Sari la conținut

denisa ofer anal poze reale 100%,,50 finalizarea si 100 ora

Postări Recomandate

• Oras:moldova noua

Buna frumoaso :*...imi spui si mie daca ai inceput sa lucrezi si tarifele( daca se poate)..+ un nr de tel..ms :*:*

Buna noul nr este 0728495240

50 finalizarea oral anal normal totul protejat

100 ora doua finalizari

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad/Timisoara
  • Oras:Arad/Timisoara

Buna, ti-am trimis mesaje si am vazut ca nu ai raspuns la ele, dupa ce am vazut poze cu tine stiu ca esti pe gustul meu, dar eu am 24 ani (teoretic nu as considera asta o problema asa mare, ca deh ce zice lumea, tineretul e viitorul). Vreau sa imi spui daca are rost sa te sun si sa stabilim o intalnire ?

Link spre comentariu

Buna, ti-am trimis mesaje si am vazut ca nu ai raspuns la ele, dupa ce am vazut poze cu tine stiu ca esti pe gustul meu, [/size]dar eu am 24 ani (teoretic nu as consi[/size]dera asta o problema asa mare, ca [/size]deh ce zice lumea, tineretul e viitorul[/size]). Vreau sa imi spui [/size]daca are rost sa te sun si sa stabilim o intalnire ?[/size]

Buna nu raspund la mesaje sau nr privat pentru detali suni la nr de sus o zi buna

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Denisaaaa, vreau sa iti fac o vizita maine, eu sunt de mai departe de prin Caransebes.. dar vreau neaparat sa incerc anal cu tine, nu iti fa griji, m-am uitat la pozele tale, arati pur si simplu bestial, ai un cur superb si sanii superbi, nu consider ca este grasa deloc !!, esti frumoasa si vreau sa incerc un anal cu tine, dar sunt tanar.. sper ca acum primesti si baieti mai tineri decat 28 de ani.. TE VREAU !!

Link spre comentariu

Denisaaaa, vreau sa iti fac o vizita maine, eu sunt de mai departe de prin Caransebes.. dar vreau neaparat sa incerc anal cu tine, nu iti fa griji, m-am uitat la pozele tale, arati pur si simplu bestial, ai un cur superb si sanii superbi, nu consider ca este grasa deloc !!, esti frumoasa si vreau sa incerc un anal cu tine, dar sunt tanar.. sper ca acum primesti si baieti mai tineri decat 28 de ani.. TE VREAU !!

=))))))) eu zic sa o iei de nevasta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...