Sari la conținut

Denisa ofer anal 0799282927

Postări Recomandate

Postat
  La 26.03.2025 la 20:22, Roby02 a spus:

Salut,am fost de curând la Denisa.Programare pe wapp,respectata de ambele părți.Face un oral de vis.Sanii mari,face și normal protejat dacă vreți.Eu am optat doar pentru oral cu cim,și îl face cum trebuie.

Spor.😆

Extinde  

ce pret?

ms!

• Oras:Arad
Postat

Salut,am fost de curând la Denisa.Programare pe wapp,respectata de ambele părți.Face un oral de vis.Sanii mari,face și normal protejat dacă vreți.Eu am optat doar pentru oral cu cim,și îl face cum trebuie.

Spor.😆

Extinde  

I-am trimis mesaj bună îmi spuneți serviciile dvs îmi spune cred ca a-ți greșit numărul 

Postat

Spor.😆

Extinde  

Salutare te-aș ruga frumos dacă poți să-mi spui ceva informații denisa înțeleg ca are sânii mari este plinuță face în mașină adică sta pe meargina drumului și o iei  tu cu mașina prin ce zona o poți găsi 

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat
  La 03.04.2025 la 15:14, Numanoi a spus:

Salutare te-aș ruga frumos dacă poți să-mi spui ceva informații denisa înțeleg ca are sânii mari este plinuță face în mașină adică sta pe meargina drumului și o iei  tu cu mașina prin ce zona o poți găsi 

Extinde  

Are numărul afișat,poți sa ii scri și ea îți spune de unde sa o iei.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...