Sari la conținut

Diana 0735449033 sau 0729287058

Postări Recomandate

• Oras:around
Postat

mai tania ce frumusica erai in poza asta. citi anisori aveai ?

sau asa arati acum , ti-ai schimbat look-ul ?

m-as programa de pe acum la o ora intreaga de oral .

• Oras:Constanta
Postat

asa arat acuma :)nu sunt pudica,dar parerea este ca inainte de toate trebuie sa fii doamna chiar daca avem aceeasta meserie!eu am intalnit oameni care cauta feminitate nu vulgaritate! te pup

Postat

sincer sa fiu te cam dadusem uitarii , bine ca ai mai venit cu poze noi ,sa te trec la lista .

• Like 1
  • Minus 3
Postat

da am slabit!nu prea imi mai bat capul cu forumu asta,nu mai este ce era.aici toata lumea se cearta :) si multe balari!

• Like 2
  • Oras:Timisoara
Postat

asa arat acuma :)nu sunt pudica,dar parerea este ca inainte de toate trebuie sa fii doamna chiar daca avem aceeasta meserie!eu am intalnit oameni care cauta feminitate nu vulgaritate! te pup

Foarte corect , vulgaritatea nu e apreciata de multi.

Acum pusilina nu e neaparat vulgar a fi aratata , depinde de maniera in care o faci.

Zici ca imaginea asta postata ieri e de actualitate , asa arati acum ? pai eu zic ca te prinde bine ai una aer inocent si intinerit chiar de pustoaica ! Parca si in zona de mijloc a aparut talia frumos . Te prinde vara in forma :)

• Like 1
Postat

eu sunt de parere ca un barbat trebuie sa-l cuceresti imbracata nu dezbracata,e strict parerea mea :)!

• Like 4
Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

daca arati pasarica esti mai putin doamna? ciudat eu am aratat, si intreaba baietii de aici daca sunt sau nu doamna.

Doamna in primul rand atitudinea te face, pe forum reactiile la critici, calitatea postarilor (texte)

eu sunt de parere ca un barbat trebuie sa-l cuceresti imbracata nu dezbracata,e strict parerea mea :)!

Dar aici partial de acord, trebuie sa il poti face doar din vorbe sa te doreasca si imbracata  , din ce citesc eu aici pare ca  ai capacitatea asta :)

• Like 5
Postat

este problema ta daca iti arati sau nu partile intime.eu m'am referit strict la mine.si cu asta am inceheiat.fiecare are felul ei de a fi!:*

• Like 1
  • Telefon: 0721620936
  • Telefon: 0721620936
Postat

pai si daca ,cuceresti un client si nu mai scapi de el? ce se v-a intampla?

Postat

fara glume , cred ca n-a aflat babayul inca de ea , daca o cunoaste cred ca nu mai scapa  Diana de el .

• Oras:Intre văi
Postat

ce este vulgar in ati arata pasasroiu?.....ce este vulgar in a face plaja topless sau nud??in lumea asta care suntem noi aici..pe forum...CE ESTE VULGAR SI CE NU ESTE??....

Postat

daca arati pasarica esti mai putin doamna? ciudat eu am aratat, si intreaba baietii de aici daca sunt sau nu doamna.

Doamna in primul rand atitudinea te face, pe forum reactiile la critici, calitatea postarilor (texte)

Dar aici partial de acord, trebuie sa il poti face doar din vorbe sa te doreasca si imbracata  , din ce citesc eu aici pare ca  ai capacitatea asta :)

bine ai grait cassy......atitudinea te face doamna....nu pudoarea..

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Iti sta mai bine cu nuanta asta de saten si nemachiata strident , asa mai naturala.

Postat

caracterul atitudinea limbajul si alte lucruri te face doamna!sau te reprezinta ca doamna!

Postat

aici pe aceest forum sau pe ori care site de matrimoniale nu sunte-m neaparat "prostituate"sunte-m si dame de companie,multi dintre clienti vor companie o ora 2 3 4 o noapte cateva zile sau poate chiar o saptamana!nu stiu dc atata zarva pe faza cu dezbracatul,repet fiecare isi alege cum sa isi expuna trupul!eu asa aleg sa mi-l expun si cu asta am zis tot!am si eu poze in care sunt mai dezbracata,asa ca nu stiu dc atata zarva.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...