ana_maria Reputație: 2547 Postat Decembrie 17, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Decembrie 17, 2015 Tu cât i-ai dat ? Să știu cum să abordez negocierea.Eu sunt muza iubire.... 4
freebsd Reputație: 344 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Decembrie 18, 2015 Bai oameni buni dar sunt rău în urmă... Mda, de când m-o prins nevasta.... Ana Maria, mai noua, mai veche, who cares este deja in Top. Trebuie sa te caut. Uneori, ma mai joc și eu de-a artistul, sincer am nevoie de-o muza care sa ma...... Inspire.... Nu transpire,nu asa tare )) 3
sparksilver Reputație: 541 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 18, 2015 Beteala a fugit de pe brad e frumoasa esti în prag de iarna,Ninge disperat asupra ta,Cerul peste tine se rastoarna,T;urturii în plete vor suna.Hai sa fim doi oameni de zapadaRidicati de brate de copii,Care-n frig si ger mai stiu sa creadaCa se pot iubi, se pot iubi.Ce frumoasa esti în prag de vara,Când mirosi a mere ce se coc,Cerul în fiinta ta coboaraTrupul meu din trupul tau ia foc.Focurile noastre se cununa,Focurile noastre se-nteleg,Suntem baza lumii împreunaSuntem vara focului întreg.Ce frumoasa esti în prag de toamna,Ca o zi egala între nopti,Când iubirea noastra te condamnaSa ai soarta strugurilor copti.Sa înveti, iubito, sa te bucuriCa ti-am dat din jertfa un destin,Si ca via asurzând de struguri,Va trai definitiv în vin.Ce frumoasa esti în primavara,Cea mai minunata-ntre femei,Iezii pasc naframa ta usoara,Tu, cu muguri, bluza ti-o închei.Sigilat de taine nepatrunseCerul bate drumul tau îngust,Trupul tau de muguri si de frunzeDe la cine sa învat sa-l gust? 2
ana_maria Reputație: 2547 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Decembrie 18, 2015 Diamond unde i poezia?Sparksilver iubire i-ai scris una?
sparksilver Reputație: 541 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 18, 2015 Diamond unde i poezia?Sparksilver iubire i-ai scris una?Către un amic versificator-PuskinTe-avânţi şi tu, Ariste, ca alţii spre Parnas,Râvnind, oricum, să-ncaleci pe aprigul Pegas-Căutător de lauri pe căi primejdioaseDai cu-ndrăzneală lupta în critici bătăioase.Ci lasă, tu, cerneala şi pana ta, Ariste,Uitând păduri, pârâie şi ţintirimuri triste-Nu cresc iubiri de flăcări în cărticica slabă.Vezi, să nu cazi din munte! Coboară mai degrabă.Tot sunt şi fără tine prea mulţi poeţi, şi-or fi,Ce scot la cărţi, uitarea să aibă ce-nghiti.Poate şi-acum, de zgomot când te retragi departe,Având de-o muză proastă, de veşnicie, parte,Aripile Minervei avându-le egidăAscunzi un tată pentru altă Telemahida.Deci teme-te de soarta poeţilor de-ocară,Ce cu grămezi de versuri întruna ne omoară-Răsplata hărăzită de viitor e dreaptăCă-n Pind aşteaptă lauri, dar şi urzici aşteaptă.Când gloria nu-ţi vine, să te-nspaimanti! ApolloPrivindu-şi Heliconul şi dând de tine-acoloVa clătina din capul cu cârlionţ ca,-ndata,Cu-o joardă de răchită în geniul tău să bată. 1
basilfree Reputație: 29 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 18, 2015 Către un amic versificator-PuskinTe-avânţi şi tu, Ariste, ca alţii spre Parnas,Râvnind, oricum, să-ncaleci pe aprigul Pegas-Căutător de lauri pe căi primejdioaseDai cu-ndrăzneală lupta în critici bătăioase.Ci lasă, tu, cerneala şi pana ta, Ariste,Uitând păduri, pârâie şi ţintirimuri triste-Nu cresc iubiri de flăcări în cărticica slabă.Vezi, să nu cazi din munte! Coboară mai degrabă.Tot sunt şi fără tine prea mulţi poeţi, şi-or fi,Ce scot la cărţi, uitarea să aibă ce-nghiti.Poate şi-acum, de zgomot când te retragi departe,Având de-o muză proastă, de veşnicie, parte,Aripile Minervei avându-le egidăAscunzi un tată pentru altă Telemahida.Deci teme-te de soarta poeţilor de-ocară,Ce cu grămezi de versuri întruna ne omoară-Răsplata hărăzită de viitor e dreaptăCă-n Pind aşteaptă lauri, dar şi urzici aşteaptă.Când gloria nu-ţi vine, să te-nspaimanti! ApolloPrivindu-şi Heliconul şi dând de tine-acoloVa clătina din capul cu cârlionţ ca,-ndata,Cu-o joardă de răchită în geniul tău să bată.Pune si tu ghilimele, ca o sa creada lumea ca esti Puskin 2
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 18, 2015 Gata m-am prins,deci marele poet sparksilver de fapt e plagiator,eu credeam ca el e autorul poeziilor,in plm si era sa il si platesc pentru Ana Maria...vai vai copy/paste stiu si eu )))))))))))))))))))))))) ...da iubirea mea Ana Maria ai dreptate,artistii trebuie platiti
basilfree Reputație: 29 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 18, 2015 Gata m-am prins,deci marele poet sparksilver de fapt e plagiator,eu credeam ca el e autorul poeziilor,in plm si era sa il si platesc pentru Ana Maria...vai vai copy/paste stiu si eu )))))))))))))))))))))))) ...da iubirea mea Ana Maria ai dreptate,artistii trebuie platitiNu am vrut sa fiu asa dur "plagiator" sa nu se supere cumva Ponta
sparksilver Reputație: 541 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 18, 2015 Nu am vrut sa fiu asa dur "plagiator" sa nu se supere cumva Ponta "Un cerc de amici a alcătuit,Însă acum, se află în impas,Greşit pe unii a "încercuit",Deoarece nu a avut compas." Paul Constantin (15 iunie 2008) Chill out, i'm never out of words!
sparksilver Reputație: 541 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 18, 2015 Totusi nu as dori sa fac mizerie pe topicul domnisoarei! Sa ne bucuram de frumusestea fetei si fiecare sa o contemplam in felul propriu! O seara linistita!
ana_maria Reputație: 2547 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Decembrie 18, 2015 No io nu mai inteleg nimic....
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 18, 2015 No io nu mai inteleg nimic....Hai ca iti explic eu...Poeziile dedicate tie de sparksilver a.k.a. Eminescu erau de fapt copiate de pă net de la diferiti poeti,iar faptul ca la final nu trecea si numele autorului adevarat,ne-a facut sa credem ca el e de fapt....da stai linistita situatia e sub control a fost demascat cu ajutorul lui basilfree....nu am nimic cu omu' dar hey, i am the man of truth.
ana_maria Reputație: 2547 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Decembrie 19, 2015 Hai ca iti explic eu...Poeziile dedicate tie de sparksilver a.k.a. Eminescu erau de fapt copiate de pă net de la diferiti poeti,iar faptul ca la final nu trecea si numele autorului adevarat,ne-a facut sa credem ca el e de fapt....da stai linistita situatia e sub control a fost demascat cu ajutorul lui basilfree....nu am nimic cu omu' dar hey, i am the man of truth.Toate poeziile?
dibolu6969 Reputație: 173 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:CJ Oras:CJ Postat Decembrie 19, 2015 Ana Maria doar nu crezi ca mai sunt poeti!?Poeziile sunt un fel de Mos CraciunAcuma sunt copy paste 2
basilfree Reputație: 29 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 19, 2015 Toate poeziile? Sigur esti dezmagita?Priveste pozitiv, ti le-a trimis, nu le-a mai putut scrie el pentru ca erau deja scrise.......... 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2015 Postat Decembrie 19, 2015 Arata bn:) Poate te gandesti sa treci si pe la baia mare 2
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 19, 2015 Toate poeziile?Da,da lasa nu fi suparata ca vin in curand si te consolez,si iti cumpar si poezii 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 19, 2015 Gata m-am prins,deci marele poet sparksilver de fapt e plagiator,eu credeam ca el e autorul poeziilor,in plm si era sa il si platesc pentru Ana Maria...vai vai copy/paste stiu si eu )))))))))))))))))))))))) ...da iubirea mea Ana Maria ai dreptate,artistii trebuie platiti Suntem plagiatori sau nu suntem deloc .... apoi daca am avut prim ministru copy/paste, de ce sa ne miram de-un user amorezat. ... Oricum, domnisoara arata bine, merita poeziile, oricine-ar fi autorul lor. 3
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 19, 2015 Arata bn:) Poate te gandesti sa treci si pe la baia mareO aduc eu dupa ce ma combin cu ea,da numa sa va dea autografe nu altceva )))) 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 19, 2015 O aduc eu dupa ce ma combin cu ea,da numa sa va dea autografe nu altceva )))) Eeee, asa ceva, apoi o aduci numa' sa ne faci in ciuda 1
ana_maria Reputație: 2547 Postat Decembrie 20, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Decembrie 20, 2015 Eeee, asa ceva, apoi o aduci numa' sa ne faci in ciuda Eeeeeh ....ce ciuda? 20
sparksilver Reputație: 541 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 22, 2015 Suntem plagiatori sau nu suntem deloc .... apoi daca am avut prim ministru copy/paste, de ce sa ne miram de-un user amorezat. ... Oricum, domnisoara arata bine, merita poeziile, oricine-ar fi autorul lor. Hey usor cu pianu pe scari caci,nu am pretins vreodata ca as fi eu compozitorul tuturor rimelor postate pentru domnisoara Ana, desi unele dintre strofele scrise imi apartin, dar nu am pretins vreodata ca as fi macar epigramist daramite poet, iar unele dintre strofele postate coontin si sursa. Asadar corifeii liricii universale apreciez spiritul de observatie, "dezarmant" si va doresc inspiratie si echilibru! Draga Ana sa-ti fie vesnic frumusetea, scutPentru zei si orice chip de lut.Trupul tau din miez de stele, rug aprinsAl dorintelor nebune si al dorului nestins! 2
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 22, 2015 Hey usor cu pianu pe scari caci,nu am pretins vreodata ca as fi eu compozitorul tuturor rimelor postate pentru domnisoara Ana, desi unele dintre strofele scrise imi apartin, dar nu am pretins vreodata ca as fi macar epigramist daramite poet, iar unele dintre strofele postate coontin si sursa. Asadar corifeii liricii universale apreciez spiritul de observatie, "dezarmant" si va doresc inspiratie si echilibru! Draga Ana sa-ti fie vesnic frumusetea, scutPentru zei si orice chip de lut.Trupul tau din miez de stele, rug aprinsAl dorintelor nebune si al dorului nestins! Eeeei, glumeam cu colegu' Diamond, stai linistit, tot respectul pentru faptul ca apreciez frumosul, atat in varianta lirica, dar si in varianta feminina, ca pan' la urma femeia e o poezie, o vioara pe ale carei strune candti, si-o faci sa se'nfioare. 1
ana_maria Reputație: 2547 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Decembrie 22, 2015 Hey usor cu pianu pe scari caci,nu am pretins vreodata ca as fi eu compozitorul tuturor rimelor postate pentru domnisoara Ana, desi unele dintre strofele scrise imi apartin, dar nu am pretins vreodata ca as fi macar epigramist daramite poet, iar unele dintre strofele postate coontin si sursa. Asadar corifeii liricii universale apreciez spiritul de observatie, "dezarmant" si va doresc inspiratie si echilibru! Draga Ana sa-ti fie vesnic frumusetea, scutPentru zei si orice chip de lut.Trupul tau din miez de stele, rug aprinsAl dorintelor nebune si al dorului nestins! No da atunci care-s poeziile scrise de tine si care sunt citate?Ca sa stiu exact si eu....
luky22 Reputație: 1 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 23, 2015 Iti doresc un Craciun fericit si un An Nou cu multa sanatate si iubire.Abia astept sa te revad. Te pup. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum