Sari la conținut

denisa ofer anal poze reale 100%,,50 finalizarea si 100 ora

Postări Recomandate

• Oras:timisoara
Postat

Denisa draga... Seriozitate jalnica din partea ta.

Sun, nu raspunde, ii trimit mesaj sa imi dea un apel, imi da un apel mai tarziu.

O sun din nou, imi raspunde, ii spun ca vreau sa ii fac o vizita o ora. Ea ma intreaba cati ani am... ii spun ca 30 si imi inchide telefonul in nas.

O sun din nou si nu mai raspunde.

Bai deci mi se pare penibil. Plm.. in primul rand ca puteai sa spui din start ca ai o problema cu vocea mea sau ca nu iei clienti care au numar de vodafone...nu sa inchizi telefonul in nas.

Dar vina e tot a mea. La 100 de lei ora am primit exact ce era de asteptat... atitudine de nesimtita.

Vizitator btc
Reputație: 0
Postat

....

Dar vina e tot a mea. La 100 de lei ora am primit exact ce era de asteptat... atitudine de nesimtita.

Ba să-mi fie cu iertare e vina ei!

La 100 lei găsești în Timișoara destule care te tratează super OK, totul e să cauți.

Denisa mi-a făcut și mie ceva asemănător acum 3 ani, de atunci nici că am mai sunat-o și am trecut-o la lista personală de evitat. Recomand să faci și tu la fel!

Postat

Denisa draga... Seriozitate jalnica din partea ta.

Sun, nu raspunde, ii trimit mesaj sa imi dea un apel, imi da un apel mai tarziu.

O sun din nou, imi raspunde, ii spun ca vreau sa ii fac o vizita o ora. Ea ma intreaba cati ani am... ii spun ca 30 si imi inchide telefonul in nas.

O sun din nou si nu mai raspunde.

Bai deci mi se pare penibil. Plm.. in primul rand ca puteai sa spui din start ca ai o problema cu vocea mea sau ca nu iei clienti care au numar de vodafone...nu sa inchizi telefonul in nas.

Nu inteleg care e nesimtirea aici.

In primul rand atata timp cat am client nu pot raspunde la telefon.

In al doilea rand ai sunat doar pentru detali nu aveai programare.

Daca veneai si nu te luam da atunci eram o nesimtita.

In al treile rand eu daca vreau te iau daca nu ,nu te iau .

Eu nu oblig pe nimeni sa vina la mine daca vrea vine daca nu asta este

.

Oricum voi nu sunteti multumiti de nici una eventual daca primiti ceva gratis

Nici nu ma mir cand vad cum va certati si injutati voi intre voi.

Am zeci de numere care suna in fiecare zi si intreaba acelas lucru sau nu se tin de programari .

Eu ce ar trebui sa fac .

Postat

Nu inteleg care e nesimtirea aici.

In primul rand atata timp cat am client nu pot raspunde la telefon.

In al doilea rand ai sunat doar pentru detali nu aveai programare.

Daca veneai si nu te luam da atunci eram o nesimtita.

In al treile rand eu daca vreau te iau daca nu ,nu te iau .

Eu nu oblig pe nimeni sa vina la mine daca vrea vine daca nu asta este

.

Oricum voi nu sunteti multumiti de nici una eventual daca primiti ceva gratis

Nici nu ma mir cand vad cum va certati si injutati voi intre voi.

Am zeci de numere care suna in fiecare zi si intreaba acelas lucru sau nu se tin de programari .

Eu ce ar trebui sa fac .

Mai bine o lasai asa. Nu am comentat ca nu ai raspuns la telefon...e de inteles. Dar ti-am trimis mesaj "buna. Vreau sa te vizitez o ora azi. Da-mi un apel cand poti vorbii" Asa e? Sa pun print screen? Tu mi-ai dat apel dupa ceva timp si te-am sunat inapoi:

"Buna. E valabil anuntul? As vrea sa vin ora.

-Da e valabil. Ai mai fost la mine?

Nu

-Cati ani ai?

30

...si mi-ai inchis in nas

Si sa fie treaba calumea mai mi-ai dat si mesaje aseara ca de ce am scris pe forum, ca erai la banca si nu puteai vorbii. Abureli. Pai daca erai la banca de ce dracu mi-ai dat apel sa te sun?

De unde stii ca am sunat pentru detalii? Citisem toate detaliile pe forum. Sau cum drac as fii putut avea programare din moment ce nu am apucat sa iti spun ce vreau de la tine. Vroiam sa stiu doar daca ma primesti si la ce ora. Plm... Comunica si tu. Spune concret ca nu primesti clienti noi sau ca nu mai faci programari pe ziua aia. Nu inchizi tel in nas la oameni dupa ce mi-ai pus tu mie mai multe intrebari decat eu tie.

Pe urma te-am sunat inapoi de vre-o doua ori... Nu ai raspuns. Daca chiar nu puteai vorbii puteai da un mesaj "suna-ma peste o ora"

In fine. Din punctul meu de vedere e nesimtire si atitudine de piata. Deasemenea e si neseriozitate.

Si sa stii ca nu era nici o problema daca ma programai si pe urma ma refuzai la usa ca nu iti place fata mea. Asta e dreptul tau la fel cum e si dreptul meu sa te refuz pe tine. Doar ca eu am vazut toate pozele cu tine si recenziile si stiam clar cine ma astepata si ce servicii imi ofera. Mi-am asumat si vroiam o ora sau doua de "rasfat" bazat pe faptul ca multi au scris ca esti ok. Mie din pacste nu mi-ai lasat impresia asta.

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

:*

Ce pizda apetisanta ai! Te mancam daca erai din Bucuresti,dar poate ajungi vreodata si prin capitala.
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

Daca te uiti aici pe forum ai sa vezi pozele le am puse de mult timp daca ai fost la mine .

Nu stiu daca ai observat acel catelus alb de langa picior chear il am si acuma aceasta fata a sunat intr-o zi si ma intrebat daca poate sa imi ia din poze si iam zis ca da.

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Am fost la tine, de cateva ori. Nu asta e relevant.

Am vazut ca iti foloseste pozele, nu aveam de unde sa stiu ca are permisiunea ta, si am considerat util sa te anunt.

O seara faina!

Postat

Multumesc dupa ce am citit din nou ce ai scris mi-am dat seama ce vroiai sa spui.

Postat

Buna seara as dori daca se poate sa ma sa ma stergeti de pe acest forum ,..si toate detalile pentru ca nu voi mai activa decat doar doua saptamani.

Voi renunta nu mai lucrez in acest domeniu.

Postat

Buna seara as dori daca se poate sa ma sa ma stergeti de pe acest forum ,..si toate detalile pentru ca nu voi mai activa decat doar doua saptamani.

Voi renunta nu mai lucrez in acest domeniu.

Daca chiar vrei asta nu cred ca ai "depus cererea" unde trebuie :)..Incearca dreapta sus la Contact si ai pe acolo si ceva asistenta online

Postat

:* Buna seara anuntul mai este valabil pana vineri in data de 16 .

Nu voi mai presta servicii.

.

Va doresc numai bine si sa aveti grija de voi .

Imi pare rau ca nu am putut fi pe placul tuturor .

Inca o data va doresc numai bine voua si colegelor de breasla.

Vam pupat.

:*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...