laury Reputație: 24071 Postat Martie 26, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 26, 2017 A "lucrat' in Obor (magazinele LEM'S-ALTEX). Are o arsura urata pe burta. In 2015, am platit 100 lei pe 2 finalizari. Prima normala, a pus-o peste mine (nu cred ca are mai mult de 40 kg) si a doua orala (aici, destul de bine, desi i-am promis ca ejaculez in afara, jumatate s-a dus in gurita ei, s-a suparat pe mine, neputand controla momentul). Eu nu o recomand, datorita arsurii de pe burta,care e foarte urata.Nu este frate arsura...in urma nasterii a ramas pielea acolo ridata si flasca...am scris la vremea respectiva si in recenzia mea. De atunci au trecut vreo doi ani sau si mai mult....cum arata abdomenul acum, sa ne spuna cei care au fost recent, dar nu se incumeta niciunul!😊 7
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 26, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Martie 26, 2017 A "lucrat' in Obor (magazinele LEM'S-ALTEX). Are o arsura urata pe burta. In 2015, am platit 100 lei pe 2 finalizari. Prima normala, a pus-o peste mine (nu cred ca are mai mult de 40 kg) si a doua orala (aici, destul de bine, desi i-am promis ca ejaculez in afara, jumatate s-a dus in gurita ei, s-a suparat pe mine, neputand controla momentul). Eu nu o recomand, datorita arsurii de pe burta,care e foarte urata.Exact asta am spus si eu,dar nea Petre sa supărat.Cat despre recomandare eu zic ca merita încercată de cei care vor sa vadă o absolventa a școlii de futai artistic si sincron "PIPILICA"Dupa ce ai fost tu am învățat-o eu cum sa primească cu bucurie mirul sfat,asa ca face si CIM dacă ai har. 6
shendu506 Reputație: 128 Postat Martie 27, 2017 Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Postat Martie 27, 2017 Exact asta am spus si eu,dar nea Petre sa supărat.Cat despre recomandare eu zic ca merita încercată de cei care vor sa vadă o absolventa a școlii de futai artistic si sincron "PIPILICA"Dupa ce ai fost tu am învățat-o eu cum sa primească cu bucurie mirul sfat,asa ca face si CIM dacă ai har.si cat e "harul" bonus pentru cim?
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 27, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Martie 27, 2017 si cat e "harul" bonus pentru cim?Eu nu dau bonus niciodată pentru CIM.Asta ar fi culmea culmilor sa plătesc ca sa ofer mirul sfânt.Vorbește cu ea si vezi cum sta treaba acum. 9
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Martie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2017 Cica a revenit, dar are telefonul inchis...cine sa le mai inteleaga.. 13 8
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 27, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Martie 27, 2017 Cica a revenit, dar are telefonul inchis...cine sa le mai inteleaga..Poate sa împăcat cu bărbatul ei.
azog_the_defiler Reputație: 84 Postat Martie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2017 Sambata a raspuns la tel la ora 10(a spus ca e impreuna cu Amalia).A spus ca sta pana la ora 16 Am sunat pe la 11 si nu a mai raspuns. Iar acum are telefonul inchis
bojoci Reputație: -397 Postat Martie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2017 Sambata a raspuns la tel la ora 10(a spus ca e impreuna cu Amalia).A spus ca sta pana la ora 16Am sunat pe la 11 si nu a mai raspuns. Iar acum are telefonul inchisAmalia din Gaesti? A revenit? 2
azog_the_defiler Reputație: 84 Postat Martie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2017 Da.Asa a spus Monica ca sta impreuna cu Amalia(in locatia veche a lui Amalia de langa Budapesta)
azog_the_defiler Reputație: 84 Postat Martie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2017 Nu am reusit sa ajung la ele.Am vb doar telefonic cu Monica.Dupa nu a mai rasp
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 6, 2017 Postat August 6, 2017 dap, nu au rezistat mult ca civile
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 6, 2017 Postat August 6, 2017 Da.Asa a spus Monica ca sta impreuna cu Amalia(in locatia veche a lui Amalia de langa Budapesta)si Amalia ce nr are?
azog_the_defiler Reputație: 84 Postat August 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 6, 2017 0736273633 Amalia.Da a raspuns un barbat.Nu cred ca mai este al ei nr
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 6, 2017 Postat August 6, 2017 0736273633 Amalia.Da a raspuns un barbat.Nu cred ca mai este al ei nrNu-s convins ca Amalia a revenit, dar urmeaza sa aflu. Ultima data se facuse fff buna de PL, era mai emancipata, mi-a placut.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 7, 2017 Postat August 7, 2017 Nu raspunde Monica. O fi la mare?
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 7, 2017 Postat August 7, 2017 Amalia de Altex se futea bineLa inceput era lemn, cu timpul si-a dat drumul, insa. Deja deasupra la Piata Natiunile Unite, era naravasha rau, mrrrrr.
shendu506 Reputație: 128 Postat Ianuarie 12, 2018 Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Postat Ianuarie 12, 2018 mai traieste vreuna din fetele astea?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum