tiganu21 Reputație: 43 Postat Martie 26 Postat Martie 26 La 26.03.2025 la 20:22, Roby02 a spus: Salut,am fost de curând la Denisa.Programare pe wapp,respectata de ambele părți.Face un oral de vis.Sanii mari,face și normal protejat dacă vreți.Eu am optat doar pentru oral cu cim,și îl face cum trebuie. Spor.😆 Extinde ce pret? ms!
olderman Reputație: 90 Postat Martie 27 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 27 La 26.03.2025 la 21:51, tiganu21 a spus: ce pret? ms! Extinde
Numanoi Reputație: 26 Postat Martie 27 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 27 La 26.03.2025 la 20:22, Roby02 a spus: Salut,am fost de curând la Denisa.Programare pe wapp,respectata de ambele părți.Face un oral de vis.Sanii mari,face și normal protejat dacă vreți.Eu am optat doar pentru oral cu cim,și îl face cum trebuie. Spor.😆 Extinde I-am trimis mesaj bună îmi spuneți serviciile dvs îmi spune cred ca a-ți greșit numărul
Numanoi Reputație: 26 Postat Aprilie 3 Oras:Arad Oras:Arad Postat Aprilie 3 La 26.03.2025 la 20:22, Roby02 a spus: Salut,am fost de curând la Denisa.Programare pe wapp,respectata de ambele părți.Face un oral de vis.Sanii mari,face și normal protejat dacă vreți.Eu am optat doar pentru oral cu cim,și îl face cum trebuie. Spor.😆 Extinde Salutare te-aș ruga frumos dacă poți să-mi spui ceva informații denisa înțeleg ca are sânii mari este plinuță face în mașină adică sta pe meargina drumului și o iei tu cu mașina prin ce zona o poți găsi
Roby02 Reputație: 3 Postat Aprilie 4 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 4 La 03.04.2025 la 15:14, Numanoi a spus: Salutare te-aș ruga frumos dacă poți să-mi spui ceva informații denisa înțeleg ca are sânii mari este plinuță face în mașină adică sta pe meargina drumului și o iei tu cu mașina prin ce zona o poți găsi Extinde Are numărul afișat,poți sa ii scri și ea îți spune de unde sa o iei.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum