Sari la conținut

Ana Maria 0751656722

Postări Recomandate

• Răspunsuri 709
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

:heart: S-a implinit 1 AN!!! 

La Multi Ani ,Nimfomane si tuturor membrilor  :cake  :inlovee

Va sarut cu drag!!! :2808.gif

La multi ani Ana_Maria !!!!!!!!

Tot la fel de frumoasa esti in poze precum te-am cunoscut. :hug1  :inlovee  :love

• Like 1
  • Oras:Cluj
Postat

Frumoasa aniversare! Felicitari!  :clapp  :cake  :flowers2

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Woaw....

• Like 7
Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Mare mester fotografu', dar cu asa model in fata obiectivului cam greu sa dai chix!

• Oras:Cluj napoca
Postat

Mare mester fotografu', dar cu asa model in fata obiectivului cam greu sa dai chix!

Va multumesc pentru cuvintele frumoase :2qm40hg

• Like 5
  • Telefon: nelupop2
  • Oras:Baia Mare
  • Telefon: nelupop2
  • Oras:Baia Mare
Postat

ana_maria, am citit topicul si ma gandesc cum ducem noi (curvarii) din MM lipsa unei astfel de fete. Tandra, atenta zambitoare si interesata de satisfacerea clientilor. Eu te invit la BAIA MARE.  Aici poti avea clienti abonati deoarece baietii cauta astfel de fete. De cand a plecat Ancuta orasul a ramas fara o fata apreciata. Ce zici ???

• Like 3
Postat

ana_maria, am citit topicul si ma gandesc cum ducem noi (curvarii) din MM lipsa unei astfel de fete. Tandra, atenta zambitoare si interesata de satisfacerea clientilor. Eu te invit la BAIA MARE.  Aici poti avea clienti abonati deoarece baietii cauta astfel de fete. De cand a plecat Ancuta orasul a ramas fara o fata apreciata. Ce zici ???

In primul rand iti multumesc pentru propunerea facuta,ma simt onorata. :girly

Deocamdata Clujul este orasul meu aici locuiesc,as putea eventual sa fac vizite la Baia Mare daca asta ar fi suficient de multumitor pentru voi.

Te sarut cu drag

• Like 6
Postat

La implinirea unui an de minunata prezenta printre noi, nu am decat un singur regret: ca am intalnit-o pe Ana Maria cu numai 7 luni in urma! De atunci, fiecare intalnire cu ea o a fost o adevarata incantare.

Extrem de rar poti intalni o fata ca ea, atat de daruita, atat de atenta, atat de fermecatoare in cel mai mic gest, in cel mai mic zambet. Te sarut tandru, si la  multe intalniri minunate! :crazylove

• Like 3
  • Oras:Timisoara
Postat

:hihat

In primul rand iti multumesc pentru propunerea facuta,ma simt onorata. :girly

Deocamdata Clujul este orasul meu aici locuiesc,as putea eventual sa fac vizite la Baia Mare daca asta ar fi suficient de multumitor pentru voi.

Te sarut cu drag

Si timisorenii ar fi onorati si bucurosi sa-i vizitezi ! 

• Like 4
Postat

:hihat

Si timisorenii ar fi onorati si bucurosi sa-i vizitezi ! 

Asa crezi?Ce dragut esti :*

• Like 3
Postat

Eu sunt ferm convins. Aici la noi e stiuta piata ca fiind slaba calitativ si scumpa.Dovada , nu am vrut eu sa vin la tine atunci la inceputul anului ? De curand am fost la Coni . As vrea sa vin si la tine dar CJ e cam departe nu ajung asa usor daca ai veni tu ar fi lux.Fa o propunere pe sectiune si vezi .

• Like 1
  • Oras:Alba
  • Oras:Alba
Postat

Ma ajuns si eu in pat cu aceasta drăguța si cu bun gust domnișoara in urma cu o luna de zile... Aproximativ. ÃŽntr-adevăr cele spuse de voi sunt adevărate.

Modalitatea de contact mess. După care am luat legătura telefonic m-a îndrumat perfect la locație (eu nefiind din cj) ajuns fara pb si culmea erau locuri suficiente de parcare in zona .... Discutat la un pahar de suc/apa/ ce vrea fiecare si apoi

acțiunea a inceput cu un oral nu extraordinar dar si-a dat silința (a mai atins pe ici pe colo si cu dinții) in rest a avut grija de zonele adiacente....un 8 sa zicem apoi am trecut in 69 si pot spune ca e ok. Păsărica epilata fara mirosuri suspecte si asa a inceput nebunia .....încet încet s-a excitat si ea si apoi am inceput sa ne-o tragem singurul aspect e ca m-a pus pe mine sa i-o trag si nu a dorit ea sa facem un dogy sau alte poziții acuzând ca as fi prea mare si s-ar putea S-o doară .......(chiar nu ma consider mare .....da ma rog) pana la urma îmi place si mie sa ma mișc dar na îmi place si sa stau sa admir priveliștea am reușit si un lady ON top si practic asa m-am si terminat mers la baie spălat si inceput nr2 tot asa destul de sec fara prea multe artificii oralul destul de ok apoi eu pe baricade😃😀. Capitolul la care zic eu ca excelează este GFE unde pot săi dau un 10 cu mana pe inima. Probabil nu sa aventurat cu mine si din cauza ca a fost prima vizita...... Nu stiu zic si eu... Decartat 250 si plecat de unde am venit.

• Like 6
Postat

Ma ajuns si eu in pat cu aceasta drăguța si cu bun gust domnișoara in urma cu o luna de zile... Aproximativ. ÃŽntr-adevăr cele spuse de voi sunt adevărate.

Modalitatea de contact mess. După care am luat legătura telefonic m-a îndrumat perfect la locație (eu nefiind din cj) ajuns fara pb si culmea erau locuri suficiente de parcare in zona .... Discutat la un pahar de suc/apa/ ce vrea fiecare si apoi

acțiunea a inceput cu un oral nu extraordinar dar si-a dat silința (a mai atins pe ici pe colo si cu dinții) in rest a avut grija de zonele adiacente....un 8 sa zicem apoi am trecut in 69 si pot spune ca e ok. Păsărica epilata fara mirosuri suspecte si asa a inceput nebunia .....încet încet s-a excitat si ea si apoi am inceput sa ne-o tragem singurul aspect e ca m-a pus pe mine sa i-o trag si nu a dorit ea sa facem un dogy sau alte poziții acuzând ca as fi prea mare si s-ar putea S-o doară .......(chiar nu ma consider mare .....da ma rog) pana la urma îmi place si mie sa ma mișc dar na îmi place si sa stau sa admir priveliștea am reușit si un lady ON top si practic asa m-am si terminat mers la baie spălat si inceput nr2 tot asa destul de sec fara prea multe artificii oralul destul de ok apoi eu pe baricade😃😀. Capitolul la care zic eu ca excelează este GFE unde pot săi dau un 10 cu mana pe inima. Probabil nu sa aventurat cu mine si din cauza ca a fost prima vizita...... Nu stiu zic si eu... Decartat 250 si plecat de unde am venit.

Spune-mi te rog cand ai fost la mine ca nu tin minte exact cine esti. Spune-mi te rog ce tablou am deasupra patului?:))))

• Like 3
Postat

La Multi Ani               Ana Maria   :serenade

Diamond iti multumesc frumos!

Vizitator carlos.luchian
Postat

Vazand pozele damezei si citind recenziile, majoritatea pozitive i-am trecut si eu pragul astazi.
Am optat pentru o jumatate de ora.
Locatia apartamentul decent, gama variata de geluri de dus, prosop curat.
Despre dameza nu sunt multe de spus, nu e pe gustul meu si nu stiu daca neaparat pozele reflecta realitatea. Eu aveam alte asteptari cel putin fizic. Ana Maria e ok, comunicativa si draguta si doar atat...pentru mine, un pretentios :))
Drept urmare, toata actiunea s-a rezumat la un dus si jumatate de ora de masaj in pula goala.
De recomandat ? Daca ai asteptari reale nu fantezisme sa futi cu 200 ron ceva bunaciune e ok :)

• Like 3
  • Minus 2
Postat

:heart:

Și-n loc, turnă în cupă, visarea din ciorchină,

Amestecând algebrei, mai rău, necunoscutul.

De ce-o fi oare mintea șacală și haină,

Când inima și-ascunde, în cuib de foc, sărutul? :blushing2  :flowers2 https://www.ftdimg.com/pics/products/zoom/BH2S_600x600.jpg

• Like 1
Vizitator
Postat

Ca fotograf, întotdeauna încerc să pun subiectul într-o lumină, unghiuri și posturi care să scoată în evidență trăsăturile tari.
Nu trag fotografii de buletin - din față, din lateral, din spate - ci cu Anamaria mai degrabă am căutat posturi care să reflecte o atmosferă senzuală. Formele pot arăta diferit în funcție de unghiul din care sunt fotografiate. 

Ca proporții, nu cred că Anamaria încearcă să dea impresia că ar fi vreo fotogazelă cu picioare până în gât. Se poate ca unele unghiuri să fie mai avantajoase decât altele, dar am făcut deja 4 sesiuni în tot felul de ipostaze și iluminări ca să ne putem face o imagine de ansamblu destul de completă, zic eu. Singurul bai e că imaginile ei sunt presărate pe 30 de pagini de topic. :)

• Like 4

Vizitator
Postat

Ca să fiu mai concret, editările nu au fost făcute ca Anamaria să pară cu 10 kg mai slabă sau așa ceva. Cel mult au fost editări **spam editat**e în câteva cazuri, acolo unde poate din cauza indicațiilor mele sau a luminii pielea făcea cute care în mod normal nu apăreau. Sau atunci când proporția unui braț, de exemplu, în imagine nu mai semăna cu realitatea pentru că o rugam să-și lase toată greutatea pe el într-o postură mai senzual-artistică (cu care am cam pus-o la educație fizică, trebuie să recunosc :D )

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...