza fetzii tale..cat despre educatie..stii ce inseamna sa fii educat?Sunt sigur ca nu poti cauta in dictionar ca nu stii sa citesti..da' poate rogi pe vreunul de-al tau..ce zici baiete ? 1
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Februarie 21, 2017 Nu e functionar pe nicaieri..n-a terminat 8 clase..l-am vazut ca lucreaza paznic la c.f.r. la wc-ul public..vinde hartie la 1 ron bucata..saracul de el..lasa-l sa viseze si el..de ce esti rau ?Mersi de lamuriri! Mi era foarte cunoscuta fatza lui si nu stiam de unde! Asa e, mi a dat si hartie de 1 leu, dar jur ca n am putut efectiv sa ma cac dupa! Urata fatza are!
linares Reputație: 31 Postat Februarie 21, 2017 Postat Februarie 21, 2017 Mersi de lamuriri! Mi era foarte cunoscuta fatza lui si nu stiam de unde! Asa e, mi a dat si hartie de 1 leu, dar jur ca n am putut efectiv sa ma cac dupa! Urata fatza are! MARE OFERTA...ACUMA VINDE DOUA BUCATI LA 1RON...UN ADEVARAT CHILIPIR
salvatoretotoriina Reputație: -116 Postat Martie 12, 2017 Oras:palermo Oras:palermo Postat Martie 12, 2017 ma vitejilor, aflarati si voi ca ezista hirtie da sters la cur?pina mai alaltaieri aveati haznaua pa hududoi si va stergeti cu coceni si frunze , acum ca ajunsarati unul pa vapor s unul la mangalika , discoperirati si voi cum e sa te balegi la veceu garii .vai da maicile voastre sarmanele , amar blestem fu pus pa capul lor cind va facura asa narozi si ingramaditi. 2 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum