diana tania Reputație: 38 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 10, 2016
diana tania Reputație: 38 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 12, 2016 :)momentan doar deplasari! 4
diana tania Reputație: 38 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 6, 2016 doar deplasari!!!! 0799542106 3
pasha_man Reputație: 451 Postat Iunie 6, 2016 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Iunie 6, 2016 doar deplasari!!!! 0799542106IMG-20160605-WA0002.jpggugoasa cand o pui?
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 6, 2016 Oras:around Oras:around Postat Iunie 6, 2016 mai tania ce frumusica erai in poza asta. citi anisori aveai ? sau asa arati acum , ti-ai schimbat look-ul ?m-as programa de pe acum la o ora intreaga de oral .
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 6, 2016 Oras:around Oras:around Postat Iunie 6, 2016 nici o sansa sa puna cu gogoasa, e foarte pudica.
diana tania Reputație: 38 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 6, 2016 asa arat acuma :)nu sunt pudica,dar parerea este ca inainte de toate trebuie sa fii doamna chiar daca avem aceeasta meserie!eu am intalnit oameni care cauta feminitate nu vulgaritate! te pup
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 6, 2016 Oras:around Oras:around Postat Iunie 6, 2016 iti sta foarte bine asa , ai mai si slabit parca sau mi se pare ?
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 6, 2016 Oras:around Oras:around Postat Iunie 6, 2016 sincer sa fiu te cam dadusem uitarii , bine ca ai mai venit cu poze noi ,sa te trec la lista . 1 3
diana tania Reputație: 38 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 6, 2016 da am slabit!nu prea imi mai bat capul cu forumu asta,nu mai este ce era.aici toata lumea se cearta si multe balari! 2
tomson Reputație: 5778 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 7, 2016 asa arat acuma :)nu sunt pudica,dar parerea este ca inainte de toate trebuie sa fii doamna chiar daca avem aceeasta meserie!eu am intalnit oameni care cauta feminitate nu vulgaritate! te pupFoarte corect , vulgaritatea nu e apreciata de multi.Acum pusilina nu e neaparat vulgar a fi aratata , depinde de maniera in care o faci.Zici ca imaginea asta postata ieri e de actualitate , asa arati acum ? pai eu zic ca te prinde bine ai una aer inocent si intinerit chiar de pustoaica ! Parca si in zona de mijloc a aparut talia frumos . Te prinde vara in forma 1
diana tania Reputație: 38 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2016 da asa arat acuma!pustoaica nu mai sunt de mult )) te pup 1
diana tania Reputație: 38 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2016 eu sunt de parere ca un barbat trebuie sa-l cuceresti imbracata nu dezbracata,e strict parerea mea ! 4
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 7, 2016 asa arat acuma :)nu sunt pudica,dar parerea este ca inainte de toate trebuie sa fii doamna chiar daca avem aceeasta meserie!eu am intalnit oameni care cauta feminitate nu vulgaritate! te pupdaca arati pasarica esti mai putin doamna? ciudat eu am aratat, si intreaba baietii de aici daca sunt sau nu doamna.Doamna in primul rand atitudinea te face, pe forum reactiile la critici, calitatea postarilor (texte) eu sunt de parere ca un barbat trebuie sa-l cuceresti imbracata nu dezbracata,e strict parerea mea !Dar aici partial de acord, trebuie sa il poti face doar din vorbe sa te doreasca si imbracata , din ce citesc eu aici pare ca ai capacitatea asta 5
diana tania Reputație: 38 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2016 este problema ta daca iti arati sau nu partile intime.eu m'am referit strict la mine.si cu asta am inceheiat.fiecare are felul ei de a fi! 1
insuficientul Reputație: 848 Postat Iunie 7, 2016 Telefon: 0721620936 Oras:Constanta Telefon: 0721620936 Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2016 eu sunt de parere ca un barbat trebuie sa-l cuceresti imbracata nu dezbracata,e strict parerea mea !pai si daca ,cuceresti un client si nu mai scapi de el? ce se v-a intampla?
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 7, 2016 Oras:around Oras:around Postat Iunie 7, 2016 fara glume , cred ca n-a aflat babayul inca de ea , daca o cunoaste cred ca nu mai scapa Diana de el .
valens Reputație: -477 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Iunie 7, 2016 asa arat acuma :)nu sunt pudica,dar parerea este ca inainte de toate trebuie sa fii doamna chiar daca avem aceeasta meserie!eu am intalnit oameni care cauta feminitate nu vulgaritate! te pup ce este vulgar in ati arata pasasroiu?.....ce este vulgar in a face plaja topless sau nud??in lumea asta care suntem noi aici..pe forum...CE ESTE VULGAR SI CE NU ESTE??....
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2016 Postat Iunie 7, 2016 https://media1.giphy.com/media/RTS5DtlJOCfzW/200.gif
valens Reputație: -477 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Iunie 7, 2016 daca arati pasarica esti mai putin doamna? ciudat eu am aratat, si intreaba baietii de aici daca sunt sau nu doamna.Doamna in primul rand atitudinea te face, pe forum reactiile la critici, calitatea postarilor (texte) Dar aici partial de acord, trebuie sa il poti face doar din vorbe sa te doreasca si imbracata , din ce citesc eu aici pare ca ai capacitatea asta bine ai grait cassy......atitudinea te face doamna....nu pudoarea.. 1 4
tomson Reputație: 5778 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 7, 2016 Iti sta mai bine cu nuanta asta de saten si nemachiata strident , asa mai naturala.
diana tania Reputație: 38 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2016 multumesc frumos.dar acolo nu sunt macheata deloc asa arat eu natural!te pup
diana tania Reputație: 38 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2016 caracterul atitudinea limbajul si alte lucruri te face doamna!sau te reprezinta ca doamna!
diana tania Reputație: 38 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2016 aici pe aceest forum sau pe ori care site de matrimoniale nu sunte-m neaparat "prostituate"sunte-m si dame de companie,multi dintre clienti vor companie o ora 2 3 4 o noapte cateva zile sau poate chiar o saptamana!nu stiu dc atata zarva pe faza cu dezbracatul,repet fiecare isi alege cum sa isi expuna trupul!eu asa aleg sa mi-l expun si cu asta am zis tot!am si eu poze in care sunt mai dezbracata,asa ca nu stiu dc atata zarva.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum