Sari la conținut

Mitul negrilor spulberat

c1d

Postări Recomandate

• Oras:br
Postat

Nu cred ca este adevarat ca negrii au penisul mai mare decat albii.Sunt doar niste creaturi de 210-220 cm cu incheieturi groase:)) care ridica 200 kg

• Oras:Braila
Postat

Tind sa te contrazic un pic, Personal ce negrii originali am cunoscut , in marea majoritate au fost destul de dotati, nu exagerat dar au fost.

Postat

Posibil sa ai dreptate.

The Argentine Blue-bill has the largest penis in relation to body size of all vertebrates; while usually about half the body size (20 cm)

• Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
Postat

Eu te suspectez ca o ai mica si ca esti cam suparat pe negri ca o au mai mare decat a ta...  

Postat

Posibil sa ai dreptate.

The Argentine Blue-bill has the largest penis in relation to body size of all vertebrates; while usually about half the body size (20 cm)

La 20 de cm , nu se mai poate vb de un mit. Nu se incadreaza in standardele normale :laugh2

Postat

Eu te suspectez ca o ai mica si ca esti cam suparat pe negri ca o au mai mare decat a ta...  

11-12 cm:))

Postat

In Japonia sunt 4 feluri de penisuri si cred ca alimentatia face diferenta cand e vorba de marime.....doar sunt toti frati:))

A 2007 study by Nonaka et al. reported that Japanese males in the Kantō region, which includes the Greater Tokyo Area and is the most densely populated region of Japan, mainly belong to haplogroup D-M55 (48%), haplogroup O2b (31%), haplogroup O3 (15%), or haplogroup C-M130 (4%).[67]

• Oras:wonderland
  • Disponibila
  • Oras:wonderland
  • Disponibila
Postat

Mitul negrilor dotati nu il poate spulbera decat Vasili Terente

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare